EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Marul negru, soiul care creste la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costa cat 20 de kilograme de mere Florina Marul negru, soiul care creste la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costa cat 20 de kilograme de mere "Florina" Croseu dupa croseu pentru Dinamo! Adio, sigla?! E o problema, n-o sa mai joace cu ea Croseu dupa croseu pentru Dinamo! Adio, sigla?! "E o problema, n-o sa mai joace cu ea" Istoria pe care o vrem, o facem impreuna: Filarmonica George Enescu si Ateneul Roman isi propun sa devina inima culturala a Bucurestiului, un punct de conectare a Romaniei la pulsul muzicii, ideilor si valorilor universale Un tren care circula pe ruta Pitesti-Bucuresti Nord a ajuns la destinatie cu o intarziere de 310 minute. Explicatia CFR Un tren care circula pe ruta Pitesti-Bucuresti Nord a ajuns la destinatie cu o intarziere de 310 minute. Explicatia CFR La Paris, studentii Sciences Po au organizat un miting in sprijinul Palestinei La Paris, studentii Sciences Po au organizat un miting in sprijinul Palestinei Tren CFR, ajuns la destinatie cu o intarziere enorma. Ce s-a intamplat pe traseu Tren CFR, ajuns la destinatie cu o intarziere enorma. Ce s-a intamplat pe traseu Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo si Liviu Teodorescu se transforma in Shania Twain. Cum a aratat momentul live Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo si Liviu Teodorescu se transforma in Shania Twain. Cum a aratat momentul live Autorul filmului „The Social Network” pregateste un nou film cu implicatii explozive Autorul filmului „The Social Network” pregateste un nou film cu implicatii explozive 4 ingrediente simple pentru curatarea mobilei de bucatarie 4 ingrediente simple pentru curatarea mobilei de bucatarie Ce trebuie sa schimbe tancurile ucrainiene pentru a rezista dronelor rusesti Ce trebuie sa schimbe tancurile ucrainiene pentru a rezista dronelor rusesti JO Paris 2024. Rafael Nadal, incantat sa fie partenerul lui Carlos Alcaraz JO Paris 2024. Rafael Nadal, incantat sa fie partenerul lui Carlos Alcaraz Cea mai puternica rugaciune pe care nu ai voie sa o citesti. Si preotii se feresc de ea. Raul se poate intoarce asupra ta Cea mai puternica rugaciune pe care nu ai voie sa o citesti. Si preotii se feresc de ea. Raul se poate intoarce asupra ta Alin Nica vrea un nou mandat la CJ Timis. Cine il sustine Alin Nica vrea un nou mandat la CJ Timis. Cine il sustine Prima victorie in playout pentru FCU 1948 Prima victorie in playout pentru FCU 1948 Dinamo Bucuresti este oficial pe ultimul loc in Superliga. Dubla lui Baeten si golul lui Blanuta ajuta pe U Craiova 1948 sa castige meciul cu Universitatea Cluj Dinamo Bucuresti este oficial pe ultimul loc in Superliga. Dubla lui Baeten si golul lui Blanuta ajuta pe U Craiova 1948 sa castige meciul cu Universitatea Cluj

Articole

Stiri locale




Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani ca un prefect

publicat 2024-04-20 14:15:12 (Money.ro)
Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani ca un prefect Intr-o localitate din Romania, un loc de munca atragator pentru soferi este in cadrul companiilor lui Dorinel Umbrarescu, cunoscut sub numele de „Regele Asfaltului”. Acesta ofera salarii generoase, iar potrivit prefectului local, un sofer la compania sa poate castiga mai mult decat chiar el. Compania UMB, detinuta de Umbrarescu, are contracte pentru cei mai multi […]Articolul Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani ca un prefect apare prima data... ...continuare.

Ciolacu: Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata foarte clar ca suntem in drumul economic corect

publicat 2024-04-20 14:15:12 (Money.ro)
Ciolacu: Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata foarte clar ca suntem in drumul economic corect Premierul a reafirmat ca procentul cu care veniturile populatiei au crescut depaseste procentul cu care preturile s-au majorat.  "Am preluat o inflatie medie de 13,8% anul trecut, in acest moment cresterile sunt de 13,5% pe persoana si peste 13,8% pe familie. Cu adevarat, scumpirile au fost de 11,5%. Este o diferenta mica procentuala, dar ne arata trendul din acest moment. Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata... ...continuare.

Meghan Markle intra in afaceri cu un…gem de casa! Cat va costa un borcan recomandat de ducesa gospodina

publicat 2024-04-20 14:15:12 (Money.ro)
Meghan Markle intra in afaceri cu un…gem de casa! Cat va costa un borcan recomandat de ducesa gospodina Meghan Markle intra in afaceri cu un...gemArticolul Meghan Markle intra in afaceri cu un…gem de casa! Cat va costa un borcan recomandat de ducesa gospodina apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cine este cel mai bogat concurent de pe "Insula de 1 milion" de lei! Ce risca pierzatorii concursului

publicat 2024-04-20 11:00:10 (Money.ro)
Cine este cel mai bogat concurent de pe Insula de 1 milion de lei! Ce risca pierzatorii concursului Reality show-ul "Insula de 1 milion" a inceput la Kanal D si se recomanda cel mai amplu experiement social televizat. Totodata concursul de cel mai mare premiu oferit de un post din Romania, 1 milion de lei (circa 201.000 euro). Cei 50 de concurenti ce au acceptat aventura se lupta cu fel de fel de […]Articolul Cine este cel mai bogat concurent de pe "Insula de 1 milion" de lei! Ce risca pierzatorii concursului apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Tesla recheama 3.878 de vehicule Cybertruck, pentru a repara pedala de acceleratie care s-ar putea desprinde

publicat 2024-04-20 10:00:11 (Money.ro)
Tesla recheama 3.878 de vehicule Cybertruck, pentru a repara pedala de acceleratie care s-ar putea desprinde Blocarea pedalei de acceleratie ar putea determina vehiculul sa accelereze neintentionat, crescand riscul unui accident, a declarat autoritatea de reglementare a sigurantei auto intr-o notificare.Tesla a inceput livrarile camionului sau electric Cybertruck la sfarsitul anului trecut, dupa o intarziere de doi ani din cauza problemelor de productie si a constrangerilor de aprovizionare cu baterii.Actiunile companiei au scazut vineri cu aproape 3% continuand seria de pierderi consemnata oe... ...continuare.

Topul celor mai educati europeni. Locul pe care se afla romanii

publicat 2024-04-20 08:00:11 (Money.ro)
Topul celor mai educati europeni. Locul pe care se afla romanii A fost intocmit un top al celor mai educati locuitori din Europa, care a inclus si pozitia ocupata de romani. Datele recente furnizate de Eurostat dezvaluie variatii semnificative in nivelul de educatie din Europa, evidentiind diferente notabile intre tari si tendinte in crestere in randul tinerilor. Conform rapoartelor, aproape o treime dintre adultii cu varste […]Articolul Topul celor mai educati europeni. Locul pe care se afla romanii apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Trump Media a avertizat bursa Nasdaq despre "o posibila manipulare a pietei" cu actiunile companiei, prin "vanzari in lipsa"

publicat 2024-04-20 08:00:11 (Money.ro)
Trump Media a avertizat bursa Nasdaq despre o posibila manipulare a pietei cu actiunile companiei, prin vanzari in lipsa Avertismentul a venit in momentul in care Trump Media a oferit actionarilor instructiuni detaliate despre cum sa evite ca cineva sa imprumute actiunile vanzatorilor in lipsa, care apoi efectueaza tranzactii pariand ca pretul actiunilor va scadea.Trump Media i-a transmis avertismentul directorului general al Nasdaq, Adena Friedman, intr-o declaratie de vineri dimineata la Comisia pentru Valori Mobiliare si Burse.Pretul actiunilor Trump Media a crescut in ultimele zile, dar este inca mult mai... ...continuare.

Romanii pot economisi o avere daca renunta la anumite obiceiuri. Vorbim de sute de mii de euro

publicat 2024-04-20 06:30:10 (Money.ro)
Romanii pot economisi o avere daca renunta la anumite obiceiuri. Vorbim de sute de mii de euro Economistii atrag atentia ca unele obiceiuri pe termen lung pot deveni costisitoare si pot afecta veniturile romanilor in mod semnificativ. Ei au realizat calcule pentru a evidentia cat de mult pot economisi romanii prin adoptarea unor alegeri mai sanatoase. Conform acestor specialisti, fumatul si consumul de alcool sunt primele obiceiuri care, pe termen lung, devin […]Articolul Romanii pot economisi o avere daca renunta la anumite obiceiuri. Vorbim de sute de mii de euro apare prima... ...continuare.

BAE Systems a a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui raport

publicat 2024-04-20 06:00:10 (Money.ro)
BAE Systems a a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui raport In ultimul deceniu, gigantul apararii a avut o relatie comerciala certa cu 81 de tari si posibil cu alte 12, reprezentand impreuna aproape jumatate (48%) din toate tarile la nivel global, arata o investigatie a organizatiei non-profit Action on Armed Violence din Marea Britanie.Printre acestea sunt incluse 13 tari aflate pe lista britanica de urmarire a abuzurilor drepturilor omului, precum si 29 de tari ale caror actiuni militare au ranit sau ucis civili. Alte noua tari de pe lista au... ...continuare.

Alegeri in India: Aproape un miliard de indieni sunt asteptati la urne. Urnele, transportate cu camioane, elicoptere, barci si chiar elefanti

publicat 2024-04-20 03:00:30 (Money.ro)
Alegeri in India: Aproape un miliard de indieni sunt asteptati la urne. Urnele, transportate cu camioane, elicoptere, barci si chiar elefanti Alegeri de proportii in tara care are populatie cat Uniunea Europeana, Rusia si Statele Unite la un loc.  Aproape un miliard de indieni sunt asteptati la urne. Autoritatile au deschis peste un milion de sectii de votare, iar scrutinul dureaza o luna si jumatate. Peste 2.600 de partide s-au inscris in cursa electorala. Favoritii sondajelor […]Articolul Alegeri in India: Aproape un miliard de indieni sunt asteptati la urne. Urnele, transportate cu camioane, elicoptere, barci si chiar... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.