EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gigi Becali, replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu: "Cum sa castige daca nu a ajuns la poarta noastra?"

publicat 2024-04-21 00:00:13 (Money.ro)
Gigi Becali, replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu: Cum sa castige daca nu a ajuns la poarta noastra? Gigi Becali a avut o replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu la adresa arbitrajului. Dan Sucu a spus ca a fost un arbitraj ostil pentru Rapid din partea lui Marcel Birsan. Dan Sucu a mai spus ca, pentru el, Rapid a castigat derby-ul. Giulestenii au acuzat ca golul marcat de Hasani nu trebuia sa […]Articolul Gigi Becali, replica imediata dupa atacurile lui Dan Sucu: "Cum sa castige daca nu a ajuns la poarta noastra?" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Camera Reprezentantilor a adoptat un proiect de lege care poate duce la interzicerea TikTok in Statele Unite

publicat 2024-04-20 22:00:11 (Money.ro)
Camera Reprezentantilor a adoptat un proiect de lege care poate duce la interzicerea TikTok in Statele Unite Platforma a fost acuzata de oficialii americani ca permite Beijingului sa spioneze si sa manipuleze cei 170 de milioane de utilizatori americani ai sai.Interdictia trebuie acum sa fie aprobata de Senat.Totusi, potrivit AP, chiar daca textul devine lege, compania va avea la dispozitie pana la un an pentru a gasi un cumparator si va incerca probabil sa conteste legea in instanta, argumentand ca aceasta ar priva milioanele de utilizatori ai aplicatiei de drepturile lor in temeiul Primului... ...continuare.

America nu lasa Ucraina pe mana lui Putin. Vin ajutoarele de peste Ocean!

publicat 2024-04-20 21:30:15 (Money.ro)
America nu lasa Ucraina pe mana lui Putin. Vin ajutoarele de peste Ocean! Camera Reprezentantilor din SUA a votat, sambata, un pachet de ajutor cheie in valoare de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Pachetul include ajutor pentru Ucraina in lupta impotriva Rusiei. Presedintelew Ucrainei Volodimir Zelenski a declarat anterior ca anul acesta nu poate fi doar un an de discutii, tara sa avand nevoie de decizii […]Articolul America nu lasa Ucraina pe mana lui Putin. Vin ajutoarele de peste Ocean! apare prima data in Money.ro. ...continuare.

David Popovici, de neinvins! Patru medalii de aur!

publicat 2024-04-20 20:00:11 (Money.ro)
David Popovici, de neinvins! Patru medalii de aur! David Popovici a castigat, sambata, medalia de aur in proba de 100 m liber din cadrul Campionatului National de inot in bazin de 50 m pentru seniori, tineret si juniori I-II, competitie care are loc la Otopeni. Este a patra medalie de aur obtinuta de Popovici la actuala editie. "Sunt foarte multumit. Cred ca n-am […]Articolul David Popovici, de neinvins! Patru medalii de aur! apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Diferenta dintre Salt Bank si Revolut: bani la inrolare, comisioane, curs valutar si dobanzi pentru economii

publicat 2024-04-20 20:00:11 (Money.ro)
Diferenta dintre Salt Bank si Revolut: bani la inrolare, comisioane, curs valutar si dobanzi pentru economii De cand a fost lansata Salt Bank, un produs 100% digital si de origine romaneasca, aceasta noua banca digitala a fost tot mai frecvent comparata cu Revolut. Pentru a evalua daca merita sa faci trecerea de la Revolut la Salt, am analizat cele doua fintech-uri in functie de mai multe criterii, de la beneficiile la […]Articolul Diferenta dintre Salt Bank si Revolut: bani la inrolare, comisioane, curs valutar si dobanzi pentru economii apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Pensionarii care nu trebuie sa depuna adeverinte pentru recalculare

publicat 2024-04-20 19:15:11 (Money.ro)
Pensionarii care nu trebuie sa depuna adeverinte pentru recalculare Pensiile mult asteptate sunt pe cale sa creasca pentru romani, cu doar cateva luni inainte. Guvernantii promit ca aproximativ trei milioane de pensionari vor beneficia de venituri mai mari incepand cu 1 septembrie. Cu toate acestea, exista neliniste printre pensionari in ceea ce priveste sumele pe care le vor primi in aceasta toamna. Motivul este […]Articolul Pensionarii care nu trebuie sa depuna adeverinte pentru recalculare apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Administratia Biden a limitat forajele pentru petrol si gaze si mineritul in Alaska, nemultumind liderii statului

publicat 2024-04-20 18:00:11 (Money.ro)
Administratia Biden a limitat forajele pentru petrol si gaze si mineritul in Alaska, nemultumind liderii statului Masurile sunt conforme cu eforturile presedintelui Joe Biden de a controla activitatile de petrol si gaze pe terenurile publice si de a conserva 30% din terenurile si apele SUA pentru a combate schimbarile climatice.Departamentul pentru Interne a finalizat un regulament pentru a bloca dezvoltarea exploatarilor de petrol si a gaze pe 40% din Rezervatia Nationala de Petrol din Alaska, pentru a proteja habitatele pentru ursi polari, caribu si alte animale salbatice si modul de viata al... ...continuare.

Banca Mondiala a atras angajamente de peste 11 miliarde de dolari pentru combaterea crizelor climatice si globale

publicat 2024-04-20 18:00:11 (Money.ro)
Banca Mondiala a atras angajamente de peste 11 miliarde de dolari pentru combaterea crizelor climatice si globale Contributiile voluntare, anuntate la reuniunile de primavara ale Bancii Mondiale si ale Fondului Monetar International de la Washington, reprezinta cea mai mare imbunatatire unica a bilantului Bancii Mondiale de cand SUA si alti actionari si-au extins misiunea dincolo de combaterea saraciei, in 2022.In aprilie 2023, actionarii Bancii Mondiale au sustinut o crestere a raportului de levier al bancii, pentru a creste capacitatea de creditare cu aproximativ 40 de miliarde de dolari pe parcursul a... ...continuare.

Salarii compensatorii in 2024. Cum se obtin, cine poate primi

publicat 2024-04-20 17:15:12 (Money.ro)
Salarii compensatorii in 2024. Cum se obtin, cine poate primi Salarii compensatorii in 2024 Pierderea locului de munca prin concediere este o perioada dificila pentru orice angajat. Situatia poate fi usurata prin acordarea de salarii compensatorii, care sa ofere o stabilitate financiara temporara pana la gasirea unui nou loc de munca. In legislatia actuala, nu exista un drept garantat al salariatilor la salarii compensatorii in […]Articolul Salarii compensatorii in 2024. Cum se obtin, cine poate primi apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Reteaua Bitcoin si-a finalizat vineri seara cea de-a patra "injumatatire" a recompenselor minerilor

publicat 2024-04-20 17:00:11 (Money.ro)
Reteaua Bitcoin si-a finalizat vineri seara cea de-a patra injumatatire a recompenselor minerilor Pretul bitcoin a fost volatil inainte de eveniment si a scazut cu aproximativ 4% saptamana aceasta, fiind tranzactionat in jur de 64.100 USD pe unitate, conform Coin Metrics.Din punct de vedere mecanic, injumatatirea in sine nu ar trebui sa afecteze pretul bitcoin pe termen scurt, dar multi investitori se asteapta la castiguri mari in lunile urmatoare, pe baza performantei criptomonedei dupa injumatatirile anterioare.Dupa injumatatirile din 2012, 2016 si 2020, pretul bitcoin a crescut de... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.