EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fanii Star Trek sunt in soc! O vedeta a murit la 49 de ani

publicat 2024-02-25 23:45:13 (Puterea)
Fanii Star Trek sunt in soc! O vedeta a murit la 49 de ani Lumea filmului este in doliu, dupa moartea unui actor care a facut istorie in cinematografie. A jucat si in celebrul serial Star Trek! Fanii Star Trek sunt in soc, dupa trecerea in nefiinta a actorului Kenneth Mitchell, care a murit dupa ce s-a luptat cu o boala nemilioasa. Kenneth Mitchell suferea de de mai bine […]The post Fanii Star Trek sunt in soc! O vedeta a murit la 49 de ani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Zelenski contrazice datele SUA! A spus in premiera cati soldati ucraineni au fost ucisi

publicat 2024-02-25 22:45:13 (Puterea)
Zelenski contrazice datele SUA! A spus in premiera cati soldati ucraineni au fost ucisi Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit in premiera despre pagubele facute de razboiul din tara sa. Seful statului a spus cati soldati ucraineni au decedat pe front. Volodimir Zelenski contrazice datele SUA, dar si pe cele ale Rusiei! Presedintele Ucrainei a spus cati soldati ucraineni au fost ucisi de la inceputul "operatiunii speciale" pe teritoriul […]The post Zelenski contrazice datele SUA! A spus in premiera cati soldati ucraineni au fost ucisi appeared first on... ...continuare.

Protest extrem al fermierilor polonezi! Au distrus 160 de tone de grane din Ucraina

publicat 2024-02-25 22:45:13 (Puterea)
Protest extrem al fermierilor polonezi! Au distrus 160 de tone de grane din Ucraina Dupa ce au blocat autostrazi si chiar treceri de frontiera, fermierii polonezi au mers mai departe si au distrus pur si simplu un nou transport de grane ucrainene. Protest extrem al fermierilor polonezi, care dupa ce au blocat treceri de frontiera si autostrazi, acum au atacat un tren de marfa plin de grane din Ucraina! […]The post Protest extrem al fermierilor polonezi! Au distrus 160 de tone de grane din Ucraina appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fundatia lui Bill Gates si-a vandut actiunile la companii gigant, precum Apple, Meta sau Amazon

publicat 2024-02-25 21:45:14 (Puterea)
Fundatia lui Bill Gates si-a vandut actiunile la companii gigant, precum Apple, Meta sau Amazon Miscare surpriza facuta anul trecut de fundatia lui Bill Gates, care a vandut actiunile la companii foarte importante, precum Apple, Meta, Google, Amazon si Nvidia Fundatia lui Bill Gates a lasat pe toata lumea cu gura cascata, dupa ce si-a vandut actiunile la companii gigant din domeniul IT, precum Apple, Meta, Alphabet, proprietarul Google, Amazon […]The post Fundatia lui Bill Gates si-a vandut actiunile la companii gigant, precum Apple, Meta sau Amazon appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Digitalizarii solicita companiei Meta sa deschida birou in Romania. Are legatura cu alegerile de anul acesta

publicat 2024-02-25 21:45:14 (Puterea)
Ministrul Digitalizarii solicita companiei Meta sa deschida birou in Romania. Are legatura cu alegerile de anul acesta Anul 2024 este unul incarcat din punct de vedere electoral. Avem alegeri locale, europarlamentare, generale si prezidentiale! Ei bine, ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, se teme de influenta pe care o are Facebook-ul. Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, cauta solutii pentru ca retelele sociale, precum Facebook, sa nu poata fi folosite ca arme in […]The post Ministrul Digitalizarii solicita companiei Meta sa deschida birou in Romania. Are legatura cu... ...continuare.

S-a castigat marele premiu la Loto! Cati bani a investit noul milionar

publicat 2024-02-25 21:45:14 (Puterea)
S-a castigat marele premiu la Loto! Cati bani a investit noul milionar Duminica, 25 februarie, Loteria Nationala a organizat noi extrageri Loto. Premiul cel mare de la 6 din 49 si-a gasit castigator! A castigat nu mai putin de 36.450.832 lei! S-a castigat marele premiu la Loto! Data de 25 februarie 2024 va fi cu siguranta una extrem de importanta pentru un roman care a nimerit toate […]The post S-a castigat marele premiu la Loto! Cati bani a investit noul milionar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone: Candidez la Primaria Capitalei!

publicat 2024-02-25 21:45:14 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone: Candidez la Primaria Capitalei! Intr-o declaratie neasteptata, facuta in cadrul emisiunii „Selectiv” de la postul de televiziune B1 TV, moderata de jurnalistul Dan Bucura, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a confirmat oficial ca va candida la Primaria Capitalei, reprezentand Partidul Unitatii si Solidaritatii Liberale (PUSL). „Voi candida la Primaria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei, eu am! […]The post Cristian Popescu Piedone: Candidez la Primaria Capitalei! appeared first on... ...continuare.

Barbatii din Cernauti, obligati sa se tina departe de granita cu Romania sau Moldova

publicat 2024-02-25 21:45:14 (Puterea)
Barbatii din Cernauti, obligati sa se tina departe de granita cu Romania sau Moldova Cetatenilor ucraineni cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani din regiunea Cernauti le este interzis sa se apropie la mai putin de 5 kilometri de frontiera cu Romania sau Republica Moldova, a informat Agerpres. Cetatenii ucraineni cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, care pot fi recrutati pentru a participa la […]The post Barbatii din Cernauti, obligati sa se tina departe de granita cu Romania sau Moldova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vlad Piedone candideaza la Primaria Sectorului 5

publicat 2024-02-25 21:45:14 (Puterea)
Vlad Piedone candideaza la Primaria Sectorului 5 Intr-o miscare surprinzatoare, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anuntat in cadrul emisiunii „Selectiv” de la postul de televiziune B1 TV ca fiul sau, Vlad Popescu Piedone, va candida oficial la Primaria Sectorului 5. Aceasta decizie vine in contextul in care Cristian Popescu Piedone isi propune sa candideze la Primaria Capitalei din partea PUSL. […]The post Vlad Piedone candideaza la Primaria Sectorului 5 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Asa arata hotelul construit partial de o romanca in apropiere de Cercul Polar

publicat 2024-02-25 20:45:14 (Puterea)
Asa arata hotelul construit partial de o romanca in apropiere de Cercul Polar In aprilie 2023, Monica Popescu a fost selectata sa construiasca un apartament de lux (deluxe artsuite) in micutul sat JukkasjÀrvi din nordul Suediei. Deschis din decembrie si pana in aprilie, faimosul Icehotel din Suedia are anul acesta o camera gandita de o romanca. Monica Popescu, impreuna cu colega sa, Emmylou Varon, a realizat in decembrie […]The post Asa arata hotelul construit partial de o romanca in apropiere de Cercul Polar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.