EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Vestea: "Reorganizarea administrativ-teritoriala n-ar trebui sa sperie pe nimeni"

publicat 2024-02-22 17:15:09 (Money.ro)
Adrian Vestea: Reorganizarea administrativ-teritoriala n-ar trebui sa sperie pe nimeni Adrian Vestea, ministrul Dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, invitat in studioul Puterea Stirilor de la PS News, a explicat cat de necesara este reorganizarea teritoriala si care sunt avantajele acestui proiect de tara. "Vin dupa 20 de ani de administratie publica. Inca din momentul in care am fost audiat in comisiile Parlamentului am adus in […]Articolul Adrian Vestea: "Reorganizarea administrativ-teritoriala n-ar trebui sa sperie pe nimeni" apare prima data in Money. ...continuare.

Analiza: Miza alegerilor prezidentiale in septembrie

publicat 2024-02-22 17:15:09 (Money.ro)
Analiza: Miza alegerilor prezidentiale in septembrie PSD si PNL au decis sa mute alegerile prezidentiale in luna septembrie a acestui an. Noul presedinte va fi ales cu circa 3 luni inainte de data la care expira mandatul actualului presedinte Klaus Iohannis. Gheorghe Iancu, profesor de drept constitutional si drept electoral si fost Avocat al Poporului, a aratat ca organizarea alegerilor prezidentiale in septembrie […]Articolul Analiza: Miza alegerilor prezidentiale in septembrie apare prima data in Money. ...continuare.

Ministrul Agriculturii a semnat ordinul pentru aprobarea cuantumurile unitare ale platilor directe aferente cererilor de plata depuse in anul 2023

publicat 2024-02-22 17:15:09 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii a semnat ordinul pentru aprobarea cuantumurile unitare ale platilor directe aferente cererilor de plata depuse in anul 2023 Ordinul creeaza cadrul normativ pentru stabilirea cuantumului platilor in cazul interventiilor care nu au facut obiectul avansului pentru anul de cerere 2023, avand in vedere definitivarea de catre APIA a etapelor administrative si procedurale necesare pentru finalizarea instrumentarii cererilor de plata, arata comunicatul de presa al PSD.   Interventiile vizate de prezentul ordin sunt: PD-04 Practici benefice pentru mediu aplicabile in teren arabil, PD-05 Practicarea unei agriculturi... ...continuare.

Autostrada Pascani-Suceava, avizata. Cat costa constructia

publicat 2024-02-22 17:15:09 (Money.ro)
Autostrada Pascani-Suceava, avizata. Cat costa constructia Autostrada Pascani-Suceava a fost avizata. Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor a avizat astazi Studiul de Fezabilitate, dupa ce documentul a fost avizat saptamana trecuta de CNAIR, a anuntat joi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Urmeaza avizarea acestui Studiu de Fezabilitate in Consiliul Interministerial si aprobarea indicatorilor tehnico-economici prin Hotarare de Guvern. Parte a A7 (Autostrada Moldovei), […]Articolul Autostrada Pascani-Suceava,... ...continuare.

Dana Budeanu da de pamant cu VIP-urile invitate la UNTOLD Dubai, care au laudat de note de plata colosale: "N-au platit nici o nota. Totul a fost moca pa postari!"

publicat 2024-02-22 15:30:23 (Money.ro)
Dana Budeanu da de pamant cu VIP-urile invitate la UNTOLD Dubai, care au laudat de note de plata colosale: N-au platit nici o nota. Totul a fost moca pa postari! Dana Budeanu da de pamant cu VIP-urile invitate la UNTOLD Dubai, care au laudat de note de plata Articolul Dana Budeanu da de pamant cu VIP-urile invitate la UNTOLD Dubai, care au laudat de note de plata colosale: "N-au platit nici o nota. Totul a fost moca pa postari!" apare prima data in Money. ...continuare.

BCE, pierderi de 1,3 miliarde de euro in 2023 

publicat 2024-02-22 15:15:19 (Money.ro)
BCE, pierderi de 1,3 miliarde de euro in 2023  BCE a pierdut o suma importanta. Banca Centrala Europeana a raportat, joi, o pierdere de aproximativ 1,3 miliarde de euro in anul 2023, continuand sa plateasca o nota de plata piperata pentru politica sa de majorare a dobanzilor de referinta, transmite AFP. Acestea sunt primele pierderi nete inregistrate de institutia financiara cu sediul la Frankfurt […]Articolul BCE, pierderi de 1,3 miliarde de euro in 2023  apare prima data in Money. ...continuare.

Biscuiti vanduti in magazinele Lidl, retrasi de firma producatoare pentru ca pot contine "corpuri straine metalice"

publicat 2024-02-22 15:00:27 (Money.ro)
Biscuiti vanduti in magazinele Lidl, retrasi de firma producatoare pentru ca pot contine corpuri straine metalice "Oostherhout, firma producatoare olandeza Banketbakkerij Merba B.V. retrage in prezent de pe piata produsul "Grandino Biscuiti din aluat fraged, cu 20% ciocolata cu lapte, 12% ,ciocolata neagra si 6% ciocolata alba 200g" cu termenul de valabilitate 12.12.2024. In cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul ca acesta poate sa contina corpuri straine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de ranire, clientii trebuie sa aiba obligatoriu in vedere, cu ocazia consumarii acestuia,... ...continuare.

Vlad Mirita vinde porci Mangalita cu 1.000 euro bucata! Ferma tenorului desface carne si preparate din animale si pasari crescute libere, prin pasunare

publicat 2024-02-22 15:00:27 (Money.ro)
Vlad Mirita vinde porci Mangalita cu 1.000 euro bucata! Ferma tenorului desface carne si preparate din animale si pasari crescute libere, prin pasunare Vlad Mirita vinde emotii de pe scena, dar si porci si pasari crescute prin pasunare, alternativa viabila pentru hrana sanatoasa. Peste 1000 de euro costa un "guitator" Mangalita (rasa recunoscuta pentru cea mai buna carne de porc) vandut de artist, insa merita. Dovada ca solistul pop-opera si tenorul Operei Romane are lista de asteptare in […]Articolul Vlad Mirita vinde porci Mangalita cu 1.000 euro bucata! Ferma tenorului desface carne si preparate din animale si pasari crescute... ...continuare.

CFR SA a avizat documentele pentru modernizarea liniei CF Resita Nord – Timisoara Nord cu extensie pana la frontiera. Lucrarile costa peste 3 miliarde de lei si vizeaza aproape 120 de kilometri de cale ferata, 21 de statii, zeci de treceri la nivel, poduri si podete

publicat 2024-02-22 15:00:27 (Money.ro)
CFR SA a avizat documentele pentru modernizarea liniei CF Resita Nord – Timisoara Nord cu extensie pana la frontiera. Lucrarile costa peste 3 miliarde de lei si vizeaza aproape 120 de kilometri de cale ferata, 21 de statii, zeci de treceri la nivel, poduri si podete Consiliul Tehnico-Economic al CFR SA a avizat favorabil variantele optime prezentate in cadrul Studiului de Fezabilitate pentru Reabilitarea/modernizarea liniei CF Resita Nord - Timisoara Nord cu extensie Voiteni - Stamora Moravita - Frontiera, pe cele doua tronsoane, astfel: Componenta A: Timisoara Nord - Stamora Moravita - Frontiera (58 km) propusa pentru finantare in cadrul Programului Transporturi (PT) 2021 - 2027, o investitie in valoare de 2.092.343.265,44 lei, fara TVA. Componenta B:... ...continuare.

Promovarea cu Gloria Buzau, cadoul de nunta ideal pentru Denis Dumitrascu

publicat 2024-02-22 13:45:34 (Money.ro)
Promovarea cu Gloria Buzau, cadoul de nunta ideal pentru Denis Dumitrascu Nou-venit la formatia lui Prepelita, fostul jucator de la Chindia si UTA si-a cerut viitoare sotie de nevasta la scufundari, in Grecia Divizionara secunda Gloria Buzau are ganduri mari in aceasta primavara. Promovarea este singurul gand al jucatorilor si membrilor staff-ului tehnic, iar cantonamentul efectuat in Antalya a fost exact ce trebuia pentru ca formatia […]Articolul Promovarea cu Gloria Buzau, cadoul de nunta ideal pentru Denis Dumitrascu apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.