EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Care este judetul cu cele mai multe femei de afaceri din Romania?

publicat 2024-03-08 12:00:09 (Puterea)
Care este judetul cu cele mai multe femei de afaceri din Romania? Statisticile Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), valabile la sfarsitul lunii ianuarie 2024, dezvaluie ca judetul Cluj conduce la capitolul femei de afaceri, cu 33.646 de femei actionari sau asociati. Il urmeaza aproape Ilfov, cu 33.146 de femei in aceleasi pozitii, si Timis, unde sunt inregistrate 27.407 femei actionari sau asociati. Aceste date evidentiaza o […]The post Care este judetul cu cele mai multe femei de afaceri din Romania? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Milionarul Viorel Micula construieste primul bloc turn cu 19 etaje din Oradea, pe terenul unei foste fabrici comuniste

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Milionarul Viorel Micula construieste primul bloc turn cu 19 etaje din Oradea, pe terenul unei foste fabrici comuniste Anul viitor, ar urma sa inceapa la Oradea constructia unei mega-dezvoltari imobiliare, estimate la 25 milioane euro, care va include si o premiera pentru municipiu: primul bloc turn cu 19 etaje. Pe lista investitorilor in complexul care include si acest bloc turn se afla milionarul Viorel Micula, cel care alaturi de fratele sau Ioan Micula […]The post Milionarul Viorel Micula construieste primul bloc turn cu 19 etaje din Oradea, pe terenul unei foste fabrici comuniste appeared first on... ...continuare.

Freamat in lumea miliardarilor! Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, a anuntat logodna sa pentru a sasea oara

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Miliardarul Rupert Murdoch, 92 de ani, se va casatori cu biologul molecular pensionar Elena Zhukova, 67 de ani. Miliardarul media Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, a anuntat logodna sa pentru a sasea oara, aceasta data cu o cercetatoare pensionata pe nume Elena Zhukova. Vestea a venit la scurt timp dupa ce Murdoch […]The post Freamat in lumea miliardarilor! Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, a anuntat logodna sa pentru a sasea oara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vlad Popescu Piedone preia stafeta de la senior si candideaza la Primaria Sectorului 5: Va face imposibilul posibil

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Vlad Popescu Piedone preia stafeta de la senior si candideaza la Primaria Sectorului 5: Va face imposibilul posibil Vlad Popescu Piedone preia stafeta de la senior si candideaza la Primaria Sectorului 5. Acesta se pare ca are si sprijinul tatalui sau, Cristian Popescu Piedone. Intr-un mesaj transmis pe Facebook, Cristian Popescu Piedone isi arata sustinerea fata de Vlad Popescu Piedone. Potrivit edilului, tanarul are "educatia si setea de succes, orgoliul si spiritul de […]The post Vlad Popescu Piedone preia stafeta de la senior si candideaza la Primaria Sectorului 5: Va face imposibilul posibil... ...continuare.

Karl Nehammer: aceleasi pretexte infantile pentru refuzul aderarii Romaniei la spatiul Schengen

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Karl Nehammer: aceleasi pretexte infantile pentru refuzul aderarii Romaniei la spatiul Schengen In ultimele discutii dintre Austria si Romania cu privire la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, cancelarul federal austriac Karl Nehammer a ridicat, din nou, problema eficientei protectiei frontierelor externe ale Romaniei. Desi este crucial sa evaluam si sa imbunatatim protectia frontierelor externe, modul in care Nehammer a abordat aceasta problema necesita o privire critica. Pentru […]The post Karl Nehammer: aceleasi pretexte infantile pentru refuzul aderarii Romaniei la spatiul... ...continuare.

Avertismentul lui Alexandru Nazare privind despagubirile de la Rosia Montana ignorat de PNL, USR si UDMR 

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Avertismentul lui Alexandru Nazare privind despagubirile de la Rosia Montana ignorat de PNL, USR si UDMR  Tribunalul de arbitraj de la Washington va anunta astazi cu ce suma va fi despagubita compania canadiana Gabriel Resources de catre Romania pentru inscrierea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO. Dar acum toti liderii politici implicati in acest proiect incearca sa fuga de raspundere uitand ca inca, din 2021, au fost avertizati de riscurile pierderii acestui proces chiar […]The post Avertismentul lui Alexandru Nazare privind despagubirile de la Rosia Montana ignorat de PNL, USR si UDMR... ...continuare.

Ofiter de marina, traficant de droguri in timpul liber

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Ofiter de marina, traficant de droguri in timpul liber Oamenii legii au intrat pe fir in cazul ofiterului de marina, care alaturi de un alt barbat se ocupa cu vanzarea de droguri. In decursul a patru luni, ofiterul a reusit sa vanda aproape 100 de grame de canabis, si cateva grame de cocaina, in timp ce coechipierul sau, Radu M., avea acasa o adevarata […]The post Ofiter de marina, traficant de droguri in timpul liber appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Biden: Armamentul pentru Ucraina, solutia cea mai buna la agresiunea Kremlinului

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Biden: Armamentul pentru Ucraina, solutia cea mai buna la agresiunea Kremlinului In cadrul discursului sau de astazi privind starea natiunii, presedintele american Joe Biden a subliniat importanta sprijinirii Ucrainei in contextul conflictului cu Rusia. Acesta a spus: „Ucraina il poate opri pe Putin daca ii suntem alaturi si ii oferim armele de care are nevoie”. Biden a accentuat necesitatea de a ramane fermi in fata agresiunii […]The post Biden: Armamentul pentru Ucraina, solutia cea mai buna la agresiunea Kremlinului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ce se va intampla cu impozitul pe proprietate din 2025. Veste soc pentru romani

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Daca pentru acest an, guvernantii s-au laudat ca nu vor apela la majorari de taxe, anul viitor, vom avea ceva surprize, in acest sens. Asa, de exemplu, se va intampla cu impozitul pe proprietate, care va creste semnificativ. Impozitul pe proprietate se va tripla, in 2025, cand urmeaza sa intre in vigoare o lege aprobata […]The post Ce se va intampla cu impozitul pe proprietate din 2025. Veste soc pentru romani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iasi: Semimaratonul care schimba destine

publicat 2024-03-08 10:15:11 (Puterea)
Iasi: Semimaratonul care schimba destine Intr-un demers de sprijin pentru copiii defavorizati, Clubul Rotary Iasi Copou, in colaborare cu Salvati Copiii, a organizat conferinta pentru lansarea Semimaratonului Iasi. Evenimentul de la Iasi, programat pe 21 aprilie a.c., se profileaza drept una dintre cele mai mari competitii de alergare. A fost lansat un apel la participare pentru cauza nobila a educatiei […]The post Iasi: Semimaratonul care schimba destine appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.