EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Liberland", cea mai ciudata tara din Europa. Are moneda, imn, steag, ambasada in 50 de state, dar niciun locuitor

publicat 2024-03-18 10:45:04 (Click)
In Europa, chiar pe malul Dunarii, se afla un stat despre a carui existenta multa lume habar nu are. Are steag, o moneda proprie si chiar si imn. ...continuare.

Reactia presei spaniole, dupa ce a aflat ca Badosa se va duela cu Halep

publicat 2024-03-18 10:30:13 (Click)
Reactia presei spaniole, dupa ce a aflat ca Badosa se va duela cu Halep Presa spaniola a prefatat meciul dintre Badosa si Halep. ...continuare.

Iata s-a gasit in buzunarul de la haina pe care Eminescu o purta cand a murit. Nu te asteptai la asa ceva

publicat 2024-03-18 10:30:13 (Click)
Iata s-a gasit in buzunarul de la haina pe care Eminescu o purta cand a murit. Nu te asteptai la asa ceva Misterul din spatele vietii si al operei lui Mihai Eminescu continua sa fascineze si sa inspire pe multi, iar descoperirile uluitoare din ultimele sale momente de viata adauga o noua dimensiune acestei povesti literare. ...continuare.

O camera de supraveghere l-a surprins pe Radu Ayan inainte sa dispara. Mobilizare masiva in Botosani

publicat 2024-03-18 10:00:08 (Click)
O camera de supraveghere l-a surprins pe Radu Ayan inainte sa dispara. Mobilizare masiva in Botosani Au trecut mai bine de 15 ore de cand Radu Ayan Mahmood, un copil de doi ani a disparut din curtea unor prieteni de familie din comuna Tudora, judetul Botosani. ...continuare.

Filmul genial de pe Netflix care ocupa locul 1 in Romania. A fost vazut deja de milioane de oameni din intreaga lume

publicat 2024-03-18 10:00:07 (Click)
Filmul genial de pe Netflix care ocupa locul 1 in Romania. A fost vazut deja de milioane de oameni din intreaga lume Un film care sa imbine cu succes umorul, romantismul si farmecul poate fi o adevarata comoara. In acest sens, "Dorinta Irlandeza" este o comedie romantica de pe Netflix care a cucerit inimile publicului, ocupand locul 1 in Romania si fiind vizionat deja de milioane de oameni din intreaga lume. ...continuare.

Secretele prepararii celei mai bune cafele. Nu vei mai adauga zahar sau lapte

publicat 2024-03-18 09:45:11 (Click)
Secretele prepararii celei mai bune cafele. Nu vei mai adauga zahar sau lapte Cafeaua trebuie sa aiba un gust doar usor amarui care ramane dupa degustare. Acesta trebuie sa fie similar cu cel al ciocolatei amarui. Trebuie sa stii ca exista trei ingrediente care se pun in aceasta bautura pentru un gust mai intens. ...continuare.

Campionatul din Turcia isi da in petic din nou: haos pe teren in prima liga

publicat 2024-03-18 09:30:03 (Click)
Campionatul din Turcia isi da in petic din nou: haos pe teren in prima liga Primul esalon din fotbalul turc, din nou in centrul atentiei. ...continuare.

Sparanghel cu unt si bacon. Reteta ideala pentru un pranz delicios

publicat 2024-03-18 09:30:03 (Click)
Sparanghel cu unt si bacon. Reteta ideala pentru un pranz delicios Daca esti in cautarea unei retete simple, dar extrem de gustoase pentru o masa deosebita, atunci sparanghelul cu unt si bacon este alegerea perfecta! Aceasta combinatie savuroasa va cuceri cu siguranta papilele gustative si va aduce un plus de rafinament oricarei mese. ...continuare.

Halep si-a aflat prima adversara, dupa revenirea in tenis. Cu cine se va duela

publicat 2024-03-18 09:15:09 (Click)
Halep si-a aflat prima adversara, dupa revenirea in tenis. Cu cine se va duela Simona Halep stie cu cine va juca, in primul meci, dupa revenire. ...continuare.

Vladimir Putin pronunta pentru prima oara numele lui Navalnii si face o declaratie cinica despre moartea lui

publicat 2024-03-18 09:15:09 (Click)
Vladimir Putin pronunta pentru prima oara numele lui Navalnii si face o declaratie cinica despre moartea lui Vladimir Putin a fost reales pentru urmatorii sase ani la Kremlin potrivit rezultatelor partiale ale alegerilor prezidentiale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.