EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Jurnalista Bloomberg: Romania a anuntat oficial NATO ca il propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General al Aliantei. Germania il sustine pe Mark Rutte. Update

publicat 2024-02-23 03:15:14 (Money.ro)
Jurnalista Bloomberg: Romania a anuntat oficial NATO ca il propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General al Aliantei. Germania il sustine pe Mark Rutte. Update O cunoscuta jurnalista de la publicatia Bloomberg anunta ca Romania si-a instiintat aliatii din NATO ca il propune pe Klaus Iohannis pentru functia de Secretar General al Aliantei Nord-Atlantice. Romania l-ar fi propus pe Klaus Iohannis pentru functia de Secretar General al NATO, conform Bloomberg Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), cea mai puternica si […]Articolul Jurnalista Bloomberg: Romania a anuntat oficial NATO ca il propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General... ...continuare.

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competitia e LIVE in AntenaPLa. Cu cine joaca Dan Petrescu si Cristiano Ronaldo

publicat 2024-02-23 03:00:17 (Money.ro)
Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competitia e LIVE in AntenaPLa. Cu cine joaca Dan Petrescu si Cristiano Ronaldo Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei este complet, dupa victoriile lui Al Hilal si Al Ittihad din optimile de finala ale competitiei transmise LIVE in AntenaPLa. Au ramas patru echipe din vest si patru echipe din vest. In aceasta faza a competitiei se afla Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar si Al Nassr, Al Ittihad si […]Articolul Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competitia e LIVE in AntenaPLa. Cu cine joaca Dan Petrescu si Cristiano Ronaldo apare prima data in Money. ...continuare.

Dan Sucu a fost comparat cu Gigi Becali in "scandalul omeniei" din Liga 1: "Face exact ca el! M-am amuzat!"

publicat 2024-02-23 03:00:17 (Money.ro)
Dan Sucu a fost comparat cu Gigi Becali in scandalul omeniei din Liga 1: Face exact ca el! M-am amuzat! Dan Sucu a fost comparat cu Gigi Becali in "scandalul omeniei" din Liga 1. Oficialul de la FCSB a reactionat dupa ce actionarul majoritar al Rapidului i-a raspuns lui Gigi Becali prin intermediul unui comunicat. Mihai Stoica a spus ca nu a citit intreg comunicatul dat de Dan Sucu pentru ca "s-a plictisit", dar i-a […]Articolul Dan Sucu a fost comparat cu Gigi Becali in "scandalul omeniei" din Liga 1: "Face exact ca el! M-am amuzat!" apare prima data in Money. ...continuare.

Mihai Stoica a anuntat "aroganta suprema" pentru rivalii de la Rapid: "Mi-as dori sa luam titlul in Giulesti! Ar fi frumos!"

publicat 2024-02-23 03:00:17 (Money.ro)
Mihai Stoica a anuntat aroganta suprema pentru rivalii de la Rapid: Mi-as dori sa luam titlul in Giulesti! Ar fi frumos! Mihai Stoica a anuntat "aroganta suprema" pentru rivalii de la Rapid. Oficialul de la FCSB a spus ca daca ar fi sigur ca FCSB va castiga titlul in ultima etapa in Giulesti, atunci ar alege aceasta varianta decat una in care poate deveni campioana cu cateva etape inainte de final. In situatia in care FCSB […]Articolul Mihai Stoica a anuntat "aroganta suprema" pentru rivalii de la Rapid: "Mi-as dori sa luam titlul in Giulesti! Ar fi frumos!" apare prima data in Money. ...continuare.

AC Milan si Marseille s-au calificat in optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele

publicat 2024-02-23 03:00:17 (Money.ro)
AC Milan si Marseille s-au calificat in optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele AC Milan si Marseille s-au calificat in optimile Europa League! Echipa lui Stefano Pioli a pierdut partida de pe terenul lui Rennes, dar victoria din tur cu 3-0 a fost suficienta pentru milanezi, pentru a merge mai departe. Marseille merge mai departe dupa victoria de pe teren propriu cu Sahtior, in timp ce Sparta Praga […]Articolul AC Milan si Marseille s-au calificat in optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele apare prima data in Money. ...continuare.

Patronul din Liga 1 care a cerut sa nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul sa se intample ceva"

publicat 2024-02-23 03:00:16 (Money.ro)
Patronul din Liga 1 care a cerut sa nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: Am trimis un act. E timpul sa se intample ceva Patronul din Liga 1 care a cerut sa nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs a trimis un act la Comisia Centrala a Arbitrilor. Laslo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a facut acest anunt dupa ce formatia sa l-a acuzat pe "centrarul" din Carei de greselile din timpul partidei cu Universitatea Craiova. […]Articolul Patronul din Liga 1 care a cerut sa nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul sa se intample ceva" apare prima data in Money. ...continuare.

Magazinele din Aeroportul Otopeni, inchise temporar. Va fi afectata si zona de restaurante si cafenele

publicat 2024-02-23 03:00:15 (Money.ro)
Magazinele din Aeroportul Otopeni, inchise temporar. Va fi afectata si zona de restaurante si cafenele Magazinele din aeroportul Otopeni se inchid pentru aproape o luna. O companie franceza a castigat contractul de inchiriere a spatiilor comerciale si face reamenajari. Si zona de restaurante si cafenele va fi afectata. Oficialii anunta insa ca lucrarile se vor face pe rand. Articolul Magazinele din Aeroportul Otopeni, inchise temporar. Va fi afectata si zona de restaurante si cafenele apare prima data in Money. ...continuare.

Cresterea economiei Rusiei "a surprins” FMI

publicat 2024-02-23 00:00:12 (Money.ro)
Cresterea economiei Rusiei a surprins” FMI Cresterea economiei Rusiei „a surprins” FMI. Totul se intampla in contextul sanctiunilor impuse Moscovei in urma invadarii Ucrainei, transmite DPA. "Este o economie de razboi", a apreciat joi purtatorul de cuvant al FMI, Julie Kozack. Economia rusa are o proportie ridicata de cheltuieli militare, care alimenteaza productia. "Exista, de asemenea, o multime de transferuri sociale […]Articolul Cresterea economiei Rusiei "a surprins” FMI apare prima data in Money. ...continuare.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, despre valoare actualizata a despagubirilor cerute in dosarul Rosia Montana: Ar putea fi un prag maximal de 6,7 miliarde de dolari

publicat 2024-02-22 21:15:14 (Money.ro)
Purtatorul de cuvant al Guvernului, despre valoare actualizata a despagubirilor cerute in dosarul Rosia Montana: Ar putea fi un prag maximal de 6,7 miliarde de dolari "Da. Cred ca alaturi de dumneavoastra, de ceva vreme, de cateva saptamani, verificam de cateva ori pe zi site-ul Curtii de Arbitraj ICSID care a pus in transparenta tot istoricul acestui litigiu dintre Rosia Montana Gold Corporation si statul roman. Asteptam in continuare aceasta publicare a acestei decizii. Procesul a fost, sa spunem, incheiat in septembrie anul trecut si se asteapta acum decizia", a explicat Mihai Constantin, intrebat ce informatii are despre daunele din dosarul Rosia... ...continuare.

Taxele si impozitele locale, majorate in 2025, in Bucuresti

publicat 2024-02-22 21:15:14 (Money.ro)
Se majoreaza taxele in Capitala! Potrivit unui proiect de hotarare pus in dezbatere publica de Primaria Municipiului Bucuresti, taxele si impozitele locale vor fi majorate, in 2025, in Bucuresti, cu rata inflatiei, 10,40%. Potrivit Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul oricarui impozit sau taxe locale ce consta intr-o […]Articolul Taxele si impozitele locale, majorate in 2025, in Bucuresti apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.