EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie va finaliza in mai un parc fotovoltaic in Valea Calugareasca

publicat 2024-03-07 19:00:10 (Money.ro)
"Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE) va finaliza, in luna mai 2024, un parc fotovoltaic in Valea Calugareasca (jud. Prahova), prima investitie realizata din fonduri PNRR a unei companii energetice detinuta de statul roman", anunta compania.Valoarea investitiei este de aproape 35 milioane lei, din care circa 7,5 milioane lei fonduri nerambursabile din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR)."SAPE este producator de energie verde si continua sa se implice... ...continuare.

UPDATE – Grindeanu: Dezvoltarea Portului Constanta Sud, obiectiv strategic de interes national / Portul va putea opera nave de mare capacitate inclusiv la cele aproximativ 17 dane de mare adancime nou create / Precizarile Ministerului Transporturilor

publicat 2024-03-07 19:00:10 (Money.ro)
UPDATE – Grindeanu: Dezvoltarea Portului Constanta Sud, obiectiv strategic de interes national / Portul va putea opera nave de mare capacitate inclusiv la cele aproximativ 17 dane de mare adancime nou create / Precizarile Ministerului Transporturilor UPDATE:  "Executivul a aprobat in sedinta desfasurata astazi, 7 martie 2024, la propunerea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Memorandumul cu privire la realizarea lucrarilor de infrastructura, cai de acces si utilitati, in vederea dezvoltarii de terminale specializate in portul Constanta Sud - Molurile IIIS si IVS. Extinderea Portului Constanta prin crearea unor dane de mare adancime/terminale specializate de operare, obiectiv inclus in Master Planul de Transport, poate... ...continuare.

Turcan: Guvernul a aprobat azi un nou program de investitii, "Temelii culturale", pe care l-am propus pentru salvarea unor monumente istorice si construirea de cladiri noi, cu destinatie culturala

publicat 2024-03-07 19:00:10 (Money.ro)
Turcan: Guvernul a aprobat azi un nou program de investitii, Temelii culturale, pe care l-am propus pentru salvarea unor monumente istorice si construirea de cladiri noi, cu destinatie culturala "Guvernul a aprobat azi un nou program de investitii, "Temelii culturale", pe care l-am propus pentru salvarea unor monumente istorice si construirea de cladiri noi, cu destinatie culturala!", a scris Raluca Turcan, joi pe Facebook.   Ea a mai spus ca proiectul aprobat, pregatit impreuna cu Ministerul Finantelor, inseamna realizarea urmatoarelor investitii:   - construirea unui corp nou de cladire pentru Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", din Bucuresti.   -... ...continuare.

Falsa problema a lipsei fortei de munca

publicat 2024-03-07 18:00:11 (Money.ro)
Falsa problema a lipsei fortei de munca de Octavian Badescu Peste tot auzim vaicareli: "nu mai are cine sa munceasca", "am comenzi si nu mai am cu cine sa lucrez", "sunt nevoit sa import muncitori" samd. Problema este - in opinia mea - gresit pusa. In primul rand, nu stiu de ce atata vaiete, cumva "accesul la forta de munca" e vreun […]Articolul Falsa problema a lipsei fortei de munca apare prima data in Money. ...continuare.

Guvernul, deficit urias in februarie

publicat 2024-03-07 17:45:11 (Money.ro)
Guvernul, deficit urias in februarie Guvernul a avut un deficit urias! Executivul a inchis primele doua luni din an cu un deficit foarte mare, de 1,67% din PIB, 29 miliarde de lei, deja cu o gaura de circa 21 miliarde de lei doar in februarie, determinata de cheltuieli cu inarmarea, dar si de sume mari alocate pentru stingerea datoriilor in […]Articolul Guvernul, deficit urias in februarie apare prima data in Money. ...continuare.

Comisia Europeana invita fermierii sa participe la un sondaj online privind simplificarea si reducerea sarcinii administrative

publicat 2024-03-07 17:00:10 (Money.ro)
Comisia Europeana invita fermierii sa participe la un sondaj online privind simplificarea si reducerea sarcinii administrative Sondajul este deschis din 7 martie pana pe 8 aprilie. Intrebarile sunt scurte si disponibile in toate limbile UE, mai arata comunicatul de presa al Executivului european.Chestionarul urmareste obtinerea unui feedback valoros pentru a intelege principalele motive de ingrijorare ale fermierilor.In plus, sondajul va contribui la identificarea surselor care stau la baza complexitatii si a sarcinii administrative si care rezulta din normele politicii agricole comune (PAC), precum si din alte norme... ...continuare.

Caciu: "Economia romaneasca nu este in regres"

publicat 2024-03-07 16:15:10 (Money.ro)
Caciu: Economia romaneasca nu este in regres Economia romaneasca nu este in regres! Economia Romaniei nu a avut o crestere insemnata in trimestrul IV al anului trecut, dar nu a avut nici scadere si nu se afla in regres, a afirmat joi, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, care a participat la o conferinta cu privire la perspectivele macroeconomice ale Romaniei. […]Articolul Caciu: "Economia romaneasca nu este in regres" apare prima data in Money. ...continuare.

Autoritatea din Comunicatii: Furnizorii de servicii intermediare trebuie sa notifice ANCOM cu privire la tipul serviciilor oferite

publicat 2024-03-07 15:00:11 (Money.ro)
Autoritatea din Comunicatii: Furnizorii de servicii intermediare trebuie sa notifice ANCOM cu privire la tipul serviciilor oferite "ANCOM a lansat in consultare publica proiectul de decizie privind procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare. Proiectul de decizie stabileste anumite aspecte procedurale menite sa contribuie la aplicarea normei nationale elaborate pentru aplicarea Regulamentului privind serviciile digitale (Regulamentul DSA)", anunta ANCOM.Proiectul de decizie urmareste sa stabileasca procedura de informare a Autoritatii pe care trebuie sa o parcurga furnizorii de servicii intermediare... ...continuare.

Ea e campioana europeana care se pregateste sa devina procuror

publicat 2024-03-07 15:00:11 (Money.ro)
Ea e campioana europeana care se pregateste sa devina procuror Ioana Singeorzan, medaliata in 2023 cu aur la competitia continentala de tenis de masa rezervata sportivilor Under 19 ani, duce in paralel viata de sportiv, si cea de student. Originara din Bistrita, tanara face Dreptul si spune ca atunci cand va termina cariera de sportiv de performanta va profesa ca procuror. Ioana Singeorzan (20 de […]Articolul Ea e campioana europeana care se pregateste sa devina procuror apare prima data in Money. ...continuare.

CONFERINTA NEWS.RO - Ionut Lianu (CEC Bank): Romania se afla, economic, intr-un context care "apare o data intr-o generatie". Deci e crucial cum folosim acest moment si spre ce directionam investitiile

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
CONFERINTA NEWS.RO - Ionut Lianu (CEC Bank):  Romania se afla, economic, intr-un context care apare o data intr-o generatie. Deci e crucial cum folosim acest moment si spre ce directionam investitiile "Pana nu ajungem ca, in Romania sa se castige suficient incat sa nu se mai plece - intr-un mod sustenabil ma refer - pana atunci inca discutam variante de dezvoltare. (...) Privind la nivel micro, de ce avem nevoie? Avem nevoie de niste companii, niste antreprenori care sa reuseasca sa aiba operatiuni cu valoare adaugata mare, ca sa poata plati aceste salarii, sa poata sa integreze lanturi valorice nu numai in produse, ci si in servicii. Asta este varianta castigatoare", a afirmat Ionut... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.