EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Unde se poate schia in aceasta perioada, cu toate ca temperaturile sunt mai ridicate ca deobicei

publicat 2024-02-02 10:00:10 (Click)
Unde se poate schia in aceasta perioada, cu toate ca temperaturile sunt mai ridicate ca deobicei Sezonul de schi este in plina desfasurare, iar pasionatii de sporturi de iarna se bucura de o varietate de partii din diferite colturi ale lumii. Cu toate acestea, conditiile meteorologice neobisnuit de calde pentru aceasta perioada a anului pot ridica preocupari cu privire la grosimea stratului de ...continuare.

Corespondentul Stirilor PRO TV, prins in mijlocul revoltei fermierilor din Bruxelles. Scene dramatice in capitala Belgiei

publicat 2024-02-02 08:30:14 (ProTV)
Corespondentul Stirilor PRO TV, prins in mijlocul revoltei fermierilor din Bruxelles. Scene dramatice in capitala Belgiei „Fermierii pot conta pe sprijin de la Bruxelles.” Este mesajul cu care Ursula von der Leyen spera sa îi convinga pe agricultorii europeni sa renunte la proteste. ...continuare.

Armata israeliana anunta ca a inundat labirintul de tuneluri din Fasia Gaza ale Hamas, pompand in ele "cantitati mari de apa”

publicat 2024-01-30 22:45:07 (Libertatea)
Armata israeliana anunta ca a inundat labirintul de tuneluri din Fasia Gaza ale Hamas, pompand in ele cantitati mari de apa” Armata israeliana (IDF) a recunoscut marti, 30 ianuarie, ca a introdus „cantitati mari de apa” in tunelurile din Fasia Gaza folosite de militantii gruparii islamiste palestiniene Hamas pentru a le „neutraliza”, sustinand ca s-a asigurat ca nu compromite accesul la apa potabila al populatiei civile, informeaza Agerpres preluand AFP. „Au fost dezvoltate diverse instrumente pentru […] ...continuare.

Ministerul Agriculturii aloca 270 de milioane de lei pentru subventionarea accizei la motorina utilizata in agricultura

publicat 2024-01-26 10:15:15 (Income-Magazine)
Ministerul Agriculturii aloca 270 de milioane de lei pentru subventionarea accizei la motorina utilizata in agricultura Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va aloca 270 de milioane de lei pentru subventionarea accizei la motorina utilizata in agricultura in 2024, actul normativ fiind adoptat joi de Executiv. „In Sedinta de Guvern din 25 ianuarie 2024 a fost aprobata Hotararea pentru completarea HG nr. 1174/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat […] ...continuare.

Sistem revolutionar care va salva vietile pacientilor, inventat de un grup de elevi din Cluj: "A fost o experienta inedita"

publicat 2024-01-23 09:30:03 (Antena3)
Sistem revolutionar care va salva vietile pacientilor, inventat de un grup de elevi din Cluj: A fost o experienta inedita Un grup de tineri din Cluj a creat un sistem medical de alerta care ar putea salva vietile a sute de pacienti. Elevii au reusit sa termine proiectul revolutionar in doar 6 luni. Adolescentii au fost inclusi in proiectul "100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei", lansat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. ...continuare.

Circulatie in conditii de ceata in 7 judete, dar si pe A1 Bucuresti - Pitesti si A3 Bucuresti - Ploiesti

publicat 2024-01-23 08:15:03 (Adevarul)
Circulatie in conditii de ceata in 7 judete, dar si pe A1 Bucuresti - Pitesti si A3 Bucuresti - Ploiesti Ceata reduce vizibilitatea in trafic marti dimineata pe mai multe drumuri din judetele Arges, Braila, Covasna, Harghita, Ilfov, Olt si Teleorman, dar si pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A3 Bucuresti - Ploiesti. ...continuare.

Colliers: Creste interesul pentru logistica in sudul tarii si speram sa vedem acelasi lucru si in Moldova, odata cu dezvoltarea infrastructurii

publicat 2024-01-18 12:00:30 (Ziarul-Financiar)
Colliers: Creste interesul pentru logistica in sudul tarii si speram sa vedem acelasi lucru si in Moldova, odata cu dezvoltarea infrastructurii Autor: Alina-Elena Vasiliu Piata spatiilor logistice si industriale va continua sa fie vedeta industriei de real estate din Romania in 2024, desi cu o crestere la cote mai reduse fata de ultimii doi ani, in conditiile unei scaderi a atractivitatii pietei locale din cauza majorarii chiriilor, estimeaza consultantii imobiliari de la Colliers Romania. ...continuare.

An al doilea cutremur, in Vrancea, luni. Magnitudinea a fost de 3,3

publicat 2024-01-15 13:00:14 (Puterea)
An al doilea cutremur, in Vrancea, luni. Magnitudinea a fost de 3,3 Un al doilea cutremur s-a produs, luni, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la ora 11:35, de data aceasta cu magnitudinea de 3,3 grade, la putina vreme dupa ce avusese loc un cutremur cu magnitudinea de 4,3. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis ca seismul a avut loc la adancimea de […]The post An al doilea cutremur, in Vrancea, luni. Magnitudinea a fost de 3,3 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.