EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Franta are un plan B pentru ceremonia de deschidere a Paris 2024 in cazul unei amenintari teroriste

publicat 2024-04-03 18:30:20 (Mediafax)
Franta are un plan B pentru ceremonia de deschidere a Paris 2024 in cazul unei amenintari teroriste Dupa atentatul din 22 martie de la o sala de concerte de langa Moscova, soldat cu moartea a 144 de persoane si revendicat de Statul Islamic (SI), guvernul presedintelui Emmanuel Macron a trecut la cel mai inalt nivel de alerta, denumit "urgenta terorista". ...continuare.

Iranul a alertat Rusia despre posibilitatea unui atentat terorist inainte de masacrul de la Moscova

publicat 2024-04-01 13:30:11 (Mediafax)
Iranul a alertat Rusia despre posibilitatea unui atentat terorist inainte de masacrul de la Moscova In cel mai sangeros atac din interiorul Rusiei din ultimii 20 de ani, barbati inarmati au deschis focul asupra spectatorilor de la concertul din 22 martie de la sala de spectacole Crocus City Hall, ucigand 144 de persoane, in violente revendicate de gruparea terorista Stat Islamic. ...continuare.

Mass-media: un colonel rus al serviciilor secrete militare, ucis in masacrul de la Moscova

publicat 2024-03-29 13:00:23 (Mediafax)
Mass-media: un colonel rus al serviciilor secrete militare, ucis in masacrul de la Moscova Printre cei ucisi in atacul asupra salii de concerte din Moscova s-a numarat si un colonel al serviciului rus de informatii militare implicat in conflictul din Ucraina, care a mers la concert impreuna cu sotia si fiul, in timp ce se afla in permisie de pe front, informeaza azi publicatia Rbk. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 765. Fortele ruse ataca infrastructura din zonele critice / Kiev: 99 de bombe rusesti trimise spre centralele termice / Lavrov respinge planul de pace al Ucrainei

publicat 2024-03-29 12:45:29 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 765. Fortele ruse ataca infrastructura din zonele critice / Kiev: 99 de bombe rusesti trimise spre centralele termice / Lavrov respinge planul de pace al Ucrainei Mass-media: un colonel al serviciului secret militar, ucis in masacrul de la Moscova; a fost la concert cu familia in timp ce era in permisie de pe front Printre cei ucisi in atacul asupra salii de concerte din Moscova s-a numarat si un colonel al serviciului rus de informatii militare implicat in conflictul din Ucraina, care a mers la concert impreuna cu sotia si fiul, in timp ce se afla in concediu de pe front. Ziarul Rbk a scris-o astazi. Colonelul, Timur Miasnikov, a fost lovit de trei... ...continuare.

Ordinul "Meritul Cultural" conferit scenografului Dragos Buhagiar si Aureliei Corbeanu

publicat 2024-03-27 15:15:10 (Mediafax)
Ordinul Meritul Cultural conferit scenografului Dragos Buhagiar si Aureliei Corbeanu Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acordat miercuri, cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu Romania, zi in care este celebrata si Ziua Mondiala a Teatrului, Inaltul Patronaj pentru doua proiecte culturale importante care vor avea loc anul acesta si care marcheaza comuniunea de istorie, limba, cultura si aspiratii europene dintre Romania si Republica Moldova. Este vorba de Festivalul Traditiilor Romanesti, care se va desfasura la Chisinau in perioada 17-19 mai 2024, si care este... ...continuare.

Ce spun cei care l-au cunoscut pe copilul din flori al lui Ion Luca Caragiale. Se pare ca nu era "vazut" prea bine

publicat 2024-03-26 09:45:05 (Click)
Ce spun cei care l-au cunoscut pe copilul din flori al lui Ion Luca Caragiale. Se pare ca nu era vazut prea bine Povestea lui Mateiu Caragiale, cunoscut ca fiind copilul din flori al marelui dramaturg Ion Luca Caragiale, este una fascinanta. Nascut la 25 martie 1885 in Bucuresti, Mateiu a fost extrem de pasionat de genealogie, aceasta jucand un rol semnificativ in viata lui. ...continuare.

Demersul unor profesori din vestul tarii. "Trebuie sa avem modele de educatie. Altfel, educatia se degradeaza la nivel de societate"

publicat 2024-03-26 08:45:01 (Adevarul)
Demersul unor profesori din vestul tarii. Trebuie sa avem modele de educatie. Altfel, educatia se degradeaza la nivel de societate O asociatie care este reprezentata doar din directori si-a propus sa transforme un oras al tarii, intr-un spatiu educativ impartit in sase mari domenii de activitate: invatamant-educatie, cultura, sanatate, antreprenoriat, justitie si jurnalism. ...continuare.

Putin spune ca atacul de la Moscova a fost comis de catre "islamisti radicali", dar sustine in continuare ca Ucraina a fost implicata

publicat 2024-03-25 22:00:14 (Mediafax)
Putin spune ca atacul de la Moscova a fost comis de catre islamisti radicali, dar sustine in continuare ca Ucraina a fost implicata Unsprezece persoane au fost retinute sambata in legatura cu atacul din noaptea precedenta, in urma caruia barbati inarmati au patruns in populara sala de concerte Crocus City Hall, au deschis focul asupra spectatorilor si au incendiat cladirea, ucigand cel putin 139 de persoane si ranind alte 182, informeaza The Moscow Times. ...continuare.

Atacul din Rusia. Kremlinul refuza sa acuze gruparea ISIS ca fiind autorul atacului terorist si da vina pe Ucraina

publicat 2024-03-25 20:30:16 (Ziarul-Financiar)
Atacul din Rusia. Kremlinul refuza sa acuze gruparea ISIS ca fiind autorul atacului terorist si da vina pe Ucraina Autor: Diana Nunut Kremlinul a refuzat sa acuze gruparea ISIS ca fiind in spatele atacului de vineri seara la sala de concerte Crocus City din Moscova, in urma carora peste 100 de persoane au fost ucise, desi , scrie The Guardian. ...continuare.

Atacul din Rusia. Kremlinul refuza sa acuze gruparea ISIS ca fiind autorul atacului terorist si da vina pe Ucraina

publicat 2024-03-25 20:15:09 (Mediafax)
Atacul din Rusia. Kremlinul refuza sa acuze gruparea ISIS ca fiind autorul atacului terorist si da vina pe Ucraina Kremlinul a refuzat sa acuze gruparea ISIS ca fiind in spatele atacului de vineri seara la sala de concerte Crocus City din Moscova, in urma carora peste 100 de persoane au fost ucise, desi , scrie The Guardian. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.