EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un ultim omagiu adus academicianului si criticului literar Nicolae Manolescu, luni, la Ateneul Roman

publicat 2024-03-25 07:45:02 (Adevarul)
Un ultim omagiu adus academicianului si criticului literar Nicolae Manolescu, luni, la Ateneul Roman Un ultim omagiu va fi adus luni, la Ateneul Roman, reputatului critic si istoric literar Nicolae Manolescu. Inmormantarea va avea loc marti, la Cimitirul "Sfantul Ioan'' din Ramnicu Valcea. ...continuare.

Expert in securitate: Revendicarea Statului Islamic pentru atacul din Rusia e plauzibila

publicat 2024-03-23 21:00:18 (Ziarul-Financiar)
Expert in securitate: Revendicarea Statului Islamic pentru atacul din Rusia e plauzibila Autor: Tiberiu Sabo Revendicarea de catre Statul Islamic a atacului dintr-o sala de concerte de langa Moscova pare a fi plauzibila, potrivindu-se unui model de atacuri anterioare ale militantilor islamisti, conform unor experti in securitate. ...continuare.

Miroslav Tascu Stavre. Ce urmeaza dupa atacul terorist din Rusia?

publicat 2024-03-23 15:30:09 (Mediafax)
Miroslav Tascu Stavre. Ce urmeaza dupa atacul terorist din Rusia? Atac terorist la Moscova inaintea unui concert sold-out organizat intr-un centru cultural. Nu mai putin de 115 de oameni au murit, iar alti 121 au fost raniti, arata cifrele confirmate de FSB. ...continuare.

Cine este Picnic, trupa rock care trebuia sa concerteze la Moscova. Se afla pe lista neagra a Ucrainei

publicat 2024-03-23 15:30:09 (Mediafax)
Cine este Picnic, trupa rock care trebuia sa concerteze la Moscova. Se afla pe lista neagra a Ucrainei O trupa legendara. Picnic, formatia care urma sa concerteze in teatrul din centrul comercial Crocus din Moscova - unde a avut loc atacul ISIS, s-a nascut in urma cu 46 de ani, la Leningrad. ...continuare.

Atacul terorist de la Moscova. Ce se stie pana acum despre atacul in care au murit zeci de oameni si sute au fost raniti

publicat 2024-03-23 11:30:21 (Mediafax)
Atacul terorist de la Moscova. Ce se stie pana acum despre atacul in care au murit zeci de oameni si sute au fost raniti Ce se stie pana acum despre atacul de la Moscova Cel putin 93 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite dupa ce barbati inarmati au deschis focul la un concert rock la Primaria Crocus, intr-o suburbie a Moscovei, vineri seara. Comitetul rus de ancheta a declarat ca, potrivit concluziilor sale preliminare, teroristii au folosit arme automate si lichid inflamabil pentru a declansa un incendiu. Patru persoane direct implicate in atac se numara printre cele 11 arestate, a anuntat in... ...continuare.

Bilantul celor ucisi in atacul de la periferia Moscovei a crescut la 93

publicat 2024-03-23 11:30:17 (Mediafax)
Bilantul celor ucisi in atacul de la periferia Moscovei a crescut la 93 Comitetul de Ancheta al Rusiei a declarat ca bilantul mortilor a crescut la 93 de morti in urma atacului in care barbati inarmati au deschis focul asupra spectatorilor de la concertul de vineri din apropierea capitalei. ...continuare.

Statele Unite au avertizat Rusia la inceputul lunii despre un posibil atentat terorist la Moscova

publicat 2024-03-23 07:45:15 (Mediafax)
Statele Unite au avertizat Rusia la inceputul lunii despre un posibil atentat terorist la Moscova "La inceputul acestei luni, guvernul american a avut informatii despre un atac terorist planificat la Moscova, care ar putea viza adunari mari, inclusiv concerte", iar Washingtonul "a impartasit aceste informatii cu autoritatile ruse", a declarat purtatoarea de cuvant a Consiliului National de Securitate, Adrienne Watson. ...continuare.

BREAKING: Atac terorist in Rusia. Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 100 au fost ranite intr-un atac armat la o sala de concerte din Moscova

publicat 2024-03-22 22:45:17 (Ziarul-Financiar)
BREAKING: Atac terorist in Rusia. Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 100 au fost ranite intr-un atac armat la o sala de concerte din Moscova Autor: Andreea Tobias Cea mai importanta agentie de investigatii din Rusia ancheteaza incidentul de la sala de concerte din Moscova ca fiind un atac terorist. ...continuare.

Turneul european al lui Taylor Swift a provocat o explozie a preturilor camerelor de hotel

publicat 2024-03-20 21:00:12 (Mediafax)
Turneul european al lui Taylor Swift a provocat o explozie a preturilor camerelor de hotel Studiu realizat de compania Lighthouse arata ca in Stockholm, tariful a crescut cu 119% in zilele de concert ale vedetei pop, comparativ cu saptamana anterioara si cu saptamana urmatoare, potrivit Le Figaro. De asemenea, 80% din hoteluri nu mai au locuri in perioada concertului. ...continuare.

O carte pe zi: "Colaps. Cum aleg societatile sa esueze sau sa reuseasca", de Jared Diamond

publicat 2024-03-19 08:00:12 (Mediafax)
O carte pe zi: Colaps. Cum aleg societatile sa esueze sau sa reuseasca, de Jared Diamond Cu ani in urma am semnalat la aceasta rubrica o carte magistrala a profesorului californina Jared Diamond, " "Arme, virusuri, otel", apoi o alta la fel de interesanta, "De ce este sexul o placere?". Profesoul este un laureat al Premiului Pulitzer. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.