EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Modul ciudat in care au reactionat animalele la eclipsa. NASA cere ajutorul oamenilor pentru a le studia

publicat 2024-04-09 19:45:05 (Adevarul)
Modul ciudat in care au reactionat animalele la eclipsa. NASA cere ajutorul oamenilor pentru a le studia Coiotii urla, bufnitele striga si gorilele marsaluiesc la culcare. Eclipsa de soare de luni a facut ca animalele sa reactioneze in moduri ciudate. ...continuare.

Un avion Ryanair, fortat sa aterizeze de urgenta din cauza a doi tineri. Motivul i-a revoltat pe ceilalti pasageri: "Asta e tot ce au facut?"

publicat 2024-04-09 19:45:04 (Adevarul)
Un avion Ryanair, fortat sa aterizeze de urgenta din cauza a doi tineri. Motivul i-a revoltat pe ceilalti pasageri: Asta e tot ce au facut? Un avion Ryanair care zbura pe ruta Manchester - Alicante, Spania, ar fi fost fortat sa aterizeze de urgenta dintr-un motiv neobisnuit. ...continuare.

Washingtonul a transferat Kievului arme si munitii iraniene destinate rebelilor houthi

publicat 2024-04-09 19:15:04 (Adevarul)
Washingtonul a transferat Kievului arme si munitii iraniene destinate rebelilor houthi Armata americana a anuntat marti ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise de Iran rebelilor houthi din Yemen si confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP. ...continuare.

Patru ani de zboruri medicale gratuite pentru salvarea copiilor grav bolnavi: "Sa le spunem numele si sa onoram fiecare viata"

publicat 2024-04-09 19:15:04 (Adevarul)
Patru ani de zboruri medicale gratuite pentru salvarea copiilor grav bolnavi: Sa le spunem numele si sa onoram fiecare viata De patru ani, o asociatie din Romania organizeaza zboruri medicale gratuite pentru copiii grav bolnavi care sunt tratati in strainatate. S-a ajuns la zborul cu numarul 200, suma totala investita depasind sapte milioane de euro. Urmatorul obiectiv este achizitionarea unui avion-ambulanta. ...continuare.

Un barbat racola eleve pentru videochat in parcarea unui liceu. Asupra lui s-au descoperit substante interzise

publicat 2024-04-09 19:15:04 (Adevarul)
Un barbat racola eleve pentru videochat in parcarea unui liceu. Asupra lui s-au descoperit substante interzise Un echipaj de jandarmi aflat in patrulare in zona unui liceu din Iasi a depistat un barbat care aborda eleve. ...continuare.

Rusia a deschis o ancheta privind ''finantarea terorismului'' cu implicarea Ucrainei si a unor state occidentale

publicat 2024-04-09 19:15:03 (Adevarul)
Rusia a deschis o ancheta privind ''finantarea terorismului'' cu implicarea Ucrainei si a unor state occidentale Comitetul de Ancheta al Rusiei a anuntat marti deschiderea unei investigatii privind "finantarea terorismului" in beneficiul Ucrainei cu implicarea Statelor Unite si a aliatilor lor, mentionand numele unei companii ucrainene care l-a avut ca angajat pe fiul presedintelui american Joe Biden, relatea ...continuare.

Alianta Putin - Xi. De ce Occidentul nu poate sa realizeze o ruptura intre Rusia si China

publicat 2024-04-09 19:00:05 (Adevarul)
Alianta Putin - Xi. De ce Occidentul nu poate sa realizeze o ruptura intre Rusia si China Strangerea relatiilor dintre China si Rusia se numara printre cele mai importante consecinte geopolitice ale razboiului pe care il duce Vladimir Putin in Ucraina, scrie pentru Foreign Affairs Alexandr Gabuev, directorul centrului Carnegie pentru Rusia si Eurasia din Berlin. ...continuare.

Un socialist din Republica Moldova, interzis in Romania pentru amenintari la adresa securitatii Bucurestiului

publicat 2024-04-09 19:00:05 (Adevarul)
Un socialist din Republica Moldova, interzis in Romania pentru amenintari la adresa securitatii Bucurestiului Maxim Morosan, consilierul socialist in municipiul Balti din nordul Republicii Moldova anunta ca nu a putut intra marti in Romania din cauza interdictiei aplicata din motiv ca reprezinta o amenintare la adresa securitatii Bucurestiului. ...continuare.

Transelectrica semneaza un contract de 56 de milioane de euro pentru modernizarea retelei electrice

publicat 2024-04-09 19:00:05 (Adevarul)
Transelectrica semneaza un contract de 56 de milioane de euro pentru modernizarea retelei electrice Transelectrica a semnat marti contractul de finantare in valoare de 56,2 milioane de euro, prin PNRR, pentru instalarea de centrale fotovoltaice si instalatii de stocare in 29 de statii electrice. ...continuare.

Cum s-a inconjurat Piedone de apropiati in administratie

publicat 2024-04-09 19:00:05 (Adevarul)
Cum s-a inconjurat Piedone de apropiati in administratie Cristian Popescu Piedone, candidat la Primaria Capitalei, s-a inconjurat de apropiati in aparatul statului, arata MAINEWS. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.