EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pasajul Unirii, inchis din nou dupa un alt accident tragic. Consecintele au fost devastatoare

publicat 2024-03-27 08:45:05 (Click)
Pasajul Unirii, inchis din nou dupa un alt accident tragic. Consecintele au fost devastatoare Pasajul Unirii, un punct de referinta in inima Capitalei, a fost din nou subiectul atentiei dupa un accident grav care a avut loc aseara. ...continuare.

Afectiunea silentioasa care poate duce la moarte. Numarul deceselor cauzate de aceasta boala a crescut alarmant

publicat 2024-03-27 08:15:04 (Click)
Afectiunea silentioasa care poate duce la moarte. Numarul deceselor cauzate de aceasta boala a crescut alarmant Boala hepatica este una dintre acele afectiuni silentioase care pot pune in pericol vietile oamenilor fara ca acestia sa isi dea seama. ...continuare.

4 zodii care vor avea parte de un eveniment mult asteptat in luna aprilie. Planurile se vor concretiza, iar visele devin realitate

publicat 2024-03-27 08:00:07 (Click)
4 zodii care vor avea parte de un eveniment mult asteptat in luna aprilie. Planurile se vor concretiza, iar visele devin realitate Luna aprilie se anunta a fi o perioada plina de schimbari si surprize pentru multe zodii. Pentru unii, acesta este momentul in care planurile lung asteptate se vor concretiza, iar visele devin realitate. ...continuare.

Vila de lux a Printului Paul, de la Sinaia, vanduta de ANAF. Despre ce suma este vorba

publicat 2024-03-26 23:15:02 (Click)
Vila de lux a Printului Paul, de la Sinaia, vanduta de ANAF. Despre ce suma este vorba Dupa doua licitatii esuate, Fiscul a vandut vila pe care printul Paul Philippe al Romaniei o detinea la Sinaia. Vila a fost vanduta pentru 140.000 de euro, mult sub valoarea reala a constructiei, sustin expertii. ...continuare.

Britanicii se muta in Italia: Este de departe cel mai ieftin loc in care sa locuiesti pe termen lung

publicat 2024-03-26 22:45:04 (Click)
Britanicii se muta in Italia: Este de departe cel mai ieftin loc in care sa locuiesti pe termen lung Sunt tot mai multi britanici care se gandesc sa se mute in Italia. Este considerata tara in care "este cel mai ieftin sa traiesti pe termen lung". Asa se face ca englezii iau in calcul sa stea permanent in Peninsula, nu doar in vacante. ...continuare.

Connect-R vine cu "Angela"! Cel mai nou single al artistului se anunta hit! "E despre femeia care e prinsa in colivia de aur!"

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Connect-R vine cu Angela! Cel mai nou single al artistului se anunta hit! E despre femeia care e prinsa in colivia de aur! Tot ce canta si lanseaza Connect-R, cel mai bine cotat artist al momentului, este hit! ...continuare.

Cate triunghiuri sunt in imagine? 74,5% raspund gresit

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Cate triunghiuri sunt in imagine? 74,5% raspund gresit Cate triunghiuri sunt in imagine. ...continuare.

Diva romanca care a innebunit barbatii cu scena de striptease din "La Dolce Vita" si care a ingenuncheat Hollywood-ul. Avea o frumusete rapitoare

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Diva romanca care a innebunit barbatii cu scena de striptease din La Dolce Vita si care a ingenuncheat Hollywood-ul. Avea o frumusete rapitoare Diva romanca care a innebunit barbatii cu scena de striptease din "La Dolce Vita". ...continuare.

Soc termic! ANM anunta temperaturi de peste 27 grade Celsius

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Soc termic! ANM anunta temperaturi de peste 27 grade Celsius Dupa vremea rea din ultima perioada, meteorologii anunta in Bucuresti, in weekend-ul acesta, maxime de 27 de grade Celsius. ...continuare.

Cat trebuie sa scoti din buzunar, pentru a lua masa la unul dintre cele mai bine cotate restaurante, unde e asociat Cosmin Olaroiu! Ce poti face timp de doua zile in Dubai!

publicat 2024-03-26 21:45:07 (Click)
Cat trebuie sa scoti din buzunar, pentru a lua masa la unul dintre cele mai bine cotate restaurante, unde e asociat Cosmin Olaroiu! Ce poti face timp de doua zile in Dubai! Atunci cand mergi in Dubai ai nevoie de un buget serios de vacanta daca iti doresti sa iti faci toate placerile si sa vizitezi cele mai importante atractii turistice. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.