EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce trebuie sa pui folie de aluminiu in telecomanda. Trucul de un real ajutor la care nu te-ai fi gandit

publicat 2024-04-04 14:45:21 (Click)
De ce trebuie sa pui folie de aluminiu in telecomanda. Trucul de un real ajutor la care nu te-ai fi gandit Cine ar fi crezut ca o simpla bucata de folie de aluminiu poate transforma complet modul in care functioneaza o telecomanda de televizor? Un truc ingenios descoperit de pasionatii slovaci de tehnologie a schimbat jocul in ceea ce priveste aceste accesorii de zi cu zi. ...continuare.

Catalin Cirstoiu, luat peste picior de internauti, dupa ce s-a fotografiat la metrou: "Cum sa stai fara sa se depuna saracia pe tine". FOTO

publicat 2024-04-04 14:45:20 (Click)
Catalin Cirstoiu, luat peste picior de internauti, dupa ce s-a fotografiat la metrou: Cum sa stai fara sa se depuna saracia pe tine. FOTO Plimbarea candidatului PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, la Primaria Capitalei, cu metroul, initial conceputa ca o miscare benefica pentru campania electorala, a declansat un val de ironii si glume pe internet. ...continuare.

Ana Baniciu, pe ultima suta de metri cu sarcina. Cum vrea sa nasca si ce spune despre numele bebelusului: "Sunt foarte emotionata"

publicat 2024-04-04 14:45:17 (Click)
Ana Baniciu, pe ultima suta de metri cu sarcina. Cum vrea sa nasca si ce spune despre numele bebelusului: Sunt foarte emotionata Ana Baniciu (31 de ani) este pe ultima suta de metri cu sarcina. ...continuare.

Shakira si-a "tras" iubit tinerel! Cine este actorul celebru in bratele caruia si-a gasit alinarea

publicat 2024-04-04 14:45:17 (Click)
Shakira si-a tras iubit tinerel! Cine este actorul celebru in bratele caruia si-a gasit alinarea Shakira (47 de ani) pare sa aiba o afinitate pentru barbatii mai tineri decat ea. Cantareata de origine columbiana a trecut in sfarsit peste despartirea de Gerard Piqué (37 de ani), alaturi de care are doi copii, Sasha (9 ani) si Milan (11 ani). ...continuare.

Ardei umpluti de post, ca la Manastirea Prislop. Reteta de care te vei indragosti

publicat 2024-04-04 14:45:13 (Click)
Ardei umpluti de post, ca la Manastirea Prislop. Reteta de care te vei indragosti Cum ne aflam in mijlocul Postului Pastelui, o multime de credinciosi cauta retete potrivite pentru aceasta perioada. Iar o reteta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluti de post, a devenit populara printre romani. ...continuare.

Autostrada care va fi gata la anul. Are 320 de kilometri, iar investitia este colosala

publicat 2024-04-04 13:30:09 (Click)
Autostrada care va fi gata la anul. Are 320 de kilometri, iar investitia este colosala Un proiect ambitios de infrastructura rutiera este pe cale sa devina realitate in Romania, in urma adoptarii unei legi pentru aprobarea contractului de finantare pentru o autostrada de 320 de kilometri. ...continuare.

Romanii au ajuns sa folosesca panouri solare pe post de garduri de gradina. Preturile sunt extrem de mici

publicat 2024-04-04 13:30:09 (Click)
Romanii au ajuns sa folosesca panouri solare pe post de garduri de gradina. Preturile sunt extrem de mici Panourile solare au devenit atat de accesibile din punct de vedere financiar incat locuitorii din diverse tari europene le utilizeaza ca garduri in gradini, realizand astfel doua scopuri in acelasi timp: productia de energie electrica si delimitarea proprietatilor lor. ...continuare.

Unde se afla statiunea de Romania care seamana izbitor cu Elvetia. Strainii l-au luat cu asalt si e locul perfect unde iiti poti petrece vacanta

publicat 2024-04-04 13:15:20 (Click)
Unde se afla statiunea de Romania care seamana izbitor cu Elvetia. Strainii l-au luat cu asalt si e locul perfect unde iiti poti petrece vacanta In Transilvania se ascunde o perla a Romaniei, adorata de turisti din toate colturile lumii: Baile Tusnad. Acest colt de rai, cunoscut ca "Mica Elvetie" a tarii, atrage vizitatori ca un magnet, oferindu-le o experienta unica, intre traditia balneara si peisajul idilic. ...continuare.

Vesti bune pentru romanii care merg in vacanta! TAROM anunta reduceri la biletele catre 26 de destinatii

publicat 2024-04-04 13:15:16 (Click)
Vesti bune pentru romanii care merg in vacanta! TAROM anunta reduceri la biletele catre 26 de destinatii Deja incepem sa ne apropiem cu pasi repezi de sezonul vacantelor, iar romanii vor sa profite de vremea deja frumoasa pentru o scurta excursie, exista vesti bune! TAROM a anuntat ca va oferi bilete cu pret redus, in perioada 4 - 9 aprilie, pentru nu mai putin de 26 de destinatii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.