EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Guvernul italian critica Stellantis pentru modelul Alfa Romeo "Milano" produs in Polonia

publicat 2024-04-11 19:30:03 (Adevarul)
Guvernul italian critica Stellantis pentru modelul Alfa Romeo Milano produs in Polonia Ministrul italian al Industriei, Adolfo Urso, a criticat joi constructorul auto franco-italian Stellantis pentru ca primul model complet electric al marcii Alfa Romeo va fi asamblat in strainatate. ...continuare.

S-a deschis hipermarketul discount ATAC, in locul Auchan Brasov Vest. Preturi mici permanent la mii de produse!

publicat 2024-04-11 19:15:03 (Adevarul)
S-a deschis hipermarketul discount ATAC, in locul Auchan Brasov Vest. Preturi mici permanent la mii de produse! S-a deschis magazinul ATAC Hiper Discount by Auchan pe Soseaua Cristianului, nr. 5, in cartierul Bartolomeu, in locul hipermarketului Auchan Brasov Vest si trebuie sa-l vizitezi! ...continuare.

Cele mai frumoase nave de pasageri pe care le-a avut Romania. Soarta trista a "lebedelor" Marii Negre

publicat 2024-04-11 19:15:02 (Adevarul)
Cele mai frumoase nave de pasageri pe care le-a avut Romania. Soarta trista a lebedelor Marii Negre In perioada interbelica, doua nave de croaziera colindau marile si oceanele. Datorita culorii lor albe, ca niste sculpturi in marmura de Carrara, "Transilvania" si "Basarabia" au fost numite "lebedele" Marii Negre. ...continuare.

MOL a inaugurat cea mai mare fabrica de hidrogen verde din Europa Centrala si de Est

publicat 2024-04-11 19:00:02 (Adevarul)
MOL a inaugurat cea mai mare fabrica de hidrogen verde din Europa Centrala si de Est Grupul MOL a inaugurat la Szazhalombatta (Ungaria) cea mai mare fabrica de hidrogen verde din Europa Centrala si de Est, care are o capacitate de 10 megawati, informeaza, joi, compania. ...continuare.

Ambasadorul rus in Romania, Valery Kuzmin, a plecat definitiv in Rusia

publicat 2024-04-11 19:00:02 (Adevarul)
Ambasadorul rus in Romania, Valery Kuzmin, a plecat definitiv in Rusia Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei in Romania, si-a incheiat misiunea si a plecat definitiv la Moscova. Elena Kopnina este Insarcinatul cu afaceri interimar al Federatiei Ruse in Romania, potrivit unui anunt al Ambasadei. ...continuare.

Povestea unui dependent de sex: "M-am culcat cu 300 de femei pe la spatele sotiei mele si o imploram sa faca dragoste de cinci ori pe zi"

publicat 2024-04-11 18:45:04 (Adevarul)
Povestea unui dependent de sex: M-am culcat cu 300 de femei pe la spatele sotiei mele si o imploram sa faca dragoste de cinci ori pe zi Dupa o terapie de cuplu, dependentul de sex a inteles cat de mult o afectase pe partenera comportamentul lui. ...continuare.

Celebrul OJ Simpson a murit la varsta de 76 de ani. Fostul star de fotbal american era bolnav de cancer

publicat 2024-04-11 18:30:03 (Adevarul)
Celebrul OJ Simpson a murit la varsta de 76 de ani. Fostul star de fotbal american era bolnav de cancer OJ Simpson a murit la 76 de ani, dupa ce s-a luptat cu cancerul. Starul de fotbal a murit acasa, inconjurat de familie. ...continuare.

Primarul care aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim. Face de 11 ani cursa contracronometru pentru doua judete

publicat 2024-04-11 18:15:04 (Adevarul)
Primarul care aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim. Face de 11 ani cursa contracronometru pentru doua judete Un primar din Gorj aduce de 11 ani, in noaptea de Inviere, Lumina Sfanta de la Ierusalim, in judetele Valcea si Gorj. Adi Cimpeanu fiind singura persoana din afara clerului bisericesc autorizata sa intre in zona de aterizare a avionului. ...continuare.

Sefa FMI spune ca inflatia va continua sa scada dar nu este inca invinsa

publicat 2024-04-11 18:15:03 (Adevarul)
Sefa FMI spune ca inflatia va continua sa scada dar nu este inca invinsa Inflatia incetineste mai repede decat se preconiza dar nu este inca invinsa, a declarat joi directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva. ...continuare.

Lumea ingropata in plastic: Populatia Pamantului va genera 220 de milioane de tone de deseuri in acest an. Ce tara este pe primul loc

publicat 2024-04-11 18:00:05 (Adevarul)
Lumea ingropata in plastic: Populatia Pamantului va genera 220 de milioane de tone de deseuri in acest an. Ce tara este pe primul loc Un nou raport avertizeaza ca numai in acest an vor fi generate aproximativ 220 de milioane de tone de deseuri de plastic, echivalentul a 20.000 de turnuri Eiffel. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.