EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce teapa de zile mari si-a luat Cristina Siscanu! A platit pentru un gunoi: "Ii dau in judecata pe astia"

publicat 2024-03-24 13:45:03 (Click)
Ce teapa de zile mari si-a luat Cristina Siscanu! A platit pentru un gunoi: Ii dau in judecata pe astia Ce teapa de zile mari si-a luat Cristina Siscanu! A platit pentru un gunoi ...continuare.

Lacul care uimeste romanii chiar si astazi! S-a format din cauza cutremurului din 1977

publicat 2024-03-24 13:30:03 (Click)
Lacul care uimeste romanii chiar si astazi! S-a format din cauza cutremurului din 1977 Din pacate, cei mai multi dintre romanii care au trait clipele de cosmar din timpul cutremurului din 1977 au fost afectati de acesta, intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, consecintele acestui eveniment tragic s-au facut resimtite chiar si in natura, intr-un mod cu totul fascinant! ...continuare.

Un dascal a pus Pietrosita pe harta! A transformat in muzeu casa unei fete de boier

publicat 2024-03-24 13:30:03 (Click)
Un dascal a pus Pietrosita pe harta! A transformat in muzeu casa unei fete de boier Daca ajungi prin Pietrosita din Dambovita, situata la jumatatea distantei dintre Targoviste si Sinaia, vei fi intampinat e o straduta aflata in dreapta podului peste raul Ialomita de casa unei fete de boier pe care un dascal a facut-o muzeu. ...continuare.

Gogosi de post, reteta lui chef Sorin Bontea. Ies pufoase si delicioase si ai nevoie de doar cateva ingrediente

publicat 2024-03-24 13:15:03 (Click)
Gogosi de post, reteta lui chef Sorin Bontea. Ies pufoase si delicioase si ai nevoie de doar cateva ingrediente Chiar daca nu pare, deserturile de post pot fi extrem de delicioase, iar retele sunt mai diverse decat v-ati astepta. ...continuare.

Spectaculoasele catacombe ale Bastionului Soldisch, cea mai noua atractie turistica din Romania.

publicat 2024-03-24 13:15:03 (Click)
Spectaculoasele catacombe ale Bastionului Soldisch, cea mai noua atractie turistica din Romania. Este spectaculos, plin de istorie si cu mari sanse sa devina unul din obiectivele turistice importante din Romania. ...continuare.

Nepotul lui Ceausescu l-a facut de ras pe Serghei Mizil: "Fata de pacalici! N-am invatat nimic bun de la el"

publicat 2024-03-24 13:15:03 (Click)
Nepotul lui Ceausescu l-a facut de ras pe Serghei Mizil: Fata de pacalici! N-am invatat nimic bun de la el Serghei Mizil si Nicolae Ceausescu, nepotul fostului dictator, au fost invitati in emisiunea moderata de Adita Voicu, la Kanal D2, unde au avut un dialog de senzatie. ...continuare.

Cat va costa carnea de miel pentru Paste, in 2024. Anuntul facut de ministrul Agriculturii

publicat 2024-03-24 13:00:03 (Click)
Cat va costa carnea de miel pentru Paste, in 2024. Anuntul facut de ministrul Agriculturii Chiar daca Postul Pastelui nu a inceput de mult timp, prin pietele din tara deja au aparut scumpiri la diverse alimente de post, iar romanii se gandesc cu teama la pretul pe care il va avea carnea de miel, cand vor sosi sarbatorile. ...continuare.

Dana Budeanu, despre ce fac femeile la toaleta: "La noi nu exista mizerie. Se transforma in petale de trandafiri"

publicat 2024-03-24 13:00:03 (Click)
Dana Budeanu, despre ce fac femeile la toaleta: La noi nu exista mizerie. Se transforma in petale de trandafiri Damian Draghici a avut o invitata de seama la podcastul sau, pe Dana Budeanu. ...continuare.

Crima care a ingrozit Romania. Cine este "Spintecatoarea din Drumul Taberei", femeia care si-a ucis iubitul

publicat 2024-03-24 13:00:03 (Click)
Crima care a ingrozit Romania. Cine este Spintecatoarea din Drumul Taberei, femeia care si-a ucis iubitul La inceputul lunii decembrie 2005, o crima infioratoare avea sa ingrozeasca Bucurestiul. Cand toata tara era in sarbatoare, "Spintecatoarea din Drumul Taberei", asa cum a fost numita de presa, si-a ucis cu bestialitate iubitul, l-a transat si i-a scos intestinele. ...continuare.

Oana Zavoranu, de partea Ralucai Pastrama. Ce i-a transmis lui Pepe, dupa ce artistul a spus ca nu mai vrea sa ii fie asociat numele cu al fostei sotii

publicat 2024-03-24 12:30:03 (Click)
Oana Zavoranu, de partea Ralucai Pastrama. Ce i-a transmis lui Pepe, dupa ce artistul a spus ca nu mai vrea sa ii fie asociat numele cu al fostei sotii Oana Zavoranu intervine in scandalul momentului! Vedeta ii ia apararea Ralucai Pastrama, dupa ce Pepe a declarat ca nu vrea sa ii mai fie asociat numele cu al fostei sotii. Ce i-a transmis aceasta artistului, care i-a fost si ei sot timp de cinci ani? ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.