EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Presedintele american preseaza Congresul sa adopte planul sau de ajutor pentru Ucraina

publicat 2024-04-16 04:15:02 (Adevarul)
Presedintele american preseaza Congresul sa adopte planul sau de ajutor pentru Ucraina Joe Biden a lansat un nou apel la adresa Congresului pentru adoptarea unui buget de zeci de miliarde de dolari ca sprijin militar pentru Ucraina, blocat in prezent de catre republicani ...continuare.

Centrala nucleara din Zaporojie se aproprie "periculos de un accident nuclear"

publicat 2024-04-16 01:15:03 (Adevarul)
Centrala nucleara din Zaporojie se aproprie periculos de un accident nuclear "Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand atacurile recente asupra centralei nucleare ucrainene ...continuare.

Persoanele ucise in atacul de la Damasc erau "teroristi" actionand impotriva Israelului

publicat 2024-04-16 00:30:02 (Adevarul)
Persoanele ucise in atacul de la Damasc erau teroristi actionand impotriva Israelului Purtatorul de cuvant al armatei israeliene a afirmat ca persoanele ucise in atacul care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "teroristi" angajati impotriva Israelului, oferind astfel prima declaratie oficiala a armatei cu privire la acest atac ...continuare.

16 aprilie, ziua in care a fost executat Lucretiu Patrascanu: "A fost un fel de cal troian in partidul comunist", spunea Corneliu Coposu VIDEO

publicat 2024-04-16 00:15:02 (Adevarul)
16 aprilie, ziua in care a fost executat Lucretiu Patrascanu: A fost un fel de cal troian in partidul comunist, spunea Corneliu Coposu VIDEO La 16 aprilie 1879 s-a nascut scriitorul Gala Galaction, iar in anul 1928 istoricul Radu Ciuceanu, director fondator al Institutului National pentru Studiul Totalitarismului. ...continuare.

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a invins-o pe Rapid Bucuresti, in play-off-ul Superligii

publicat 2024-04-15 23:45:02 (Adevarul)
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a invins-o pe Rapid Bucuresti, in play-off-ul Superligii Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a infrant-o pe Rapid Bucuresti cu scorul de 1-0 (0-0), in deplasare, intr-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii de fotbal ...continuare.

Radonul, ucigasul invizibil din Ardeal. Medic: "Se ataseaza de aerosol si ramane la nivelul de 1-1,5 m inaltime, exact unde respira copiii"

publicat 2024-04-15 23:30:02 (Adevarul)
Radonul, ucigasul invizibil din Ardeal. Medic: Se ataseaza de aerosol si ramane la nivelul de 1-1,5 m inaltime, exact unde respira copiii A crescut numarul cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, iar un motiv este iradierea cu radon, un gaz radioactiv incolor si inodor foarte periculos pentru sanatate daca se acumuleaza in cladiri. ...continuare.

Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: "O simpla greseala poate fi profetia ce se implineste"

publicat 2024-04-15 23:15:03 (Adevarul)
Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: O simpla greseala poate fi profetia ce se implineste Conflictul israeliano-iranian a intrat intr-o noua faza, dupa ultima actiune a Iranului. Politologul Ioana Constantin-Bercean explica, intr-o analiza pentru "Adevarul", cine castiga si cine are de pierdut, dar si unde se situeaza Romania si cum ar putea evolua lucrurile. ...continuare.

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur si metale pretioase. "Asa ceva nu s-a mai gasit in Europa" VIDEO

publicat 2024-04-15 23:00:02 (Adevarul)
Coranda, muntele mutat in goana dupa aur si metale pretioase. Asa ceva nu s-a mai gasit in Europa VIDEO De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Muntii Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara). ...continuare.

Care sunt orasele si cartierele in care romanii gasesc cu usurinta locuri de parcare

publicat 2024-04-15 22:45:02 (Adevarul)
Care sunt orasele si cartierele in care romanii gasesc cu usurinta locuri de parcare O cunoscuta platforma de imobiliare a realizat o analiza privind orasele si cartierele in care romanii gasesc cu usurinta locuri de parcare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.