EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul ministru al Culturii a murit! Profesor al Universitatii Bucuresti, istoricul si publicistul roman avea doar 67 de ani

publicat 2024-03-18 12:15:11 (Money.ro)
Fostul ministru al Culturii a murit! Profesor al Universitatii Bucuresti, istoricul si publicistul roman avea doar 67 de ani Daniel Barbu, fost ministru al Cultelor si Culturii in perioada Guvernului Victor Ponta, a murit. A fost profesor de stiinte politice (chiar auditor al Scolii de inalte Studii in Stiinte Sociale din Paris), cu doctorat in istorie, filosofie dar si in teologie. Trecerea in nefiinta a istoricului, la doar 67 de ani, a adus multa […]Articolul Fostul ministru al Culturii a murit! Profesor al Universitatii Bucuresti, istoricul si publicistul roman avea doar 67 de ani apare prima data in Money. ...continuare.

"Eu fac zilnic blaturi!" Laszlo Dioszegi, raspuns genial la acuzatiile de "omenie": "Mi-am adus aminte!"

publicat 2024-03-18 12:15:11 (Money.ro)
Eu fac zilnic blaturi! Laszlo Dioszegi, raspuns genial la acuzatiile de omenie: Mi-am adus aminte! Laszlo Dioszegi a avut un raspuns genial la acuzatiile de "omenie" cu FCSB. Patronul covasnenilor a spus ca el "face zilnic blaturi", dar la brutaria si cofetaria pe care le detine. Victor Angelescu a fost cel mai vocal om din fotbal inainte de FCSB - Sepsi. Actionarul minoritar a acuzat faptul ca Marius Stefanescu a […]Articolul "Eu fac zilnic blaturi!" Laszlo Dioszegi, raspuns genial la acuzatiile de "omenie": "Mi-am adus aminte!" apare prima data in Money. ...continuare.

China ia in calcul participarea la conferinta de pace din Elvetia

publicat 2024-03-18 12:15:11 (Money.ro)
China ia in calcul participarea la conferinta de pace din Elvetia Un oficial a facut anuntul! China va lua in considerare participarea la o conferinta de pace menita sa puna capat razboiului in Ucraina, pe care Elvetia, tara neutra, intentioneaza sa o gazduiasca in lunile urmatoare, a declarat luni ambasadorul Chinei la Berna, Wang Shihting, citat de Reuters. Wang Shihting a declarat intr-un interviu acordat publicatiei […]Articolul China ia in calcul participarea la conferinta de pace din Elvetia apare prima data in Money. ...continuare.

BAT Romania lanseaza o noua invitatie pentru dezvoltarea de solutii inovatoare pentru sustenabilitate

publicat 2024-03-18 11:30:48 (Money.ro)
BAT Romania lanseaza o noua invitatie pentru dezvoltarea de solutii inovatoare pentru sustenabilitate BAT Romania continua dezvoltarea parteneriatelor sale pentru solutii inovatoare in atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate Obiectivele BAT in domeniul sustenabilitatii sunt clare: Bucuresti, 18 martie 2024 - Potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabila a afacerii sale, BAT continua programul "Fii furnizor" demarat in 2021, cu intentia de a-si dezvolta portofoliul de solutii inovatoare si […]Articolul BAT Romania lanseaza o noua invitatie pentru dezvoltarea de... ...continuare.

Bancile japoneze isi pregatesc angajatii pentru dobanzi pozitive

publicat 2024-03-18 11:15:18 (Money.ro)
Bancile japoneze isi pregatesc angajatii pentru dobanzi pozitive Scenariu inedit in Japonia! O banca regionala din Kyoto ofera programe de e-learning acelor angajati care nu s-au mai confruntat niciodata cu un scenariu in care au acordat credite sau au colectat depozite intr-un context de dobanzi pozitive, transmite Reuters. La una dintre aceste sedinte de pregatire, destinate celor aproximativ 3.300 de angajati ai Bank […]Articolul Bancile japoneze isi pregatesc angajatii pentru dobanzi pozitive apare prima data in Money. ...continuare.

Angajatii din comert protesteaza in fata Ministerului Muncii

publicat 2024-03-18 10:45:14 (Money.ro)
Angajatii din comert protesteaza in fata Ministerului Muncii Strigatul lor spera sa fie auzit! Angajatii din comert protesteaza luni, intre 11.00 si 13.00, in fata Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale. Prin aceasta actiune, membrii Federatiei Sindicatelor din Comert vor sa atraga atentia guvernantilor ca lucratorii din comert au dreptul la conditii de munca si salarii decente. Potrivit unui comunicat de presa al Federatiei […]Articolul Angajatii din comert protesteaza in fata Ministerului Muncii apare prima data in Money. ...continuare.

Nu se desparte de cruciulita primita de la tatal sau, preot

publicat 2024-03-18 09:45:17 (Money.ro)
Nu se desparte de cruciulita primita de la tatal sau, preot Darius Movileanu, primul campion mondial de cadeti reprezentant al Europei, este om de baza al nationalei masculine de tenis de masa. Ajuns la 19 ani, sportivul originar din Buzau nu se desparte de talismanul primit de la tatal sau: o cruciulita sfintita. Darius Movileanu este reprezentantul noului val in tenisul de masa romanesc. Face parte […]Articolul Nu se desparte de cruciulita primita de la tatal sau, preot apare prima data in Money. ...continuare.

Burduja: "Prin renuntarea la taxa pe soare aducem claritate"

publicat 2024-03-18 09:15:15 (Money.ro)
Burduja: Prin renuntarea la taxa pe soare aducem claritate Sebastian Burduja a facut anuntul! Proiectul de Ordonanta care prevede eliminarea taxei pe soare pentru prosumatori aduce claritate in cadrul legislativ si elimina incertitudinile si potentialele amenintari ale dezvoltarii prosumatorilor in Romania, afirma ministrul Energiei, Sebastian Burduja, potrivit agerpres.ro. "Cand am fost investit ministru al energiei, am spus din prima zi ca voi asculta mereu […]Articolul Burduja: "Prin renuntarea la taxa pe soare aducem claritate" apare prima... ...continuare.

Producatorul chinez de vehicule electrice Xpeng va lansa o marca mai ieftina, pe fondul concurentei intense

publicat 2024-03-18 09:00:18 (Money.ro)
Producatorul chinez de vehicule electrice Xpeng va lansa o marca mai ieftina, pe fondul concurentei intense Modelele marcii, care vor fi lansate in luna urmatoare, vor avea preturi intre 100.000 de yuani si 150.000 de yuani (14.000-21.000 dolari), a declarat presedintele si CEO-ul Xpeng, He Xiaopeng, sambata, la un eveniment din industrie la Beijing, a postat compania pe contul sau oficial de pe platforma de socializare WeChat.Aceste preturi sunt mai mici decat intervalul de preturi de 200.000-300.000 de yuani ale vehiculelor producatorilor de vehicule electrice premium.Concurenta pe piata de... ...continuare.

Banca Centrala Europeana ar putea incepe sa reduca ratele dobanzilor in iunie

publicat 2024-03-18 09:00:17 (Money.ro)
Banca Centrala Europeana ar putea incepe sa reduca ratele dobanzilor in iunie BCE a mentinut costurile de imprumut la un nivel record in aceasta luna, dar a declarat ca a facut progrese bune in reducerea inflatiei si a inceput o discutie preliminara despre reducerea inaspririi monetare."Daca previziunile noastre macroeconomice sunt indeplinite in lunile urmatoare, este normal sa incepem sa reducem dobanzile in curand, iar iunie ar putea fi o data buna pentru a incepe", a declarat De Cos pentru ziarul spaniol El Periodico.De Cos a spus ca diferentele de opinie din... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.