EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vrancean amendat cu 12.000 de lei dupa ce a abandonat trei catei pe un camp

publicat 2024-04-24 18:45:03 (Adevarul)
Vrancean amendat cu 12.000 de lei dupa ce a abandonat trei catei pe un camp Un barbat din comuna Pufesti, judetul Vrancea a fost amendat cu 12.000 de lei dupa ce a abandonat trei catei pe un teren viran din apropierea municipiului Adjud. ...continuare.

De ce are nevoie Ucraina pentru a invinge odata cu sosirea ajutorului american

publicat 2024-04-24 18:30:02 (Adevarul)
De ce are nevoie Ucraina pentru a invinge odata cu sosirea ajutorului american Odata cu reluarea ajutorului SUA, si beneficiind si de sprijinul Europei, Ucraina are posibilitatea sa intoarca cursul razboiului in favoarea sa. Nu va fi usor, dar nici imposibil, scrie Michael O'Hanlon, analist la Brookings Institution, intr-un editorial pentru Washington Post. ...continuare.

Bolnavii care pot ajunge la camera de garda din cauza prafului saharian: "Riscul creste cu 30% in urmatoarele cinci zile de la expunere"

publicat 2024-04-24 18:30:02 (Adevarul)
Bolnavii care pot ajunge la camera de garda din cauza prafului saharian: Riscul creste cu 30% in urmatoarele cinci zile de la expunere Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a avertizat ca praful saharian prezinta riscuri suplimentare pentru persoanele afectate de afectiuni respiratorii cronice, cum ar fi astmul, BPOC si bronsiectaziile. ...continuare.

OMV Petrom a aprobat distribuirea de dividende in valoare de 2,6 miliarde de lei

publicat 2024-04-24 18:30:02 (Adevarul)
OMV Petrom a aprobat distribuirea de dividende in valoare de 2,6 miliarde de lei OMV Petrom a aprobat, in cadrul Adunarii Generale Ordinare de miercuri, distribuirea de dividende de baza record de aproximativ 2,6 miliarde lei aferente anului financiar 2023. ...continuare.

Ministrul Sanatatii: "Registrele de boala fundamenteaza politicile de sanatate si alocarea de fonduri"

publicat 2024-04-24 18:30:02 (Adevarul)
Ministrul Sanatatii: Registrele de boala fundamenteaza politicile de sanatate si alocarea de fonduri Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a subliniat marti ca registrele de boli sunt esentiale pentru fundamentarea politicilor de sanatate si pentru alocarea eficienta si predictibila a fondurilor. ...continuare.

"Guvernul Copiilor", primul film romanesc creat cu AI si noile tehnologii video. In culise, cu regizorul Ioana Mischie

publicat 2024-04-24 18:15:02 (Adevarul)
Guvernul Copiilor, primul film romanesc creat cu AI si noile tehnologii video. In culise, cu regizorul Ioana Mischie Guvernul Copiilor 2, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, vine in cinematografe din 26 aprilie si prezinta publicului o lume imaginata de copiii romani ...continuare.

8 obiceiuri care te fac sa imbatranesti mai repede. Ai putea trai cu 20 de ani mai mult

publicat 2024-04-24 18:15:02 (Adevarul)
Expertii in longevitate avertizeaza asupra comportamentelor care provoaca "daune celulare". Chiar daca nu putem incetini timpul, ii putem incetini efectele asupra noastra, potrivit expertilor. Cheia este sa facem alegeri mai sanatoase si sa ne dezicem de cateva obiceiuri. ...continuare.

De ce nu te cheama nimeni la interviurile de angajare. Ce strategie trebuie aplicata

publicat 2024-04-24 18:15:02 (Adevarul)
De ce nu te cheama nimeni la interviurile de angajare. Ce strategie trebuie aplicata Specialistii au identificat mai multe motive pentru care persoanele in cautarea unui loc de munca nu reusesc sa obtina un interviu de angajare. ...continuare.

Iulian Dumitrescu, acuzat de luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la sefia CJ Prahova

publicat 2024-04-24 18:15:02 (Adevarul)
Iulian Dumitrescu, acuzat de luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la sefia CJ Prahova Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, care are in prezent interdictia de a-si exercita functia de presedinte al CJPrahova, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. ...continuare.

Rusia va extinde "zona tampon" in Ucraina daca Kievul primeste rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, avertizeaza Kremlinul

publicat 2024-04-24 18:00:02 (Adevarul)
Rusia va extinde zona tampon in Ucraina daca Kievul primeste rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, avertizeaza Kremlinul Rusia se va vedea nevoita sa impinga fortele ucrainene mai inapoi si sa extinda ceea ce ea considera a fi o "zona tampon" in interiorul Ucrainei daca Kievul primeste de la SUA sisteme avansate de rachete ghidate ATACMS cu raza de actiune mai lunga. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.