EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Insula Serpilor, in scrierile lui Jean Bart: "Marina numai trimite acolo soldati debili sau pungasi. Dupa cateva luni, unii se intorc sanatosi si ceilalti pocaiti" VIDEO

publicat 2024-04-15 20:15:02 (Adevarul)
Insula Serpilor, in scrierile lui Jean Bart: Marina numai trimite acolo soldati debili sau pungasi. Dupa cateva luni, unii se intorc sanatosi si ceilalti pocaiti VIDEO Comandorul Eugeniu Botez, cel care semna cu pseudonimul Jean Bart, imprumutat de la un faimos corsar flamand, sesiza faptul ca, pe vremea cand Insula Serpilor era pamant romanesc, nu a fost intrebuintata niciodata la adevarata ei valoare. ...continuare.

Horoscop marti, 16 aprilie. Pestii pot exagera cu cheltuielile, iar o zodie incepe un nou capitol

publicat 2024-04-15 20:15:02 (Adevarul)
Horoscop marti, 16 aprilie. Pestii pot exagera cu cheltuielile, iar o zodie incepe un nou capitol Pentru marti, 16 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predictii complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ scapa de o parte din datorii, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna bani deoparte. ...continuare.

Horia Constantinescu a depus demisia privind sefia ANPC. Cand inceteaza activitatea pentru a se ocupa de candidatura la Primaria Constanta

publicat 2024-04-15 20:15:02 (Adevarul)
Horia Constantinescu a depus demisia privind sefia ANPC. Cand inceteaza activitatea pentru a se ocupa de candidatura la Primaria Constanta Seful ANPC, Horia Constantinescu, a anuntat intr-un mesaj pe Facebook ca si-a depus demisia. Potrivit News, demisia va intra in vigoare din 24 aprilie. ...continuare.

Ce costum de baie sa alegi in 2024 pentru o aparitie stylish chiar si pe plaja

publicat 2024-04-15 19:45:02 (Adevarul)
Ce costum de baie sa alegi in 2024 pentru o aparitie stylish chiar si pe plaja In fiecare an, pe masura ce zilele insorite se apropie si pregatesti noi vacante, este momentul sa faci si o analiza a garderobei pentru vara. ...continuare.

Ce le-a transmis Ciolacu primarilor de orase inainte de alegeri

publicat 2024-04-15 19:45:02 (Adevarul)
Ce le-a transmis Ciolacu primarilor de orase inainte de alegeri Premierul Marcel Ciolacu a transmis le-a transmis membrilor Asociatiei Oraselor din Romania (AOR), ca dezvoltarea echilibrata a tuturor regiunilor este o prioritate a Guvernului. Seful Executivului a subliniat si necesitatea atragerii fondurilor europene in context. ...continuare.

Grupul Volkswagen reduce numarul de angajati, trecandu-i pe cei in varsta la un program redus

publicat 2024-04-15 19:45:02 (Adevarul)
Grupul Volkswagen reduce numarul de angajati, trecandu-i pe cei in varsta la un program redus Volkswagen va extinde la lucratorii mai in varsta schema pentru cei care lucreaza cu norma redusa si va oferi pachete compensatorii, ca parte a programului de reducere a costurilor. ...continuare.

Dupa 21 de ani de casatorie, un cuplu a fost divortat din greseala. Un avocat le-a incurcat dosarul

publicat 2024-04-15 19:30:03 (Adevarul)
Dupa 21 de ani de casatorie, un cuplu a fost divortat din greseala. Un avocat le-a incurcat dosarul Doi soti au fost divortati din greseala, dupa ce angajatii unei firme de avocatura au dat un click gresit. ...continuare.

Ministrul german de Finante: Frana datoriilor este frana inflatiei

publicat 2024-04-15 19:30:03 (Adevarul)
Ministrul german de Finante: Frana datoriilor este frana inflatiei O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu "frana datoriilor" din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de Finante. ...continuare.

Bei cafea zilnic? Trucul prin care poti scapa de patarea dintilor

publicat 2024-04-15 19:30:03 (Adevarul)
Bei cafea zilnic? Trucul prin care poti  scapa de patarea dintilor Cafeaua este considerata inamicul zambetului perfect. Persoanele care nu-si pot incepe ziua fara o ceasca de cafea sunt obisnuite cu patarea treptata a dintilor, dar un medic stomatolog a dezvaluit un "truc salvator" cu ajutorul caruia poti scapa de petele inestetice, relateaza Yorkshire Live. ...continuare.

Statele din Golf, inclusiv Arabia Saudita, au furnizat SUA informatii despre atacul Iranului

publicat 2024-04-15 19:30:03 (Adevarul)
Statele din Golf, inclusiv Arabia Saudita, au furnizat SUA informatii despre atacul Iranului Mai multe state din Golf au transmis informatii despre planurile Iranului de a ataca Israelul, furnizand informatii vitale care au fost cheia succesului masurilor de aparare aeriana care au zadarnicit aproape in intregime atacul masiv iranian, a relatat Wall Street Journal. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.