EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




mind-moving: programul de art-terapie se inchide cu un eveniment special

publicat 2024-02-11 16:15:06 (Adevarul)
mind-moving: programul de art-terapie se inchide cu un eveniment special mind-moving, programul de terapie prin arta initiat si organizat de Indie Box, in parteneriat cu NOPA - Societatea Norvegiana a Compozitorilor si Textierilor, Asociatia Entuziart si Profeti ART SRL, ajunge la finalul perioadei de implementare si isi incheie calatoria cu un eveniment special. ...continuare.

Supararea unui clujean: "Am ajuns sa nu mai pot intra in propria curte!" Ce-l deranjeaza

publicat 2024-02-11 16:15:05 (Adevarul)
Supararea unui clujean: Am ajuns sa nu mai pot intra in propria curte! Ce-l deranjeaza Operatorii de telecomunicatii din Cluj-Napoca nu au introdus cablurile in subteran, asa cum ar trebui, iar acestea ofera o imagine dezolanta in oras. ...continuare.

De ce a fost declarat nevinovat doctorul Musta, in procesul in care era judecat pentru presupuse fapte de coruptie din pandemie

publicat 2024-02-11 16:15:02 (Adevarul)
De ce a fost declarat nevinovat doctorul Musta, in procesul in care era judecat pentru presupuse fapte de coruptie din pandemie Medicul Virgil Musta, devenit celebru in pandemia COVID 19, a fost declarat nevinovat in dosarul DNA in care a fost trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu. ...continuare.

Japonia a lansat un nou submarin din clasa Taigei in fiecare an din 2020 incoace VIDEO

publicat 2024-02-11 16:00:01 (Adevarul)
Japonia a lansat un nou submarin din clasa Taigei in fiecare an din 2020 incoace VIDEO Japonia pare sa se pregateasca tot mai intens de un conflict in zona sa si lanseaza la apa pe banda rulanta submarine de atac "Big Whale". ...continuare.

Un presupus viol in grup socheaza Italia si da apa la moara extremei drepte in ascensiune

publicat 2024-02-11 16:00:01 (Adevarul)
Un presupus viol in grup socheaza Italia si da apa la moara extremei drepte in ascensiune Italia a fost zguduita de presupusul viol in grup al unei fete de 13 ani in fata iubitului ei intr-un parc public din orasul sicilian Catania, cel mai recent dintr-o serie de atacuri sexuale socante in aceasta tara. ...continuare.

A taiat un copac evaluat la 204 lei pentru a se incalzi cu familia de Craciun. Risca sa ajunga la inchisoare

publicat 2024-02-11 15:45:03 (Adevarul)
A taiat un copac evaluat la 204 lei pentru a se incalzi cu familia de Craciun. Risca sa ajunga la inchisoare Procurorii din Aiud au cercetat timp de aproape trei ani un barbat care a taiat un arbore de pe proprietatea statului pentru a-si incalzi familia. Valoarea prejudiciului constatat a fost de doar 204 lei. ...continuare.

Motivul pentru care Pink si-a intrerupt concertul de la Sydney: "Este emotionant!" | VIDEO

publicat 2024-02-11 15:45:03 (Adevarul)
Motivul pentru care Pink si-a intrerupt concertul de la Sydney: Este emotionant! | VIDEO Concertul lui Pink de la Sydney, Australia, a avut parte de o surpriza pe cat de improbabila, pe atat de frumoasa. ...continuare.

Noi detalii din "casa groazei" din Vaslui. Cadavrul unui barbat, pastrat ani de zile pentru a incasa pensia in locul lui

publicat 2024-02-11 15:45:02 (Adevarul)
Noi detalii din casa groazei din Vaslui. Cadavrul unui barbat, pastrat ani de zile pentru a incasa pensia in locul lui Situatie de pare desprinsa din filmele de groaza intr-o comuna din Vaslui, unde anchetatorii, care cercetau moartea posibil accidentala a doua femei, au descoperit in locuinta acestora un cadavru mumificat ...continuare.

Cele mai bune si cele mai rele cinci alimente pentru tiroida

publicat 2024-02-11 15:30:01 (Adevarul)
Cele mai bune si cele mai rele cinci alimente pentru tiroida Dieteticienii au intocmit o lista cu cele mai bune si cele mai daunatoare alimente in afectiuni ale glandei tiroide. ...continuare.

Alpinistii de pe Muntele Everest, obligati sa-si transporte fecalele. "Muntii nostri au inceput sa puta"

publicat 2024-02-11 15:15:02 (Adevarul)
Alpinistii de pe Muntele Everest, obligati sa-si transporte fecalele. Muntii nostri au inceput sa puta Persoanele care urca pe Muntele Everest vor trebui de acum inainte sa isi curete singure fecalele si sa le aduca in tabara de baza pentru a fi eliminate, au anuntat autoritatile. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.