EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrita, in pericol

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrita, in pericol Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete. ...continuare.

Salariu incredibil pentru Teo si Mircea Badea, in anii '90: "Nu aveam bani de mancare, imi aduceai sendvisuri cu piure"

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Salariu incredibil pentru Teo si Mircea Badea, in anii '90: Nu aveam bani de mancare, imi aduceai sendvisuri cu piure Sunt celebri astazi, dar nu au uitat de unde au plecat. Teo Trandafir si Mircea Badea au povestit despre inceputurile lor in televiziune, dezvaluind si ce leafa primeau in urma cu mai bine de 25 de ani. Au recunoscut sincer ca abia reuseau sa supravietuiasca. ...continuare.

Soferita Barbie si TIR-ul roz. Georgeta are doua pisici de care este nedespartita FOTO VIDEO

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Soferita Barbie si TIR-ul roz. Georgeta are doua pisici de care este nedespartita FOTO VIDEO O soferita de TIR din judetul Alba surprinde prin modul in care a ales sa practice meseria rezervata, in general, barbatilor. Georgeta are 35 de ani si conduce camioane si TIR-uri de 12 ani. ...continuare.

Kfir Bibas, cel mai tanar ostatic israelian rapit de Hamas, a implinit un an

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Kfir Bibas, cel mai tanar ostatic israelian rapit de Hamas, a implinit un an Chipul sau a devenit instantaneu recognoscibil in intreaga lume: un baietel cu parul roscat care tine in mana o jucarie, privind direct in camera si zambind. Numele lui este Kfir Bibas si este cel mai tanar dintre cei 253 de ostatici luati in Gaza in timpul atacurilor teroriste impotriva Israel. ...continuare.

Viktor Orban, multumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declara razboi primirii de migranti

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Viktor Orban, multumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declara razboi primirii de migranti Prim-ministrul Viktor Orban considera ca relatia de cooperarea cu omologul roman "ofera oportunitati" de ameliorare a relatiilor bilaterale si sustine ca Ungaria nu va primi migranti nici "pentru toti banii din lume", potrivit MTI, agentie de stat de la Budapesta. ...continuare.

Traficul record pe aeroporturile din Romania: 25 milioane de pasageri anul trecut, plus 17% si peste nivelul din anul de referinta 2019

publicat 2024-01-19 12:15:32 (Ziarul-Financiar)
Traficul record pe aeroporturile din Romania: 25 milioane de pasageri anul trecut, plus 17% si peste nivelul din anul de referinta 2019 Autor: Mirabela Tiron Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a ajuns anul trecut la 25 milioane de pasageri, in crestere cu 17% fata de anul anterior, arata datele de la Asociatia Aeroporturilor din Romania (AAR). Daca pe rutele externe traficul a crescut cu 19,6% anul trecut, pe cele interne s-a redus cu 8%, arata aceiasi sursa. Spre comparatie, in 2019, anul de referinta in turism, traficul total pe aeroporturi se ridica la 23,2 milioane de pasageri. Altfel spus, aeroporturile... ...continuare.

Alfred Simonis, PSD: Numai la Moscova nu se protesteaza

publicat 2024-01-19 12:15:13 (Puterea)
Alfred Simonis, un nume greu din PSD, sustine ca actualele proteste nu reprezinta vreun moment critic pentru guvern. Presedintele PSD Timis, deputatul Alfred Simonis, considera ca protestele desfasurate la nivel national nu reprezinta un moment critic pentru guvernare, afirmand ca acestea sunt garantate de democratie. Social-democratul subliniaza ca in tarile democratice este fireasca exprimarea nemultumirilor, […]The post Alfred Simonis, PSD: Numai la Moscova nu se protesteaza appeared... ...continuare.

Razboiul Rusia-Ucraina: dezvoltari si implicatii in ziua 695

publicat 2024-01-19 12:15:13 (Puterea)
Razboiul Rusia-Ucraina: dezvoltari si implicatii in ziua 695 Razboiul dintre Rusia si Ucraina intra intr-o noua faza tensionata, in ziua 695 de la debutul conflictului. Ultimele informatii indica faptul ca dronele ucrainene au lovit un terminal de petrol din St. Petersburg, iar eforturile sunt in desfasurare pentru redeschiderea aeroportului international care deserveste Kievul. In acelasi timp, Ucraina se straduieste sa restabileasca calatoriile aeriene […]The post Razboiul Rusia-Ucraina: dezvoltari si implicatii in ziua 695 appeared first on... ...continuare.

Plan Rosu de Interventie activat in judetul Buzau. Mai multe masini au fost implicate intr-un accident la iesire din oras

publicat 2024-01-19 12:15:11 (ProTV)
Plan Rosu de Interventie activat in judetul Buzau. Mai multe masini au fost implicate intr-un accident la iesire din oras Autoritatile din Buzau au activat, vineri, Planul Rosu de Interventie, în unui accident în care au fost implicate mai multe masini.     ...continuare.

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2024. Luna Plina in Leu | VIDEO URANISSIMA

publicat 2024-01-19 12:15:08 (Libertatea)
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 26 ianuarie 2024. Luna Plina in Leu | VIDEO URANISSIMA Horoscop Urania saptamanal. Aflati care sunt previziunile astrale pentru saptamana 20 – 26 ianuarie 2024 si previziuni detaliate pentru fiecare zodie. In fiecare vineri, Urania iti spune de ce trebuie sa te feresti in saptamana care urmeaza, ce probleme medicale pot sa apara si ce sanse ai sa te imbogatesti. Horoscop saptamanal Berbec - 20 […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.