EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mii de persoane au manifestat la Washington si la Londra pentru a cere incetarea focului in Fasia Gaza | VIDEO

publicat 2024-01-14 03:45:02 (Adevarul)
Mii de persoane au manifestat la Washington si la Londra pentru a cere incetarea focului in Fasia Gaza | VIDEO Mii de persoane au manifestat la Washington si la Londra in sprijinul populatiei palestiniene din Fasia Gaza, solicitand incetarea "imediata" a focului si criticand sprijinul acordat Israelului de catre Statele Unite si Marea Britanie ...continuare.

Cum se face Eiswein, vinul de gheata din Romania. L-a cucerit si pe Papa: „Este de o mare complexitate. Nu baut, savurat!”

publicat 2024-01-14 03:15:10 (Money.ro)
Cum se face Eiswein, vinul de gheata din Romania. L-a cucerit si pe Papa: „Este de o mare complexitate. Nu baut, savurat!” E vremea culesului intr-o podgorie din Valea Tarnavelor pentru cel mai pretentios soi: Eiswein sau vinul de gheata. Licoarea delicioasa este comandata in fiecare an la Vatican si are mare succes in lume, din Statele Unite pana in Japonia. Sute de oameni au iesit in vie cu noaptea in cap, pe un ger naprasnic: este […] ...continuare.

Abia intoarsa din Thailanda, Alexia pleaca intr-o alta vacanta, luata last minute. Vaneaza ofertele: cat a platit pentru bilete

publicat 2024-01-14 03:15:10 (Money.ro)
Abia intoarsa din Thailanda, Alexia pleaca intr-o alta vacanta, luata last minute. Vaneaza ofertele: cat a platit pentru bilete Vacanta de dupa vacanta. Aeroporturile sunt din nou pline, chiar daca abia s-au terminat concediile de sarbatori. Romaniii pleaca sa se relaxeze pe plajele de la Oceanul Indian, din Dubai si Thailanda. Cererile pentru destinatii exotice au crescut neasteptat, dar la fel de bine se vand city-break-urile la Roma si Paris. ...continuare.

Lectii de prim ajutor la Maratonul de Resuscitare din Cluj: De ce sunt important „minutele de aur” in cazul unui infarct

publicat 2024-01-14 03:15:10 (Money.ro)
Lectii de prim ajutor la Maratonul de Resuscitare din Cluj: De ce sunt important „minutele de aur” in cazul unui infarct Invata sa fie ingeri pazitori. Sute de oameni au mers azi la mall-ul din Cluj, nu doar sa faca shopping, ci ca sa ia lectii de prim ajutor in cadrul Maratonului de Resuscitare. Din pacate, opt din zece romani nu stiu cum sa ajute o persoana ranita sau care cade inconstienta langa ei. Iar consecintele […] ...continuare.

Terapie prin olarit. Cat costa o lectie, la finalul careia pleci si cu produsul creat

publicat 2024-01-14 03:15:10 (Money.ro)
Terapie prin olarit. Cat costa o lectie, la finalul careia pleci si cu produsul creat Sa modelezi lutul nu mai este doar un simplu mestesug, ci o adevarata terapie. Zeci de bucuresteni iau lectii de olarit si imbina astfel utilul cu placutul: fac o activitate relaxanta si, la final, pleaca acasa cu un obiect frumos, iesit din mainile lor, pe care il pot folosi. Mesterii ne-au dezvaluit secretele care fac […] ...continuare.

Pana de curent pe partia de schi Prislop, mai multi schiori au ramas blocati in telescaun. Planul rosu de urgenta a fost activat

publicat 2024-01-14 03:15:10 (Money.ro)
Pana de curent pe partia de schi Prislop, mai multi schiori au ramas blocati in telescaun. Planul rosu de urgenta a fost activat O pana de curent care a afectat, sambata seara, telescaunul de pe partia de schi Prislop a statiunii montane Borsa, in judetul Maramures, a necesitat interventia autoritatilor, care au activat planul rosu de intereventie. Mai multi turisti au ramas blocati pe telescaun Mai multi turisti au ramas blocati, sambata seara, pe partia Prislop din statiunea […] ...continuare.

Intariri pentru Daniel Oprita la CSA Steaua. Militarii au adus un jucator din Argentina si forteaza intrarea in play-off

publicat 2024-01-14 03:00:14 (Money.ro)
Intariri pentru Daniel Oprita la CSA Steaua. Militarii au adus un jucator din Argentina si forteaza intrarea in play-off Au venit intariri pentru Daniel Oprita la CSA Steaua. Tehnicianul echipei din Ghencea va avea un nou jucator sub comanda sa. Este vorba despre un jucator din Argentina, care va semna cu echipa din Liga a 2-a in scurt timp. Acesta joaca pe postul de fundas central si va lupta pentru intrarea in play-off-ul esalonului […] ...continuare.

"Poate cineva sa ii sufle titlul FCSB-ului?" Ionut Lupescu, raspuns savuros. Echipa pe care o vrea campioana in Liga 1

publicat 2024-01-14 03:00:14 (Money.ro)
Poate cineva sa ii sufle titlul FCSB-ului? Ionut Lupescu, raspuns savuros. Echipa pe care o vrea campioana in Liga 1 Ionut Lupescu a oferit un raspuns savuros cand a fost intrebat daca mai poate cineva sa ii sufle titlul FCSB-ului in acest sezon din Liga 1. Formatia ros-albastra se afla pe primul loc dupa 21 de etape disputate din Liga 1, cu 44 de puncte. Echipa pregatita de Elias Charalambous are un avans de opt […] ...continuare.

Africanii transferati de Gigi Becali pregatesc deja la petrecerea de titlu! Siyabonga Ngezana, dezvaluiri din vestiarul FCSB-ului

publicat 2024-01-14 03:00:14 (Money.ro)
Africanii transferati de Gigi Becali pregatesc deja la petrecerea de titlu! Siyabonga Ngezana, dezvaluiri din vestiarul FCSB-ului Africanii transferati de Gigi Becali, Siyabonga Ngezana si Baba Alhassan, pregatesc deja la petrecerea de titlu. Acestora li se alatura si brazilianul Luis Phelipe. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru AntenaSport, Ngezana a anuntat care este atmosfera la echipa si a venit cu dezvaluiri din vestiarul FCSB-ului. Ros-albastrii sunt pe primul loc in Liga 1 […] ...continuare.

Chaves - Sporting 0-3, in AntenaPLa! "Leii" s-au distantat de rivale. FC Porto - Braga, derby-ul etapei. Toate rezultatele

publicat 2024-01-14 03:00:14 (Money.ro)
Chaves - Sporting 0-3, in AntenaPLa! Leii s-au distantat de rivale. FC Porto - Braga, derby-ul etapei. Toate rezultatele Etapa a 17-a din Liga Portugal se vede LIVE VIDEO in AntenaPLa. Sporting a obtinut o victorie categorica pe terenul lui Chaves si s-a distantat la 4 puncte de Benfica si la 8 puncte de FC Porto. A pus presiune pe rivale. Alb-verzii au obtinut a patra victorie la rand. FC Porto - Braga este […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.