EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Campionatul European de polo: Visul frumos al sportivilor romani s-a oprit in sferturi!

publicat 2024-01-12 20:15:15 (Puterea)
Romania a fost invinsa de Spania in "sferturile" Campionatului European de polo masculin. Romania a depasit asteptarile la Campionatul European de polo masculin, castigand grupa D si invingand Georgia in optimi. In sferturi, insa, a fost invinsa categoric de Spania, scor 7-24. "Tricolorii" au facut o aparare slaba, fiind depasiti cu usurinta de iberici. Acestia […]The post Campionatul European de polo: Visul frumos al sportivilor romani s-a oprit in sferturi! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vesti excelente pentru schiorii care vor merge la Poiana Brasov, in weekend

publicat 2024-01-12 20:15:15 (Puterea)
Vesti excelente pentru schiorii care vor merge la Poiana Brasov, in weekend In acest weekend, se va putea schia in partea inferioara a masivului Postavarul, de la Poiana Brasov. Incepand de sambata, se va putea practica schiul si in partea inferioara a masivului Postavarul, de ala Poiana Brasov, conform anuntului facut de Primaria Brasov. Datorita temperaturilor scazute din aceasta saptamana, s-a reusit producerea zapezii artificiale necesare pentru […]The post Vesti excelente pentru schiorii care vor merge la Poiana Brasov, in weekend appeared first on... ...continuare.

Statul a inceput sa ia 10% din indemnizatia salariatilor care sunt in concediu medical

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Statul a inceput sa ia 10% din indemnizatia salariatilor care sunt in concediu medical Angajatii aflati în concediu medical au început sa fie anuntati de departamentele de resurse umane ca indemnizatia pe care o primesc în aceasta perioada va fi mai mica.   ...continuare.

Ministerul Educatiei avertizeaza parintii care isi educa acasa copiii ca risca ani grei de inchisoare

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Ministerul Educatiei avertizeaza parintii care isi educa acasa copiii ca risca ani grei de inchisoare Ministerul Educatiei le-a pus gând rau celor care îsi educa fetitele si baietii acasa. ...continuare.

"Statul vrea doctori mai multi, dar pe bani mai putini". Medicii sunt din nou nemultumiti de legea bugetului de stat

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Statul vrea doctori mai multi, dar pe bani mai putini. Medicii sunt din nou nemultumiti de legea bugetului de stat „Statul român vrea doctori mai multi, dar pe bani mai putini” - asta acuza membrii Colegiului Medicilor, dupa ce Casa de Asigurari de Sanatate a pus în dezbatere un proiect prin care valoarea decontata a consultatiilor ar scadea cu aproape o treime.   ...continuare.

Devenit viral, soricelul obsedat de curatenie a ajuns in atentia biologilor. Cum explica expertii comportamentul rozatoarei

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Devenit viral, soricelul obsedat de curatenie a ajuns in atentia biologilor. Cum explica expertii comportamentul rozatoarei Povestea soricelului obsedat de curatenie face inconjurul planetei, iar marile televiziuni ale lumii trateaza subiectul atât cât se poate de serios. ...continuare.

Noul ministru de Externe al Frantei este fostul partener de viata al premierului Attal. Surpriza la Cultura

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Noul ministru de Externe al Frantei este fostul partener de viata al premierului Attal. Surpriza la Cultura Gabriel Attal, tânarul premier al Frantei, si-a anuntat echipa, iar lista noilor ministri nu este lipsita de surprize. Fostul sau partener, Stéphane Séjourné, în prezent liderul partidului prezidential este noul ministru al Afacerilor Externe. ...continuare.

O tipografie a refuzat sa printeze afise despre comunitatea LGBT. Decizia controversata a CNCD

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
O tipografie a refuzat sa printeze afise despre comunitatea LGBT. Decizia controversata a CNCD Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a emis un verdict controversat în primul caz din România în care o firma privata refuza serviciile unui client.   ...continuare.

Polonia a devenit punctul fierbinte al UE, dupa instalarea guvernului Tusk. Proteste uriase si fosti demnitari arestati

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Polonia a devenit punctul fierbinte al UE, dupa instalarea guvernului Tusk. Proteste uriase si fosti demnitari arestati Zeci de mii de sustinatori ai opozitiei conservatoare s-au adunat, joi seara, în fata Parlamentului polonez. ...continuare.

Apare o noua statiune pe litoralul romanesc, construita dupa modelul grecesc. "Este un nisip bun pentru plaja"

publicat 2024-01-12 20:15:15 (ProTV)
Apare o noua statiune pe litoralul romanesc, construita dupa modelul grecesc. Este un nisip bun pentru plaja Ar putea aparea o noua statiune pe litoralul românesc. Niste dezvoltatori straini s-au aratat interesati sa investeasca în Agigea.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.