EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bolos, dupa discutiile cu protestatarii: Zona aceasta de revendicari care tine de decizia Comisiei Europene trebuie prezentata CE / Subventiile prin platile directe care se fac din fondurile europene in valoare de 13 miliarde de euro ar fi periclitate

publicat 2024-01-14 20:00:14 (Money.ro)
Bolos, dupa discutiile cu protestatarii: Zona aceasta de revendicari care tine de decizia Comisiei Europene trebuie prezentata CE / Subventiile prin platile directe care se fac din fondurile europene in valoare de 13 miliarde de euro ar fi periclitate "Asa cum am precizat si protestatarilor, zona aceasta de revendicari care tine de decizia Comisiei Europene, cu toate ca noi intelegem si suntem de acord trebuie prezentate Comisiei Europene pentru ca decizia sa fie una care nu se intoarce impotriva dumnealor. Noi am precizat ca orice  jalon si orice masura care tine de angajamentele cu Comisia Europeana, chiar daca, sa zicem, maine Guvernul Romaniei s-ar angaja si ar lua-o, ar insemna o intoarcere impotriva dumnealor. Pentru ca suntem... ...continuare.

Spitalul Fundeni a ramas temporar fara apa dupa o avarie. Autoritatile au trimis doua cisterne cu apa pana la remedierea defectiunii

publicat 2024-01-14 20:00:12 (Libertatea)
Institutul Clinic Fundeni din Capitala a ramas fara apa duminica dupa-amiaza, dupa o avarie la sistemul de alimentare, care a afectat si Institutul pentru Boli Cardiovasculare, a anuntat Departamentul pentru Situatii de Urgenta. „In aceasta dupa-amiaza, la nivelul Institutului Clinic Fundeni din Capitala s-a produs o avarie la sistemul de alimentare cu apa, care a […] ...continuare.

Ministrul Finantelor, dupa negocierile cu fermierii si protestatarii: "Rog prudenta in analiza revendicarilor, ca s-ar putea intoarce impotriva tuturor. Nu e de joaca"

publicat 2024-01-14 20:00:04 (Antena3)
Ministrul Finantelor, dupa negocierile cu fermierii si protestatarii: Rog prudenta in analiza revendicarilor, ca s-ar putea intoarce impotriva tuturor. Nu e de joaca Marcel Bolos, ministrul Finantelor, a explicat la ce concluzii s-a ajuns in urma discutiilor cu fermierii si transportatorii care au declansat proteste in toata tara. ...continuare.

CS Rapid Bucuresti, invinsa acasa de Metz, in Liga Campionilor la Handbal feminin

publicat 2024-01-14 20:00:03 (Adevarul)
CS Rapid Bucuresti, invinsa acasa de Metz, in Liga Campionilor la Handbal feminin CS Rapid Bucuresti a fost invinsa de echipa franceza Metz Handball, cu scorul de 34-31 (16-18), duminica seara, in Sala Polivalenta din Capitala, in Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. ...continuare.

Negocierile de la Finante au esuat. Camionagiii si agricultorii raman pe strada: "Nu eram niste criminali"

publicat 2024-01-14 19:45:16 (ProTV)
Negocierile de la Finante au esuat. Camionagiii si agricultorii raman pe strada: Nu eram niste criminali Negocierile de la Ministerul Finantelor dintre fermieri si transportatori veniti din toata tara au esuat! Iar manifestatiile vor continua. ...continuare.

Alunecare masiva de teren in Columbia. Valul urias de noroi a inghitit vietile a zeci de persoane

publicat 2024-01-14 19:45:16 (ProTV)
Alunecare masiva de teren in Columbia. Valul urias de noroi a inghitit vietile a zeci de persoane Sunt cel putin 37 de morti si zeci de raniti, dupa ce o alunecare masiva de teren a cuprins o autostrada în nord-vestul Columbiei. ...continuare.

Informatii-soc din ancheta uciderii Adrian Kreiner. Cine le-ar fi spus hotilor sa-l jefuiasca pe omul de afaceri din Sibiu. VIDEO

publicat 2024-01-14 19:45:07 (Click)
Informatii-soc din ancheta uciderii Adrian Kreiner. Cine le-ar fi spus hotilor sa-l jefuiasca pe omul de afaceri din Sibiu. VIDEO Apar noi informatii in ancheta uciderii omul de afaceri sibian Adrian Kreiner. Ele sunt furnizate de unul dintre suspecti, care a detaliat modul in care s-a desfasurat jaful si ulterior asasinarea omului de afaceri din Sibiu. ...continuare.

Tensiuni fara precedent in cabinetul de razboi israelian. Ministrul Apararii, la cutite cu premierul Netanyahu

publicat 2024-01-14 19:45:04 (Adevarul)
Tensiuni fara precedent in cabinetul de razboi israelian. Ministrul Apararii, la cutite cu premierul Netanyahu Ministrul israelian al Apararii, Yoav Gallant, ar fi parasit sambata seara, 13 ianuarie, o sedinta a cabinetului de razboi din cauza unei dispute cu premierul Benjamin Netanyahu, in timp ce legaturile dintre cei doi oameni care conduc razboiul impotriva gruparii teroriste Hamas s-au tensionat. ...continuare.

Siegfried Muresan: Sper, pentru binele Romaniei, ca perdantul alegerilor europarlamentare va fi AUR

publicat 2024-01-14 19:45:04 (Adevarul)
Siegfried Muresan: Sper, pentru binele Romaniei, ca perdantul alegerilor europarlamentare va fi AUR Partidul Popular European (PPE) va castiga alegerile europarlamentare din 2024, a afirmat, duminica, eurodeputatul PNL Siegfried Muresan. Oficialul a declarat ca spera ca perdantul alegerilor europarlamentare sa fie AUR, iar PNL sa fie inaintea partidului condus de George Simion la toate alegerile. ...continuare.

Cum arata casa Torei Vasilescu din Buftea: "Era complicat sa ma descurc intr-un oras care mi se parea infricosator" VIDEO

publicat 2024-01-14 19:45:04 (Adevarul)
Cum arata casa Torei Vasilescu din Buftea: Era complicat sa ma descurc intr-un oras care mi se parea infricosator VIDEO Celebra actrita Tora Vasilescu si-a gasit refugiul in localitatea Buftea, unde impreuna cu sotul sau de origine croata, Alain Vrdoljak, detine o proprietate spectaculoasa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.