EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A treia superputere mondiala implicata in atacurile din Yemen. A oferit personal pentru loviturile americane si britanice

publicat 2024-01-12 08:30:21 (Mediafax)
A treia superputere mondiala implicata in atacurile din Yemen. A oferit personal pentru loviturile americane si britanice "Sprijinul Australiei pentru aceste actiuni a venit sub forma personalului din sediul operational. Australia va continua sa sprijine orice actiune care sustine ordinea globala bazata pe reguli", a declarat Marles intr-o conferinta de presa, potrivit Reuters. ...continuare.

Cum sa iti protejezi pielea in sezonul rece

publicat 2024-01-12 08:30:18 (Libertatea)
Cum sa iti protejezi pielea in sezonul rece Pielea este cel mai mare organ al corpului. Serveste ca un scut de protectie impotriva caldurii, frigului, luminii, ranilor si infectiilor. Tocmai din acest motiv este important sa stii cum sa iti protejezi pielea in sezonul rece, cand este expusa unui stres suplimentar din cauza frigului si vantului. Despre piele Fiind cel mai mare organ […] ...continuare.

Ce urmeaza dupa episodul de ger de la inceput de an. Estimarile meteorologilor pentru urmatoarele patru saptamani

publicat 2024-01-12 08:30:17 (Libertatea)
Ce urmeaza dupa episodul de ger de la inceput de an. Estimarile meteorologilor pentru urmatoarele patru saptamani Urmatoarea luna va fi caracterizata de vreme mai calda sau apropiata de cea normala pentru aceasta perioada, anunta vineri Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), care a publicat estimarile meteo pentru intervalul 15 ianuarie - 12 februarie, facute de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF). Aceste date sunt o estimare „a mediei saptamanale a […] ...continuare.

Turism in triunghiul iubirii. Venetia-Verona-Milano, circuitul indragostitilor, in luna februarie

publicat 2024-01-12 08:30:16 (Jurnalul-National)
Turism in triunghiul iubirii. Venetia-Verona-Milano, circuitul indragostitilor, in luna februarie Februarie a devenit luna indragostitilor, mai ales pentru romanii care au adoptat internationalul Valentine's Day, dar sarbatoresc si Dragobetele. ...continuare.

Briose cu morcovi si ovaz, un desert rapid, sanatos si delicios. Te costa maximum 14 lei ingredientele necesare pentru preparara lor

publicat 2024-01-12 08:30:07 (Click)
Briose cu morcovi si ovaz, un desert rapid, sanatos si delicios. Te costa maximum 14 lei ingredientele necesare pentru preparara lor Daca vrei sa-ti incanti papilele gustative cu un desert delicios si sanatos, briosele cu morcovi reprezinta alegerea perfecta. Aceasta reteta simpla, rapida si economica te va bucura cu aroma inconfundabila a morcovilor proaspeti si gustul dulceag al brioselor. ...continuare.

CNBC: Tehnologia occidentala restrictionata de sanctiuni intra inca in Rusia si este folosita in industria armamentului

publicat 2024-01-12 08:30:05 (Bursa)
CNBC: Tehnologia occidentala restrictionata de sanctiuni intra inca in Rusia si este folosita in industria armamentului Rusia obtine inca volume mari de tehnologie occidentala, esentiala pentru razboiul sau din Ucraina, chiar daca sanctiunile dau semne ca incep sa isi faca efectele, arata o noua analiza ...continuare.

Cum afecteaza fibromul uterin sarcina. Dupa o luna de la indepartarea acestuia, e posibil sa apara sarcina in mod natural

publicat 2024-01-12 08:15:16 (ProTV)
Cum afecteaza fibromul uterin sarcina. Dupa o luna de la indepartarea acestuia, e posibil sa apara sarcina in mod natural Un fibrom uterin nu împiedica aparitia unei sarcini. De fapt, se opereaza înainte de sarcina doar fibroamele care afecteaza cavitatea uterina. Adica locul în care se va dezvolta embrionul. ...continuare.

Fermierii ar putea relua protestele si ameninta ca vor bloca centura Bucurestiului daca nu sunt lasati in Piata Victoriei

publicat 2024-01-12 08:15:16 (ProTV)
Fermierii ar putea relua protestele si ameninta ca vor bloca centura Bucurestiului daca nu sunt lasati in Piata Victoriei A fost scandal joi seara, la marginea Capitalei, unde camioane si utilaje agricole au blocat traficul în comuna Chiajna. ...continuare.

Un bunic din Slovenia creaza tinute si accesorii din capace metalice. "Nu e deloc o munca usoara"

publicat 2024-01-12 08:15:16 (ProTV)
Un bunic din Slovenia creaza tinute si accesorii din capace metalice. Nu e deloc o munca usoara Un bunic din Slovenia îsi foloseste imaginatia si îndemânarea pentru a crea tinute si accesorii din capace metalice. ...continuare.

O megastructura cosmica nou descoperita pune la indoiala teoriile despre univers

publicat 2024-01-12 08:15:16 (ProTV)
O megastructura cosmica nou descoperita pune la indoiala teoriile despre univers Astronomii au descoperit o megastructura cosmica în forma de inel, ale carei proportii sfideaza teoriile existente despre univers, potrivit The Guardian.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.