EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Efectul Nicu Marcu in piata RCA - transportatorii si fermierii protesteaza de o saptamana

publicat 2024-01-16 00:00:03 (Bursa)
Efectul Nicu Marcu in piata RCA - transportatorii si fermierii protesteaza de o saptamana *Noua conducere a ASF cauta solutii pentru reducerea valorii politelor RCA *Alexandru Petrescu, presedintele ASF: 'Lucram la bonus malus: vom elabora o serie de subdiviziuni si circumstante care sa permita mai multe gradari de pret; discutam si despre intreruperea RCA acolo unde exista activitati sezoniere' ...continuare.

QR Code for Doctoral Diploma

publicat 2024-01-16 00:00:03 (Bursa)
QR Code for Doctoral Diploma Diplomas will no longer be what they used to be, simple pieces of paper attesting to the completion of a school or a training course. ...continuare.

Cod QR pentru diploma de doctor

publicat 2024-01-16 00:00:03 (Bursa)
Cod QR pentru diploma de doctor Diplomele nu vor mai fi ceea ce au fost, simple bucati de hartie care atestau absolvirea unei scoli sau a unui curs de perfectionare. ...continuare.

TradeVille: Randamente bune pentru companiile europene de la BVB, in 2023

publicat 2024-01-16 00:00:03 (Bursa)
TradeVille: Randamente bune pentru companiile europene de la BVB, in 2023 Nu doar piata autohtona a performat bine in 2023, dar si Europa a venit cu randamente pe masura asteptarilor, potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiza al tradeville ...continuare.

De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere?

publicat 2024-01-15 23:45:12 (Puterea)
De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere? Inflatia, partizanatul politic si pandemia i-au facut pe americani sa fie mai suparati decat sugereaza cifrele ca ar trebui sa se simta. Expresia „The vibes are off” nu apare de obicei in analize economice riguroase, dar a aparut din ce in ce mai des in discutiile serioase despre americani in ultimul an. Dintr-o serie de […]The post De ce sunt cetatenii americani atat de sceptici in privinta economiei lor prospere? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta artificiala!

publicat 2024-01-15 23:45:12 (Puterea)
40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta artificiala! Potrivit directorului general al Fondului Monetar International (FMI), Kristalina Georgieva, cresterea inteligentei artificiale  va avea un impact puternic asupra locurilor de munca. Pana la 60% din locurile de munca vor fi afectate in economiile avansate si pe unele piete emergente din toata lumea, estimeaza directorul general al FMI, transmite Euronews. Inainte de plecarea la Forumul economic […]The post 40% din locurile de munca, la nivel global, amenintate de inteligenta... ...continuare.

Aplauze pentru poet... pe scena, in inima Parisului: actorii Emilia Popescu si Mihai Malaimare duc magia poeziei romanesti la Palatul Béhague

publicat 2024-01-15 23:45:08 (Jurnalul-National)
Aplauze pentru poet... pe scena, in inima Parisului: actorii Emilia Popescu si Mihai Malaimare duc magia poeziei romanesti la Palatul Béhague Spectacolul Aplauze pentru poet... pe scena, cu actorii Emilia Popescu si Mihai Malaimare va avea loc luni, 15 ianuarie 2024, de la ora 19:00, la Palatul Béhague - unul dintre cele mai frumoase palate ale Parisului - si este dedicat Zilei Culturii Nationale. ...continuare.

Presa internationala, scandalizata dupa decizia FIFA » Messi i-a luat fata lui Haaland la "FIFA The Best", desi Mondialul nu trebuia sa conteze

publicat 2024-01-15 23:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Presa internationala, scandalizata dupa decizia FIFA » Messi i-a luat fata lui Haaland la FIFA The Best, desi Mondialul nu trebuia sa conteze Lionel Messi (37 de ani), atacantul lui Inter Miami, a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator al anului, in cadrul galei "FIFA The Best". Performantele pentru care a primit trofeul au fost cele cuprinse intre 19 decembrie 2023 si 20 august 2023. Campionatul Mondial cucerit de Argentina n-ar fi trebuit sa conteze! Finala cu Franta a fost pe 18 decembrie 2023.Messi si Haaland au fost la egalitate in top, cu 48 de puncte fiecare, iar Mbappe pe locul 3, cu 35 de puncte. ... ...continuare.

Hubert de Givenchy si Audrey Hepburn, povestea unui creator de moda francez si a muzei sale

publicat 2024-01-15 23:45:04 (Click)
Hubert de Givenchy si Audrey Hepburn, povestea unui creator de moda francez si a muzei sale Hubert de Givenchy a imbracat unele dintre cele mai elegante femei ale tuturor timpurilor, cum ar fi Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Insa, cea care i-a fost atat prietena, cat si muza, pentru care a creat piese care au intrat in cartile de istorie a modei, a fost actrita Audrey Hepburn. Cei doi au f ...continuare.

Cartile favorite ale romanilor in 2023! Un scriitor roman conduce lista intr-o regiune din tara

publicat 2024-01-15 23:45:04 (Click)
Cartile favorite ale romanilor in 2023! Un scriitor roman conduce lista intr-o regiune din tara Romanii devin din ce in ce mai interesati de lectura, iar potrivit unui top facut de catre cei de la Libris, undeva peste 2,5 milioane de produse au fost vandute de-a lungul anului trecut. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.