EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Covaliu a explicat ce sanse are Halep sa primeasca wild-card pentru Jocurile Olimpice de la Paris

publicat 2024-04-18 15:15:03 (Adevarul)
Covaliu a explicat ce sanse are Halep sa primeasca wild-card pentru Jocurile Olimpice de la Paris Seful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a oferit amanunte despre un subiect de interes major. ...continuare.

18 aprilie: a inceput Marea Revolutie Culturala Proletara a lui Mao Zedong. Dictatorul i-a intrecut pe Hitler si Stalin la numarul de crime comise VIDEO

publicat 2024-04-18 15:15:03 (Adevarul)
18 aprilie: a inceput Marea Revolutie Culturala Proletara a lui Mao Zedong. Dictatorul i-a intrecut pe Hitler si Stalin la numarul de crime comise VIDEO La 18 aprilie 1506 a inceput constructia bazilicii Sfantul Petru din Roma, cea mai mare biserica din lume. Tot intr-o zi de 18 aprilie a murit Albert Einstein. ...continuare.

De-dolarizarea nu functioneaza in China, unde companiile se agata de dolarii americani

publicat 2024-04-18 15:00:02 (Adevarul)
De-dolarizarea nu functioneaza in China, unde companiile se agata de dolarii americani China a incercat sa extinda influenta yuanului chinezesc pe fondul unei tendinte mai largi de diversificare fata de dolar, dar nici macar intreprinderile chineze nu sunt convinse acum de yuan. ...continuare.

Politist, la un pas sa fie batut intr-un cartier din Targu Jiu. El urmarea o masina care transporta un cal mort

publicat 2024-04-18 15:00:02 (Adevarul)
Politist, la un pas sa fie batut intr-un cartier din Targu Jiu. El urmarea o masina care transporta un cal mort Un politist gorjean a fost la un pas sa fie batut in cartierul Obreja din municipiul Targu Jiu. Aici locuiesc persoane de etnie roma, care s-au suparat ca omul legii urmarea o autoutilitara care transporta animalul decedat."O ...continuare.

Cele mai comune simptome ale cancerului colorectal. Cand este indicata colonoscopia

publicat 2024-04-18 15:00:02 (Adevarul)
Cele mai comune simptome ale cancerului colorectal. Cand este indicata colonoscopia Cazurile de cancer colorectal sunt in crestere in randul persoanelor tinere, dar depistarea precoce a acestuia creste sansele de vindecare completa. Astfel, este esential sa cunosti simptomele si sa te adresezi unui medic daca acestea apar, mai ales daca ai mai multe, relateaza Business Insider. ...continuare.

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

publicat 2024-04-18 14:45:04 (Adevarul)
Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra. ...continuare.

Romania are cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si veniturile mici ale populatiei

publicat 2024-04-18 14:45:04 (Adevarul)
Romania are cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si veniturile mici ale populatiei Romania inregistreaza unul dintre cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici in randul populatiei, potrivit unei analize efectuate de Fundatia Friedrich-Ebert-Stiftung Romania. ...continuare.

Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa castige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului isi pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge

publicat 2024-04-18 14:30:02 (Adevarul)
Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa castige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului isi pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge Intrebati un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, asa cum s-a plans un militar de pe front. ...continuare.

Angajatori din domeniul fabricarii produselor de panificatie, amendati cu peste 1,85 milioane de lei

publicat 2024-04-18 14:30:02 (Adevarul)
Angajatori din domeniul fabricarii produselor de panificatie, amendati cu peste 1,85 milioane de lei Inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare de peste 1,85 milioane de lei unor angajatori din domeniile fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase, ca urmare a deficientelor constatate. ...continuare.

Vice-presedintele BCE: Este "foarte clar" ca dobanda cheie se va reduce in luna iunie

publicat 2024-04-18 14:15:02 (Adevarul)
Vice-presedintele BCE: Este foarte clar ca dobanda cheie se va reduce in luna iunie BCE a spus "foarte clar" ca ratele dobanzilor ar putea fi reduse in iunie, dar a fost, de asemenea, ferma in privinta faptului ca deciziile de politica dincolo de aceasta data raman incerte. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.