EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




„Protestul polonezilor liberi”. Opozitia de la Varsovia a scos mii de oameni in strada, pe fondul razboiului politic dintre guvernul lui Tusk si presedintele Duda | VIDEO

publicat 2024-01-11 21:15:08 (Libertatea)
„Protestul polonezilor liberi”. Opozitia de la Varsovia a scos mii de oameni in strada, pe fondul razboiului politic dintre guvernul lui Tusk si presedintele Duda | VIDEO Mii de simpatizanti ai opozitiei conservatoare poloneze demonstreaza joi seara in fata sediului parlamentului de la Varsovia impotriva noului guvern condus de Donald Tusk, informeaza agentia germana de stiri DPA, potrivit Agerpres. „Aceasta este Polonia, nu tara lui Tusk”, se putea citi pe una dintre pancartele purtate de manifestanti, predominant varstnici. Huge protests against the […] ...continuare.

De ce este inchisa pentru public cetatea in care Sergiu Nicolaescu a realizat cele mai importante filme. Motivul te va surprinde

publicat 2024-01-11 21:15:04 (Click)
De ce este inchisa pentru public cetatea in care Sergiu Nicolaescu a realizat cele mai importante filme. Motivul te va surprinde Cu toate ca erau programate sa fie finalizate pana in iunie 2022, lucrarile de reabilitare la Cetatea taraneasca de Rasnov, demarate in anul 2020, au progresat mai lent decat era asteptat, atingand doar stadiul de jumatate pana in prezent. ...continuare.

Spitalele din Romania care reintroduc obligativitatea purtarii mastii, din cauza cazurilor de gripa si COVID-19

publicat 2024-01-11 21:15:03 (Antena3)
Spitalele din Romania care reintroduc obligativitatea purtarii mastii, din cauza cazurilor de gripa si COVID-19 Masca redevine obligatorie la mai multe spitale din tara, din cauza cazurilor tot mai multe de viroze, gripa si COVID-19. ...continuare.

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani si sanatate

publicat 2024-01-11 21:15:02 (Antena-1)
Horoscop zilnic 12 ianuarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani si sanatate O noua zi, noi provocari pentru nativii fiecarei zodii. Horoscopul zilei de vineri, 12 ianuarie 2024, anunta schimbari importante pentru multe dintre zodii. Descopera de pe www.a1.ro ce surprize au pregatit astrele pentru toate cele 12 zodii si ce previziuni anunta astrologii. ...continuare.

Doi batrani, gasiti morti in casa, din cauza unui radiator. Temperatura uriasa din interiorul locuintei

publicat 2024-01-11 21:15:02 (Adevarul)
Doi batrani, gasiti morti in casa, din cauza unui radiator. Temperatura uriasa din interiorul locuintei Joan Littlejohn si Glennwood Fowler, in varsta de 84 si respectiv 82 de ani, au fost gasiti fara suflare, in locuinta lor din Spartanburg, Carolina de Sud, din cauza unui radiator, setat la o temperatura mult prea ridicata. ...continuare.

Roman arestat in Palma de Mallorca pentru jafuri de zeci de mii de euro. Cum se apara individul care spune ca este un jucator de poker

publicat 2024-01-11 21:15:02 (Adevarul)
Roman arestat in Palma de Mallorca pentru jafuri de zeci de mii de euro. Cum se apara individul care spune ca este un jucator de poker Un roman care sustine ca este jucator profesionist de poker se apara vehement impotriva acuzatiilor de talharie pe care este acuzat ca le-a facut in perioada septembrie 2016 - ianuarie 2017, pe insula Palma de Mallorca. ...continuare.

Avertisment al presedintelui SEC Gary Gensler: Unda verde pentru ETF-urile legate de Bitcoin nu inseamna ca "am aprobat sau sustinem Bitcoin" - "un activ speculativ, volatil, folosit pentru activitati ilicite, inclusiv pentru finantarea terorismului". Decizia favorabila, influentata de un proces pierdut de SEC

publicat 2024-01-11 21:00:30 (Ziarul-Financiar)
Avertisment al presedintelui SEC Gary Gensler: Unda verde pentru ETF-urile legate de Bitcoin nu inseamna ca am aprobat sau sustinem Bitcoin - un activ speculativ, volatil, folosit pentru activitati ilicite, inclusiv pentru finantarea terorismului. Decizia favorabila, influentata de un proces pierdut de SEC Gary Gensler Presedintele Comisiei pentru Valori Mobiliare si Schimburi din SUA (SEC), Gary Gensler, a recunoscut ca pierderea unui proces intentat de Grayscale Bitcoin Trust - un manager de active crypto - dupa ce institutia a blocat unui fond legat de Bitcoin, a lasat autoritatii putine alternative inafara de a aproba lansarea unei duzine de astfel de instrumente, decizie considerata istorica de sustinatorii criptomonedelor, ...continuare.

Cum arata tunelurile Daniela si Alina, care vor strabate Muntii Carpati. Tehnologia moderna folosita de muncitori

publicat 2024-01-11 21:00:16 (ProTV)
Cum arata tunelurile Daniela si Alina, care vor strabate Muntii Carpati. Tehnologia moderna folosita de muncitori Dupa prea multi ani de asteptare, autostrada Sibiu-Pitesti începe sa devina realitate. Autoritatile promit ca spre finalul lui 2024 vom putea circula pe un nou tronson din soseaua de mare viteza si, în plus, avanseaza lucrarile la primul tunel forat în st ...continuare.

Colegiul Medicilor atentioneaza asupra consecintelor scaderii bugetului pentru serviciile medicale

publicat 2024-01-11 21:00:12 (Jurnalul-National)
Colegiul Medicilor atentioneaza asupra consecintelor scaderii bugetului pentru serviciile medicale Colegiul Medicilor din Romania a apreciat, joi, initiativa de deblocare a angajarilor in domeniul medical, insa a atentionat asupra "scaderii" bugetului pentru serviciile acordate, pledand, totodata, pentru o reforma structurala a sistemului de sanatate planificata riguros. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.