EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




21 de companii antreprenoriale romanesti au primit certificarea Deloitte Best Managed Companies

publicat 2024-01-22 00:15:21 (Ziarul-Financiar)
21 de companii antreprenoriale romanesti au primit certificarea Deloitte Best Managed Companies Din 100 de companii care s-au inscris in programul Deloitte, 40 au fost selectate pentru a participa la programul de workshopuri si coaching derulat de Deloitte Romania. ...continuare.

Educatie, stil de viata si wellness. Invatamantul universitar din Romania la zi: Numarul studentilor a crescut cu 24% in ultimii zece ani universitari, in timp ce numarul facultatilor a scazut cu 17%

publicat 2024-01-22 00:15:21 (Ziarul-Financiar)
Educatie, stil de viata si wellness. Invatamantul universitar din Romania la zi: Numarul studentilor a crescut cu 24% in ultimii zece ani universitari, in timp ce numarul facultatilor a scazut cu 17% Facultatile de stat au cu 34% mai multi studenti in prezent fata de acum zece ani, in timp ce facultatile private au cu 20% mai putini Mai mult de 100.600 de studenti studiau afaceri, administratie si drept, domeniul ales de cei mai multi studenti Domeniul inginerie, prelucrare si constructii este pe al doilea loc in clasamentul specializarilor cu cei mai multi studenti, urmat de sanatate si asistenta sociala Cele mai slab reprezentate domenii sunt: stiintele educatiei, serviciile si... ...continuare.

ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Rolandas Juteika, Revolut: Profilul tipic al investitorului roman este similar cu cel la nivel european, iar ETF-urile sunt tot mai utilizate. In top trei, Vanguard S&P 500 si doua fonduri de obligatiuni

publicat 2024-01-22 00:15:21 (Ziarul-Financiar)
ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Rolandas Juteika, Revolut: Profilul tipic al investitorului roman este similar cu cel la nivel european, iar ETF-urile sunt tot mai utilizate. In top trei, Vanguard S&P 500 si doua fonduri de obligatiuni Numarul investitorilor romani care tranzac­tioneaza actiuni sau alte instrumente finan­ciare pe platforme precum Revolut a crescut constant in ultimii ani, in linie cu evolutia la nivel global, iar comportamentul acestora a ajuns sa se asemene cu cel al investitorilor europeni de retail, spune Rolandas Juteika, head of wealth & trading (SEE), Revolut. Cu o experienta de 40 de ani in industria bancara, reprezentantul Revolut este specializat in investitii pe piata de capital si produse de... ...continuare.

Ce planuri de expansiune au marii retaileri in 2024, cand se vor vedea si primele efecte ale tranzactiilor-cheie de anul trecut?

publicat 2024-01-22 00:15:21 (Ziarul-Financiar)
Ce planuri de expansiune au marii retaileri in 2024, cand se vor vedea si primele efecte ale tranzactiilor-cheie de anul trecut? Comertul modern local a depasit la finalul anului trecut pragul de 4.500 de magazine, dupa ce retailerii au deschis circa 320 de supermarketuri, hipermarketuri, magazine de discount si proximitate moderna, arata calculele si estimarile ZF. ...continuare.

Razboiul Israel - Hamas. Armata israeliana anunta moartea unui ostatic capturat de teroristii Hamas / Ministrul britanic al Apararii e dezamagit de comentariile lui Netanyahu

publicat 2024-01-22 00:15:13 (Mediafax)
Razboiul Israel - Hamas. Armata israeliana anunta moartea unui ostatic capturat de teroristii Hamas / Ministrul britanic al Apararii e dezamagit de comentariile lui Netanyahu UPDATE Armata israeliana anunta moartea unui ostatic capturat de Hamas Armata israeliana a anuntat moartea unuia dintre soldatii sai, care se afla printre ostaticii capturati in ziua de 7 octombrie. ...continuare.

Bogatii de la ASF nu vor sa renunte la bonusurile de zeci de mii de euro

publicat 2024-01-22 00:15:11 (Jurnalul-National)
Bogatii de la ASF nu vor sa renunte la bonusurile de zeci de mii de euro La sfarsitul lunii februarie expira actualul Contract Colectiv de Munca de la Autoritatea de Supraveghere Financiara care prevede foarte multe bonusuri pentru angajatii institutiei. ...continuare.

Razboi in Ucraina, ziua 698. Volodimir Zelenski anunta noi prioritati pentru Ucraina: "Sarcinile noastre sunt clare"

publicat 2024-01-22 00:15:06 (Antena3)
Razboi in Ucraina, ziua 698. Volodimir Zelenski anunta noi prioritati pentru Ucraina: Sarcinile noastre sunt clare Razboi in Ucraina, ziua 698. Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat ca a stabilit noi prioritati si sarcini clare pentru tara sa. ...continuare.

Razboi in Israel, ziua 108. Benjamin Netanyahu respinge conditiile impuse de Hamas pentru acordul privind ostaticii israelieni

publicat 2024-01-22 00:15:06 (Antena3)
Razboi in Israel, ziua 108. Benjamin Netanyahu respinge conditiile impuse de Hamas pentru acordul privind ostaticii israelieni Razboi in Israel, ziua 108. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins, duminica, conditiile prezentate de Hamas pentru a pune capat razboiului si de a elibera ostaticii, care ar include retragerea completa a Israelului si lasarea Hamas la putere in Gaza. ...continuare.

Este oficial! Mai multi romani vor beneficia de vouchere sociale | Adrian Caciu a anuntat cand intra banii pe carduri

publicat 2024-01-22 00:15:05 (Antena3)
Este oficial! Mai multi romani vor beneficia de vouchere sociale | Adrian Caciu a anuntat cand intra banii pe carduri Mai multi romani vor beneficia de vouchere sociale. Anuntul vine din partea ministrului Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu. ...continuare.

22 ianuarie, ziua in care s-a nascut George Motoi si s-a semnat "Pacea de la Cozia": "Nicio parte nu a castigat, in schimb a castigat tara" VIDEO

publicat 2024-01-22 00:15:02 (Adevarul)
22 ianuarie, ziua in care s-a nascut George Motoi si s-a semnat Pacea de la Cozia: Nicio parte nu a castigat, in schimb a castigat tara VIDEO La 22 ianuarie 1999, s-a semnat "Pacea de la Cozia", iar in anul 1952 a luat fiinta Institutul National de Geronto-Geriatrie "Dr. Ana Aslan". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.