EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Studiu: Companiile din Romania sunt familiarizate cu ESG. Conceptul, considerat scump, dar benefic pentru afacere

publicat 2024-01-11 12:30:24 (ProTV)
Studiu: Companiile din Romania sunt familiarizate cu ESG. Conceptul, considerat scump, dar benefic pentru afacere Mare parte dintre companiile din România (79%) se declara familiarizata cu domeniul ESG (Environment, Social, Governance), reiese din rezultatele unui studiu de specialitate, publicate joi. ...continuare.

Putin se lauda cu cifre marete: suntem principala economie a Europei

publicat 2024-01-11 12:30:23 (Mediafax)
Putin se lauda cu cifre marete: suntem principala economie a Europei Presedintele Vladimir Putin a facut cele mai recente declaratii la o intalnire cu antreprenori din Orientul Indepartat rus. "Se pare ca suntem sugrumati si sub presiune din toate partile, dar suntem in continuare cea mai mare economie din Europa", adaugat Putin. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 687. Zelenski este in Estonia / Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia

publicat 2024-01-11 12:30:23 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 687. Zelenski este in Estonia / Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia UPDATE Putin se lauda cu realizari marete in economie UPDATE Zelenski a ajuns la Tallinn Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit in capitala Estoniei, Tallinn. Ministrul de Externe al Estoniei, Margus Takna, scrie acest lucru pe X. "Este o mare onoare sa primim buni prieteni si aliati buni pe Volodimir Zelensky si Dmitro Kuleba la Tallinn. Sa transmitem un mesaj puternic si o confirmare Ucrainei ca Estonia este ferm de partea lor si impreuna vom castiga acest razboi", a scris Takna. ...continuare.

Razboiul Israel-Hamas. A inceput procesul de la Haga impotriva Israelului / Noi raiduri si morti in Gaza / 24 de rachete si drone Houthi, doborate

publicat 2024-01-11 12:30:23 (Mediafax)
Razboiul Israel-Hamas. A inceput procesul de la Haga impotriva Israelului / Noi raiduri si morti in Gaza / 24 de rachete si drone Houthi, doborate UPDATE Brazilia sprijina actiunea Africii de Sud impotriva Israelului de la Haga Presedintele brazilian, Luiz InĂ¡cio Lula da Silva, si-a dat sprijinul actiunii prezentate de Africa de Sud impotriva Israelului la Curtea Internationala de Justitie, mentioneaza Ministerul de Externe din Brasilia intr-un comunicat. Potrivit ministerului, decizia luata de liderul progresist a avut loc in cadrul unei intalniri avute ieri cu ambasadorul palestinian in Brazilia, Ibrahim Alzeben. Pozitia sefului... ...continuare.

Hotii care au furat un seif cu bijuterii si ceasuri de lux dintr-un apartament din Bucuresti, retinuti. Prejudiciul este de aproximativ 70.000 de euro

publicat 2024-01-11 12:30:21 (Libertatea)
Hotii care au furat un seif cu bijuterii si ceasuri de lux dintr-un apartament din Bucuresti, retinuti. Prejudiciul este de aproximativ 70.000 de euro Patru barbati au fost retinuti de politistii din Capitala in cazul seifului furat dintr-un apartament din Bucuresti. Nepotul barbatului pagubit este suspectat ca s-a inteles cu alti trei barbati si ar fi inscenat un accident cu masina victimei, timp in care seiful a fost furat, golit si aruncat intr-un lac de acumulare din Giurgiu. Prejudiciul […] ...continuare.

Dezinformari "made in China", arestari si acuzatii inaintea alegerilor din Taiwan, prima runda electorala care ridica tensiunea globala

publicat 2024-01-11 12:30:21 (Libertatea)
Dezinformari made in China, arestari si acuzatii inaintea alegerilor din Taiwan, prima runda electorala care ridica tensiunea globala China se foloseste de sondaje inventate si de informatii false vehiculate pe retelele sociale pentru a-si sustine tabara politica in alegerile prezidentiale ce vor avea loc sambata, pe 13 ianuarie, scrie Politico. Pe 21 decembrie, autoritatile taiwaneze au arestat un jurnalist numit Lin Hsien-yuan, care lucra pentru o publicatie marginala numita Fingermedia, in legatura cu […] ...continuare.

Reactia lui Trump dupa aparitia informatiilor ca atunci cand era presedinte a spus ca SUA nu vor ajuta Europa daca va fi atacata

publicat 2024-01-11 12:30:21 (Libertatea)
Reactia lui Trump dupa aparitia informatiilor ca atunci cand era presedinte a spus ca SUA nu vor ajuta Europa daca va fi atacata Fostul presedinte american Donald Trump si posibil candidat republican pentru un nou mandat la Casa Alba a afirmat miercuri ca, de modul in care Europa va trata Statele Unite, depinde angajamentul acestora fata de NATO, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres. Precizarile lui Trump vin in contextul in care comisarul european pentru piata interna, Thierry […] ...continuare.

Ministrul Agriculturii spune ca protestul fermierilor nu este revendicat de nicio asociatie. Intalnirea cu protestatarii va avea loc saptamana viitoare

publicat 2024-01-11 12:30:21 (Jurnalul-National)
Ministrul Agriculturii spune ca protestul fermierilor nu este revendicat de nicio asociatie. Intalnirea cu protestatarii va avea loc saptamana viitoare Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat ca protestul desfasurat de fermieri si transportatori nu are un lider sau o asociatie care sa-l revendice. Cu toate acestea, oficialul a anuntat ca a programat deja o intalnire cu reprezentantii fermierilor pentru a discuta despre problemele cu care se confrunta sectorul agricol, precum si pentru a aborda proiectele aflate in desfasurare la Ministerul Agriculturii. ...continuare.

Incendiu violent in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant din Bucuresti

publicat 2024-01-11 12:30:21 (Jurnalul-National)
Incendiu violent in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant din Bucuresti Un incendiu violent a izbucnit joi in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant din Bucuresti, afectand doua vagoane dezafectate. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, la fata locului s-au mobilizat sapte autospeciale ale pompierilor pentru a infrunta flacarile inalte si degajarile masive de fum. ...continuare.

Ciolacu: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate

publicat 2024-01-11 12:30:20 (Income-Magazine)
Ciolacu: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate Guvernul va aproba deblocarea angajarilor pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala, a anuntat prim-ministrul Marcel Ciolacu, care a subliniat ca fiecare angajare trebuie sa se reflecte in oferirea de servicii mai bune pentru pacienti. „Asa cum am promis, deblocam astazi angajarile pentru aproape 8000 de posturi in Sanatate si Asistenta Sociala! […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.