EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pe litoralul romanesc, in vizita, online. Marea, la doar un click distanta

publicat 2024-01-19 17:30:06 (Antena3)
Pe litoralul romanesc, in vizita, online. Marea, la doar un click distanta Sudul litoralul romanesc este acum la un click distanta. Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia si primaria au lansat cea mai inovativa platforma online a litoralului romanesc. ...continuare.

Reactia lui CTP dupa ce Rafael Nadal a acceptat sa fie ambasador al Federatiei de Tenis din Arabia Saudita

publicat 2024-01-19 17:30:01 (Adevarul)
Reactia lui CTP dupa ce Rafael Nadal a acceptat sa fie ambasador al Federatiei de Tenis din Arabia Saudita Cristian Tudor Popescu il considera pe Rafael Nadal "cel mai cinstit om". Dupa ce a aflat ca celebrul tenismen a acceptat sa fie ambasador al Federatiei de Tenis din Arabia Saudita, jurnalistul a afirmat vineri, 19 ianuarie, ca s-a simtit "minute in sir ca intr-un avion cu luminile stinse". ...continuare.

NANE si Smiley lanseaza "GOALA", o piesa - oglinda pentru suflete in deriva

publicat 2024-01-19 17:30:01 (Adevarul)
NANE si Smiley lanseaza GOALA, o piesa - oglinda pentru suflete in deriva Artistul NANE lanseaza alaturi de Smiley piesa "GOALA", o colaborare muzicala surprinzatoare si mult asteptata in comunitatea de hip-hop si trap din Romania. ...continuare.

Pinchas Goldschmidt, castigatorul Premiului Carol cel Mare. Cum arata "CV-ul" presedintelui Comunitatilor Evreiesti din Europa

publicat 2024-01-19 17:30:01 (Adevarul)
Pinchas Goldschmidt, castigatorul Premiului Carol cel Mare. Cum arata CV-ul presedintelui Comunitatilor Evreiesti din Europa Premiul Carol cel Mare va fi acordat in 2024 lui Pinchas Goldschmidt, presedintele Conferintei Rabinice Europene si al Comunitatilor Evreiesti din Europa, pentru activitatea sa de promovarea a dialogului interconfesional, a anuntat vineri consiliul de administratie care decide castigatorul. ...continuare.

Ce este si cum se trateaza adenomul de prostata, boala de care sufera Regele Charles

publicat 2024-01-19 17:30:01 (Adevarul)
Ce este si cum se trateaza adenomul de prostata, boala de care sufera Regele Charles Vestea ca regele Charles se confrunta cu adenomul de prostata, o afectiune foarte frecventa la barbati, care se traduce prin marirea benigna a prostatei, a suscitat interesul cu privire la manifestarile si tratamentul acestei boli. ...continuare.

Ghidul complet pentru alegerea mobilei potrivite in dormitorul tau 

publicat 2024-01-19 17:15:10 (Jurnalul-National)
Ghidul complet pentru alegerea mobilei potrivite in dormitorul tau  Pregateste-te sa descoperi cum sa iti amenajezi dormitorul astfel incat sa reflecte personalitatea ta si sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie! Acest articol te va invata cum sa alegi mobilierul potrivit, dar si cum sa il integrezi in designul general al dormitorului, in functie de spatiul disponibil. Mai mult, vei intelege cum sa alegi piesele, culorile si finisajele care favorizeaza odihna. Incepe acum calatoria ta in lumea designului de interior!   ...continuare.

Codul rutier 2024. Ce este sensul giratoriu turbo

publicat 2024-01-19 17:15:10 (Jurnalul-National)
Codul rutier 2024. Ce este sensul giratoriu turbo Sensul giratoriu turbo este un concept nou menit sa eficientizeze un sens giratoriu obisnuit. ...continuare.

Raportarea la administratia fondului de mediu (AFM): acte necesare 

publicat 2024-01-19 17:15:10 (Jurnalul-National)
Raportarea la administratia fondului de mediu (AFM): acte necesare  Administratia Fondului de Mediu (AFM) are un rol esential in protejarea mediului si utilizarea durabila a resurselor naturale. Scopul principal al AFM este de a sprijini implementarea proiectelor si actiunilor care vizeaza protectia mediului si utilizarea durabila a resurselor naturale. Pentru a indeplini acest scop, AFM finanteaza diverse proiecte, de la cele care se axeaza pe gestionarea deseurilor si promovarea eficientei energetice, pana la cele care sustin utilizarea energiilor... ...continuare.

(P) Ofertele cazinourilor online din Romania, prezentate in noul ghid Cazinouri-bune.ro

publicat 2024-01-19 17:15:10 (Jurnalul-National)
(P) Ofertele cazinourilor online din Romania, prezentate in noul ghid Cazinouri-bune.ro Distractia cu sloturi si jocuri de masa de cazino pe internet este aleasa de romanii pasionati de astfel de forme de divertisment, multi dintre acestia cunoscand pacanelele din salile de jocuri offline si dorind sa isi imbunatateasca experienta de profil in mediul digital. Din fericire, piata romaneasca a jocurilor de noroc este complet reglementata si functionala, astfel ca utilizatorii se pot bucura de un mediu perfect legal si de maxima siguranta in ceea ce priveste datele personale si... ...continuare.

Temperatura ideala in locuinta pe timp de iarna. Dumitru Chisalita: "Care ni se potriveste cel mai bine"

publicat 2024-01-19 17:15:10 (Jurnalul-National)
Temperatura ideala in locuinta pe timp de iarna. Dumitru Chisalita: "Care ni se potriveste cel mai bine Sezonul rece ii determina pe romani sa isi incaleaca locuintele. In timp ce unii dispun d e centrale termice proprii, altii sunt racordati la sistemul centralizat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.