EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cea mai buna zi pentru a va cantari? Miercuri. Iata de ce

publicat 2024-02-07 12:30:26 (Mediafax)
Cea mai buna zi pentru a va cantari? Miercuri. Iata de ce Un studiu al Universitatii Cornell sustine ca este posibil sa cantarim mai mult luni, dupa lacomia din weekend, si sa atingem (temporar) cea mai mica greutate vineri. ...continuare.

Iohannis: Eu nu sunt impotriva comasarii alagerilor

publicat 2024-02-07 12:30:26 (Mediafax)
Iohannis: Eu nu sunt impotriva comasarii alagerilor Presedintele sustine ca patru randuri de alegeri in acest an este "foarte mult". ...continuare.

Lionel Messi din nou pe banca! Starul lui Inter Miami nu este titular in meciul cu Vissel Kobe

publicat 2024-02-07 12:30:26 (Mediafax)
Lionel Messi din nou pe banca! Starul lui Inter Miami nu este titular in meciul cu Vissel Kobe Echipa din MLS se afla in Asia de Est pentru a infrunta Vissel Kobe, iar Messi e doar pe banca de rezerve pentru meciul de pe Stadionul National din Japonia. Castigatorul Cupei Mondiale a fost nevoit sa stea pe tusa inainte de inceperea noii campanii din MLS din cauza unei accidentari. ...continuare.

Cum se apara europarlamentara acuzata ca a spionat in favoarea Rusiei: "Sunt un agent al pacii"

publicat 2024-02-07 12:30:25 (Libertatea)
Cum se apara europarlamentara acuzata ca a spionat in favoarea Rusiei: Sunt un agent al pacii Tatjana Ždanoka, europarlamentara vorbitoare de limba rusa care reprezinta Letonia, a respins, intr-un discurs sustinut marti in Parlementul European, acuzatiile din The Insider, un ziar rus de investigatii, care a scris ca a lucrat mai multi ani pentru Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB), succesorul KGB-ului din era sovietica, potrivit Politico. „Da, sunt un […] ...continuare.

Survivor All Stars 7 februarie. Triburile lupta pentru Imunitate. Concurentii ramasi in joc vor sa-si asigure siguranta

publicat 2024-02-07 12:30:25 (Libertatea)
Survivor All Stars 7 februarie. Triburile lupta pentru Imunitate. Concurentii ramasi in joc vor sa-si asigure siguranta Motivati si dornici de victorie, lipsiti de hrana si cu gandul la o serie de provizii suplimentare. Faimosii si Razboinicii au inceput aseara, la PRO TV si pe VOYO, cea de-a patra saptamana a experientei lor la Survivor All Stars, sezonul suprem. Cele doua echipe au invatat sa convietuiasca, dar se confrunta in continuare cu […] ...continuare.

Iohannis, discutii cu Roberta Metsola la Strasbourg despre protestele fermierilor din Europa: "Ne-a luat patru ani si proteste masive ca sa vedem ca anumite lucruri trebuie rediscutate"

publicat 2024-02-07 12:30:25 (Libertatea)
Iohannis, discutii cu Roberta Metsola la Strasbourg despre protestele fermierilor din Europa: Ne-a luat patru ani si proteste masive ca sa vedem ca anumite lucruri trebuie rediscutate Presedintele Klaus Iohannis a fost primit miercuri, 7 februarie, la Strasboug, de presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola. „Cred ca este atat de mult de spus, incat putem acoperi o intreaga campanie electorala. Trebuie sa vedem unde sa ne concentram ca sa creasca increderea cetatenilor in ceea ce face uniunea. Este o distanta prea mare intre […] ...continuare.

Care sunt cele 3 semne ca esti dependent de sloturi si ce trebuie sa faci

publicat 2024-02-07 12:30:24 (Libertatea)
Care sunt cele 3 semne ca esti dependent de sloturi si ce trebuie sa faci Dependenta de jocuri de noroc reprezinta un tip de tulburare a controlului impulsurilor, in care ai putin sau deloc control asupra dorintei de a juca la pacanele, chiar si atunci cand esti constient ca actiunile tale te pot rani pe tine si pe altii si chiar cand sansele de castig sunt impotriva ta. Nevoia de […] ...continuare.

Trupul fostului fotbalist Gabriel Zahiu se afla de mai bine de doua luni intr-un congelator din Suedia. "Fratele meu l-a gasit pe lista"

publicat 2024-02-07 12:30:22 (Libertatea)
Trupul fostului fotbalist Gabriel Zahiu se afla de mai bine de doua luni intr-un congelator din Suedia. Fratele meu l-a gasit pe lista Gabriel Zahiu, 67 de ani, a murit in noiembrie anul trecut in Suedia, dar de abia zilele trecute s-a aflat vestea in Romania, dupa ce Dan Tulpan, fostul jucator si presedinte al Gloriei Buzau, a intrat in posesia actului de deces, informeaza We Love Sport Potrivit certificatului de deces, Gabriel Zahiu, nascut la 17 noiembrie […] ...continuare.

Klaus Iohannis, intrebat daca vrea o functie la nivel european: Alegerea pentru leadership trebuie facuta din partea de Est

publicat 2024-02-07 12:30:21 (Libertatea)
Klaus Iohannis, intrebat daca vrea o functie la nivel european: Alegerea pentru leadership trebuie facuta din partea de Est Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, 7 februarie, la Strasbourg, inaintea discursului din Parlamentul European, ca in 2019 s-a gresit si ca atunci functiile de conducere au fost ocupate „de persoane foarte competente, dar din vechea Europa”, lucru care nu trebuie sa se mai repete in acest an. „Nu cred ca este momentul sa fac […] ...continuare.

Suedia a inchis ancheta privind sabotajul gazoductelor Nord Stream fara sa anunte vreun suspect

publicat 2024-02-07 12:30:20 (Libertatea)
Suedia a inchis ancheta privind sabotajul gazoductelor Nord Stream fara sa anunte vreun suspect Oficialii de la Stockholm au precizat miercuri ca Suedia nu are jurisdictie, prin urmare investigatia nu are obiect, scrie Associated Press. Procurorii suedezi au anuntat miercuri ca au inchis ancheta privind exploziile care au avariat gazoductele Nord Stream 1 si 2 in 2022, confirmand astfel informatiile aparute anterior in presa. „Concluzia investigatiei este ca jurisdictia […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.