EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rute noi spre Sudul Litoralului: 140 de milioane de lei pentru un proiect de amploare in Constanta

publicat 2024-01-25 14:00:17 (Puterea)
Rute noi spre Sudul Litoralului: 140 de milioane de lei pentru un proiect de amploare in Constanta In mai putin de doi ani, constantenii si turistii vor avea doua rute noi pe care le vor putea folosi pentru a ajunge in sudul litoralului. Acest lucru este posibil dupa ce a fost semnat contractul de finantare care asigura 140 de milioane de lei din fonduri guvernamentale pentru dezvoltarea celui mai amplu proiect de […]The post Rute noi spre Sudul Litoralului: 140 de milioane de lei pentru un proiect de amploare in Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Transportatorii cer Guvernului sa reactiveze schema de restituire a accizei la carburant 

publicat 2024-01-25 14:00:16 (Puterea)
Transportatorii cer Guvernului sa reactiveze schema de restituire a accizei la carburant  Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a solicitat premierului Marcel Ciolacu si Ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu sa reactiveze schema de restituire partiala a accizei pentru a mentine competitivitatea industriei de transport rutier intr-o piata europeana cu volume in scadere. Solicitarea transportatorilor rutieri vine in contextul majorarilor succesive ale nivelului accizelor la motorina, stabilite pentru anul 2024 […]The post Transportatorii cer... ...continuare.

Perchezitii de amploare la medicii de familie din Brasov

publicat 2024-01-25 14:00:16 (Puterea)
Perchezitii de amploare la medicii de familie din Brasov Politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Brasov au descins la mai multe cabinete de medicina de familie si la mai multe institutii publice. Acestea ar fi implicate intr-un dosar care vizeaza obtinerea ilegala a unor fonduri pentru ingrijirea bolnavilor de COVID. In total, politistii si procurorii au efectuat 17 perchezitii domiciliare si au pus […]The post Perchezitii de amploare la medicii de familie din Brasov appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avarie pe Magistrala II Sud de termoficare, in Bucuresti. Aproape 400 de blocuri nu au apa calda si caldura

publicat 2024-01-25 14:00:13 (ProTV)
Avarie pe Magistrala II Sud de termoficare, in Bucuresti. Aproape 400 de blocuri nu au apa calda si caldura Aproape 400 de blocuri din Sectorul 2 nu au apa calda si caldura din cauza unei avarii aparute pe Magistrala II Sud. ...continuare.

Avarie pe Magistrala II Sud de termoficare/ Aproape 400 de blocuri din Sectorul 2 nu au apa calda si caldura/ Alte puncte termice functioneaza deficitar

publicat 2024-01-25 14:00:12 (Money.ro)
Avarie pe Magistrala II Sud de termoficare/ Aproape 400 de blocuri din Sectorul 2 nu au apa calda si caldura/ Alte puncte termice functioneaza deficitar Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. a anuntat, joi, ca avaria s-a produs la Magistrala II Sud, in zona Piata Iancului, pe conducta cu diametrul de 1000 mm, care are o vechime de aproape 50 de ani. Au fost deja incepute in regim de urgenta manevrele tehnice de inchidere, de golire, precum si cele de aerisire si urmeaza sa fie realizate sudurile pentru reparatia avariei."Pentru efectuarea manevrelor tehnice de izolare a avariei va fi oprita furnizarea agentului termic... ...continuare.

Noi frontiere ale marketingului: Ikea s-a apucat de satira politica

publicat 2024-01-25 14:00:11 (Mediafax)
Noi frontiere ale marketingului: Ikea s-a apucat de satira politica A devenit virala in scurt timp, iar retelele de socializare sunt pline de meme-uri ale unei reclame Ikea care, prezentand un model de biblioteca, ironizeaza situatia sechestrului pus pe banii sefului de cabinet al premierului portughez. Panoul publicitar a creat discutii in lumea politica portugheza, cu cetatenii divizati, dar amuzati. ...continuare.

O ostatica israeliana eliberata spune ca s-a intalnit cu un lider Hamas intr-un tunel

publicat 2024-01-25 14:00:11 (Mediafax)
O ostatica israeliana eliberata spune ca s-a intalnit cu un lider Hamas intr-un tunel O femeie israeliana in varsta de 72 de ani, tinuta captiva de militantii Hamas timp de aproape 50 de zile, a declarat la un canal de televiziune israelian ca a fost tinuta foarte mult timp intr-un tunel intunecat si umed, unde a intalnit un lider Hamas si a ajutat la trecerea timpului cu o serie de prelegeri informale tinute de colegii ei ostatici. ...continuare.

Un barbat din Suceava s-a dus la Urgente pentru ca i s-a ridicat parul pe abdomen cand se uita la televizor: "Nu si-a dat seama!"

publicat 2024-01-25 14:00:10 (Libertatea)
Un barbat din Suceava s-a dus la Urgente pentru ca i s-a ridicat parul pe abdomen cand se uita la televizor: Nu si-a dat seama! Medicul-sef al UPU Suceava, dr. Liviu Cirlan, a vorbit despre situatiile pe care el si colegii lui le intampina pe parcursul a 24 de ore in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Iar unele dintre ele sunt complet iesite din comun, dupa cum relateaza Monitorul de […] ...continuare.

Cladirile sustenabile si topul avantajelor lor

publicat 2024-01-25 14:00:10 (Jurnalul-National)
Cladirile sustenabile si topul avantajelor lor Odata cu cresterea constientizarii privind schimbarile climatice, cladirile sustenabile nu mai reprezinta doar un trend, ci devin o necesitate imperativa pentru construirea unui viitor durabil. Descopera mai multe despre avantajele pe care le au astfel de constructii. ...continuare.

Vesti proaste pentru romani. Lista alimentelor care se vor scumpi de la 1 februarie 2024

publicat 2024-01-25 14:00:10 (Jurnalul-National)
Vesti proaste pentru romani. Lista alimentelor care se vor scumpi de la 1 februarie 2024 Multe alimente de baza vor avea preturi mai mari, potrivit unei hotarari de guvern. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.