EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Rosia Montana este acum celebra. Voi cand ati fost ultima data la Rosia Montana?

publicat 2024-03-10 17:00:36 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Rosia Montana este acum celebra. Voi cand ati fost ultima data la Rosia Montana? Autor: Dragos Damian Hai Romania! Castigarea procesului Rosia Montana este cea mai buna veste a inceputului de an, cu totii eram ingrijorati ca din banii nostri pentru invatamant, sanatate si infrastructura ar fi trebuit sa platim despagubiri de aproape sapte miliarde de Euro pentru un caz despre care nu ne aduceam bine aminte dar il consideram proasta guvernare, iresponsabilitate, prostie, conspiratia gulerelor albe, etc. Iata ca nu trebuie sa dam din banii nostri, chiar daca pe toate... ...continuare.

Farul si Sepsi sunt in play-off. U Cluj, Hermannstadt si UTA au picat sub linie

publicat 2024-03-08 22:30:12 (Mediafax)
Farul si Sepsi sunt in play-off. U Cluj, Hermannstadt si UTA au picat sub linie In timp ce Sepsi s-a calificat cu un gol in prelungiri marcat la Ploiesti, Universitatea Cluj avea nevoie de o victorie la codasa Voluntari, pentru a merge mai departe in play-off, insa n-a reusit mai mult de o remiza alba. ...continuare.

Sold out pentru meciul lui U BT Cluj din sferturile de finala ale Eurocup la baschet masculin

publicat 2024-03-03 19:45:18 (Ziarul-Financiar)
Sold out pentru meciul lui U BT Cluj din sferturile de finala ale Eurocup la baschet masculin Autor: Rafael Hekman U BT Cluj Napoca este calificata direct in sferturile de finala ale Eurocup, unde va juca in compania castigatoarei meciului din optimile de finala dintre englezii de la London Lions si turcii de la Turk Telecom, meci ce se joaca intr-o singura mansa pe 6 martie. ...continuare.

Venirea lui Placido Domingo in Romania, amanata de boala. Concertele de la Cluj si din Bucuresti, reprogramate

publicat 2024-02-29 14:30:23 (Mediafax)
Venirea lui Placido Domingo in Romania, amanata de boala. Concertele de la Cluj si din Bucuresti, reprogramate Organizatorii au explicat carui fapt se datoreaza schimbarea de program: "Din pacate, din cauza unei bronsite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sanatate nu i-a permis sa isi onoreze angajamentele pentru aceste date. Intelegem dezamagirea pe care aceasta veste o poate cauza si ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! ...continuare.

Ciolacu: Am o jena de a mai vorbi inca o data despre spitalele regionale

publicat 2024-02-28 10:00:10 (Mediafax)
Ciolacu: Am o jena de a mai vorbi inca o data despre spitalele regionale "Cand e vorba de constructii de infrastructura mai ales in sanatate e un moment de mandrie. O spun fara nicio retinere, ca si prim-ministru e normal sa fiu mandru, dar parca am o jena de a mai vorbi inca o data despre spitalele regionale. De 15 ani toti politicienii din Romania, toate Guvernele, toti ministrii sanatatii au vorbit si si-au pus in oferta electorala cele trei sapitale regionale, de la Iasi, Cluj si Craiova. Parca este un moment cand ii vad si pe reprezentantii constructorilor, e... ...continuare.

Ana Bogdan si-a aflat adversara din finala Transylvanian Open

publicat 2024-02-10 20:45:18 (Mediafax)
Ana Bogdan si-a aflat adversara din finala Transylvanian Open Fosta lidera mondiala Karolina Pliskova s-a calificat sambata in finala turneului de tenis feminin Transylvania Open de la Cluj Napoca dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart, la capatul unui meci ce a durat o ora si 24 de minute. ...continuare.

Ana Bogdan e prima finalista de la Transylvania Open

publicat 2024-02-10 18:45:34 (Ziarul-Financiar)
Ana Bogdan e prima finalista de la Transylvania Open Autor: Rafael Hekman Dupa inca un meci maraton, Ana Bogdan s-a calificat sambata in finala turneului de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Ea a invins-o in semifinala pe Jaqueline Cristian in trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-4. In ultimul act, Bogdan joaca cu castigatoarea meciului dintre Dart si Pliskova. ...continuare.

Sanse la viata dupa o donare de organe la Spitalul din Targu Mures

publicat 2024-01-12 20:30:24 (Mediafax)
Sanse la viata dupa o donare de organe la Spitalul din Targu Mures Mai multe echipe de medici de la Targu Mures, Bucuresti si Cluj, au prelevat ficatul, rinichii si os-tendon de la un pacient aflat in moarte cerebrala la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Este vorba despre un barbat de 35 de ani, internat in Sectia Clinica ATI, in urma unui abces cerebral. ...continuare.

Ziarul Financiar: O companie din Cluj exporta anual in Vest sute de tone de ciuperci si fructe de padure

publicat 2024-01-10 22:15:11 (Mediafax)
Ziarul Financiar: O companie din Cluj exporta anual in Vest sute de tone de ciuperci si fructe de padure Eco Fruct Total, o companie din inima Transilvaniei, vrea sa-si valorifice ciupercile si fructele de padure adunate din Carpati in piata romaneasca, in loc sa trimita anual sute de tone in vestul Europei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.