EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guimaraes - Estrela 3-0 a fost LIVE in AntenaPLa! Chaves - Rio Ave 0-0, in Liga Portugal. Rezultatele serii

publicat 2024-01-22 03:00:14 (Money.ro)
Guimaraes - Estrela 3-0 a fost LIVE in AntenaPLa! Chaves - Rio Ave 0-0, in Liga Portugal. Rezultatele serii Guimaraes - Estrela 3-0 a fost LIVE in AntenaPLa. De asemenea, tot in aceasta seara s-au duelat si Chaves si Rio Ave, meci care s-a incheiat la egalitate, scor 0-0. Primul meci al zilei este a fost cel dintre Portimonense si Gil Vicente, care s-a incheiat cu scorul de 0-2.. Seara a continuat cu duelul […] ...continuare.

„Venim din cauza ca totul este super”. Destinatia in care romanii revin ori de cate ori au ocazia. Este Raiul turistilor

publicat 2024-01-22 03:00:14 (Money.ro)
„Venim din cauza ca totul este super”. Destinatia in care romanii revin ori de cate ori au ocazia. Este Raiul turistilor Bucovina este una dintre destinatiile preferate ale turistilor, indiferent de anotimp. Iarna, muntii se imbraca in alb, potecile sunt troienite iar brazii se apleaca sub greutatea zapezii. Pe langa peisajele de basm, traditiile si gastronomia traditionala aduc mereu oaspeti in pensiunile din zona.  ...continuare.

Politisti transformati in tinte. Tactica ingenioasa prin care politia din Londra a reusit sa reduca cu 50% numarul jafurilor

publicat 2024-01-22 03:00:14 (Money.ro)
Politisti transformati in tinte. Tactica ingenioasa prin care politia din Londra a reusit sa reduca cu 50% numarul jafurilor Politia londoneza a redus la jumatate numarul jafurilor printr-o tactica ingenioasa.  ...continuare.

Fondurile speculative americane au depasit cu mult performantele rivalilor din China in 2023

publicat 2024-01-22 01:15:05 (Jurnalul-National)
Fondurile speculative americane au depasit cu mult performantele rivalilor din China in 2023 Fondurile speculative americane, cum ar fi Bridgewater si Two Sigma, au depasit cu mult performantele rivalilor locali din China in 2023, in pofida recesiunii economice si a tensiunilor geopolitice, scrie Ziarul Financiar. ...continuare.

In timp ce la Bucuresti guvernul Ciolacu este fugarit de fermieri si transportatori, la Viena directorul Trezoreriei statului era fugarit de investitori si bancheri pentru a vinde euro obligatiuni cat mai repede si cat mai multe

publicat 2024-01-22 00:45:17 (Ziarul-Financiar)
In timp ce la Bucuresti guvernul Ciolacu este fugarit de fermieri si transportatori, la Viena directorul Trezoreriei statului era fugarit de investitori si bancheri pentru a vinde euro obligatiuni cat mai repede si cat mai multe Autor: Cristian Hostiuc De mai bine de 20 de ani urmaresc conferinta Euromoney de la Viena, cel mai important eveniment pentru investitorii din Europa Centrala si de Est, fie de la distanta, fie de la fata locului. ...continuare.

Mircea Rednic, dupa ce Gigi Becali a anuntat echipa inainte de FCSB - UTA: "Nu ne-a surprins"

publicat 2024-01-22 00:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic, dupa ce Gigi Becali a anuntat echipa inainte de FCSB - UTA: Nu ne-a surprins Mircea Rednic (61 de ani), crede ca Gigi Becali va folosi, in meciul FCSB - UTA, echipa pe care a anuntat-o in direct, dar are dubii in ceea ce priveste doua posturi, cel de fundas dreapta si atacantul central.Convocat la Comisia de Disciplina si Etica din cadrul FRF pentru declaratiile pe care le-a facut ulterior meciului de Cupa cu FCU Craiova, scor 0-2, anume ca "i-am zis echipa lui Mititelu cu doua zile inainte de meci. ... ...continuare.

Trump se chinuie sa rosteasca cuvantul "clima" si dezvaluie ca a trecut recent un test de memorie

publicat 2024-01-22 00:30:13 (Puterea)
Trump se chinuie sa rosteasca cuvantul clima si dezvaluie ca a trecut recent un test de memorie La un miting de campanie din New Hampshire, Trump a spus ca a trecut cu "brio" un test de memorie in urma cu doar cateva luni. La un miting de campanie in New Hampshire, Donald Trump a pretins ca a „trecut cu bine” un test de memorie recent si a intampinat dificultati in pronuntarea cuvantului […]The post Trump se chinuie sa rosteasca cuvantul "clima" si dezvaluie ca a trecut recent un test de memorie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ron DeSantis renunta la cursa prezidentiala si il sustine pe Trump

publicat 2024-01-22 00:30:13 (Puterea)
Ron DeSantis renunta la cursa prezidentiala si il sustine pe Trump Guvernatorul Floridei, care odata parea a fi cel mai mare contestatar al lui Donald Trump, a condus o campanie costisitoare si agitata, care nu a reusit sa-i prinda pe alegatorii republicani. Guvernatorul al Floridei, Ron DeSantis, si-a suspendat campania pentru presedintie duminica, cu doar doua zile inainte de alegerile primare din New Hampshire, si a […]The post Ron DeSantis renunta la cursa prezidentiala si il sustine pe Trump appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 698. Rusia suspenda operatiunile la un terminal de export de combustibil dupa un presupus atac cu drone ucrainene

publicat 2024-01-22 00:30:12 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 698. Rusia suspenda operatiunile la un terminal de export de combustibil dupa un presupus atac cu drone ucrainene UPDATE Noi cifre despre numarul soldatilor rusi morti in razboiul Ucraina Prin intermediul unei cercetari din surse deschise, Mediazona, un organ de presa independent din Rusia, impreuna cu BBC Rusia, a confirmat numele a 42.284 de soldati rusi care au fost ucisi de la inceputul invaziei Rusiei in Ucraina, in februarie 2022. ...continuare.

Netanyahu respinge CATEGORIC conditiile Hamas pentru eliberarea ostaticilor israelieni: Nu voi face niciun compromis

publicat 2024-01-22 00:30:10 (Jurnalul-National)
Netanyahu respinge CATEGORIC conditiile Hamas pentru eliberarea ostaticilor israelieni: Nu voi face niciun compromis Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins, duminica, conditiile prezentate de Hamas pentru a pune capat razboiului si de a elibera ostaticii, care ar include retragerea completa a Israelului si lasarea Hamas la putere in Gaza, relateaza Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.