EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




China pregateste un pachet de salvare a pietei bursiere sustinut de 278 miliarde de dolari

publicat 2024-01-23 12:45:27 (Ziarul-Financiar)
China pregateste un pachet de salvare a pietei bursiere sustinut de 278 miliarde de dolari Autor: Andrei Serbanescu Autoritatile chineze iau in considerare un pachet de masuri pentru a stabiliza piata bursiera aflata in declin, potrivit unor persoane familiarizate cu acest subiect, dupa ce incercarile anterioare de a restabili increderea investitorilor au esuat, determinandu-l pe premierul Li Qiang sa ceara o serie de masuri "mai hotarate", raporteaza Bloomberg. ...continuare.

Un mitropolit ortodox imbratiseaza un rabin evreu, intr-o biserica evanghelica luterana, la Timisoara. Ce s-a intamplat

publicat 2024-01-23 12:45:15 (ProTV)
Un mitropolit ortodox imbratiseaza un rabin evreu, intr-o biserica evanghelica luterana, la Timisoara. Ce s-a intamplat Un pastor baptist a remarcat ”imaginea cât o mie de cuvinte”, a unui mitropolit ortodox care a îmbratisat un rabin, într-o biserica evanghelica luterana. Evemomentul a avut loc la o rugaciune din Timisoara pentru unitate crestinilor.   ...continuare.

Femeie ranita intr-un accident produs in fata Palatului Parlamentului. Autoturismul a fost aruncat intr-un gard de protectie

publicat 2024-01-23 12:45:15 (ProTV)
Femeie ranita intr-un accident produs in fata Palatului Parlamentului. Autoturismul a fost aruncat intr-un gard de protectie O femeie din Bucuresti a fost ranita si a ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit marti în fata Palatului Parlamentului.   ...continuare.

Iohannis: Romania este si va fi alaturi de R. Moldova si Ucraina in procesul de aderarea la UE

publicat 2024-01-23 12:45:15 (ProTV)
Iohannis: Romania este si va fi alaturi de R. Moldova si Ucraina in procesul de aderarea la UE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca România va fi alaturi de Republica Moldova si Ucraina în procesul de negociere pentru aderarea la Uniunea Europeana. ...continuare.

Novak Djokovic ajunge in semifinale la Australian Open pentru a 11-a oara in cariera

publicat 2024-01-23 12:45:14 (OnlineSport)
Novak Djokovic ajunge in semifinale la Australian Open pentru a 11-a oara in cariera Liderul mondial Novak Djokovic este la un pas de o noua finala la Australian Open, turneul pe care l-a câstigat de zece ori în cariera. Coco Gauff pentru prima data în semifinale la Australian Open dupa un meci cu greseli cât pentru un sezon întreg   ...continuare.

Un influencer imparte cu urmaritorii sai veniturile de sute de mii de dolari din publicitate

publicat 2024-01-23 12:45:14 (Mediafax)
Un influencer imparte cu urmaritorii sai veniturile de sute de mii de dolari din publicitate MrBeast, care are numele Jimmy Donaldson, este renumit pentru crearea de videoclipuri scumpe, inclusiv de competitii in care concurentii lupta pentru a castiga premii importante in bani. ...continuare.

Barbat arestat pentru ca monitoriza casa lui Taylor Swift din New York

publicat 2024-01-23 12:45:14 (Mediafax)
Barbat arestat pentru ca monitoriza casa lui Taylor Swift din New York Un barbat a fost arestat si acuzat de hartuire si urmarire dupa ce a fost descoperit in apropierea locuintei lui Taylor Swift din New York, a anuntat Departamentul de Politie potrivit BBC. ...continuare.

FRF: Nationala Romaniei, vicecampioana continentala a remizelor in istoria Campionatelor Europene

publicat 2024-01-23 12:45:14 (Mediafax)
FRF: Nationala Romaniei, vicecampioana continentala a remizelor in istoria Campionatelor Europene Potrivit FRF, Euro 2024 reprezinta editia numarul 17 a competitiei continentale, ceea ce inseamna ca pana acum au fost 16 turnee finale si 17 campanii de calificare. ...continuare.

Ciolacu a cugetat adanc, dupa intalnirea cu un taran: Nimeni nu mananca cu doua linguri

publicat 2024-01-23 12:45:14 (Mediafax)
Ciolacu a cugetat adanc, dupa intalnirea cu un taran: Nimeni nu mananca cu doua linguri "Am crescut sustinut de o mana puternica precum mana acestui om! Si am avut astazi (marti - n.r.) onoarea sa ii tin strans mana lui Constantin Craciun, din Cimpineanca, Vrancea. Nu poate decat sa ma inspire, sa ma motiveze mana brazdata de greutati a taranului roman. Este o mana calita de timpuri, careia nu o sa-i dau drumul niciodata! Este mana pe care se bazeaza o tara intreaga", scrie pe Facebook Marcel Ciolacu. ...continuare.

O femeie ucisa, sotul si fiica ei raniti, dupa ce o masina a incercat sa forteze un baraj al agricultorilor care protesteaza in Franta

publicat 2024-01-23 12:45:10 (Libertatea)
O femeie ucisa, sotul si fiica ei raniti, dupa ce o masina a incercat sa forteze un baraj al agricultorilor care protesteaza in Franta Incidentul tragic a avut loc marti dimineata „la locul manifestatiei agricole” din Pamiers, in departamentul Ariège din sudul Frantei, aflat regiunea Occitania, au anuntat autoritatile locale, citate de ziarul Le Figaro, relateaza News.ro. O masina care a incercat sa forteze un baraj al agricultorilor a lovit mortal o femeie si i-a ranit pe sotul si […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.