EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Istorie pentru Ucraina! Acum doi ani, se refugia in Romania din calea razboiului, acum e in "sferturi" la Australian Open!

publicat 2024-01-22 07:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Istorie pentru Ucraina! Acum doi ani, se refugia in Romania din calea razboiului, acum e in sferturi la Australian Open! Ucraineanca Dayana Yastremska, 23 de ani, face turneul carierei si e in premiera in "sferturi" la Australian Open, dupa ce a invins-o in aceasta dimineata pe Victoria Azarenka, scor 7-6(6), 6-4. Locul 93 WTA vine din calificari, ea nu depasise niciodata faza optimilor intr-un Slam. ... ...continuare.

Andrei Paunescu a dat in judecata FC Rapid

publicat 2024-01-22 07:00:02 (Bursa)
Andrei Paunescu a dat in judecata FC Rapid FC Rapid noteaza, duminica, intr-un comunicat, ca a aflat cu surprindere din spatiul public ca Andrei Paunescu, fiul lui Adrian Paunescu, a dat in judecata clubul pentru drepturi de autor si drepturi conexe legate de imnul echipei. ...continuare.

Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei CFR Cluj

publicat 2024-01-22 07:00:02 (Bursa)
Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei CFR Cluj Patronul clubului CFR Cluj, Nelutu Varga, a declarat, duminica, pentru AntenaSport, ca gruparea clujeana renunta la tehnicianul Andrea Mandorlini si chiar s-a inteles cu Adrian Mutu. ...continuare.

Ce risca dascalii care nu declara meditatiile. Opinia parintilor despre noul ordin

publicat 2024-01-22 07:00:02 (Adevarul)
Ce risca dascalii care nu declara meditatiile. Opinia parintilor despre noul ordin Procedura pentru completarea declaratiilor de interese de catre profesori a fost publicata in Monitorul Oficial. Documentul descrie etapele ce trebuie parcurse la nivelul unitatii de invatamant preuniversitar in vederea completarii si publicarii declaratiilor de interese de catre dascali. ...continuare.

Romania musca din "marul otravit": mutarea sclipitoare care ne aduce o mare problema in 2024 ANALIZA

publicat 2024-01-22 07:00:01 (Adevarul)
Romania musca din marul otravit: mutarea sclipitoare care ne aduce o mare problema in 2024 ANALIZA O afacere destul de importanta, la care nici n-am fi visat pana de curand, va crea, din pacate, o situatie dificila in perspectiva unui examen care ne asteapta in vara acestui an. ...continuare.

De ce statiunile balneare nu-i atrag pe tineri, desi Romania are o comoara geotermala FOTO VIDEO

publicat 2024-01-22 07:00:01 (Adevarul)
De ce statiunile balneare nu-i atrag pe tineri, desi Romania are o comoara geotermala FOTO VIDEO Chiar daca Romania sta pe un zacamant urias de ape geotermale pe care il imparte cu Ungaria, paradoxal, doar ungurii se bucura de aceasta bogatie. Statiunile balneare romanesti se adreseaza mai mult pensionarilor si prea putin tinerilor, nevoiti sa mearga peste hotare pentru relaxare ...continuare.

Fara banii Uniunii Europene, Romania intra in recesiune. Argumentele imbatabile ale unui economist

publicat 2024-01-22 06:45:01 (Adevarul)
Fara banii Uniunii Europene, Romania intra in recesiune. Argumentele imbatabile ale unui economist Economia Romaniei se confrunta cu probleme serioase, iar fara infuzia de capital european si fara imprumuturi ar fi in recesiune. O spune profesorul universitar Bogdan Glavan, care explica, intr-o analiza pentru "Adevarul", de ce avem o crestere economica partial artificiala. ...continuare.

Ce sa mananci cand esti deranjat la stomac: cele mai bune alimente astringente

publicat 2024-01-22 06:15:09 (Mediafax)
Ce sa mananci cand esti deranjat la stomac: cele mai bune alimente astringente Fructe Dintre fructele cu o capacitate astringenta mare, recomandate in caz de diaree, cel mai bine este sa te concentrezi pe citrice precum lamai, portocale, grepfrut si mandarine si sa eviti in schimb fructele in sirop, precum prunele si strugurii. De asemenea, sunt utile merele crude, bogate in pectina, o fibra care ajuta la cresterea consistentei scaunului. ...continuare.

Alegeri SUA 2024: Ron DeSantis se retrage din cursa pentru Casa Alba si anunta ca il sprijina pe Donald Trump | CNN: "O lovitura devastatoare!"

publicat 2024-01-22 06:15:02 (Antena3)
Alegeri SUA 2024: Ron DeSantis se retrage din cursa pentru Casa Alba si anunta ca il sprijina pe Donald Trump | CNN: O lovitura devastatoare! Ron DeSantis, guvernatorul statului american Florida, considerat la un moment dat marea sansa a Partidului Republican de a se elibera de sub controlul fostului presedinte Donald Trump, a anuntat ca se retrage din cursa pentru nominalizarea la presedintia Statelor Unite. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.