EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Unda de soc a exploziei mamaligii

publicat 2024-01-17 12:15:03 (Adevarul)
Unda de soc a exploziei mamaligii Majoritatea romanilor se uita la protestele fermierilor ca la un fel de ciudatenie abstracta. De altfel, este cam greu de inteles situatia taranilor cata vreme marea majoritate a conationalilor au impresia ca mancarea creste direct in depozitul supermarketului, iar "taran" e sinonim asistatul social ...continuare.

Ce tipuri de baloane exista si care sunt diferentele dintre ele?

publicat 2024-01-17 12:15:03 (Adevarul)
Ce tipuri de baloane exista si care sunt diferentele dintre ele? Baloanele sunt impartite in diferite categorii, principalele sunt: Latex, Mylar, Bule. ...continuare.

Julio Iglesias, retinut pe un aeroport din Republica Dominicana. Ce a gasit personalul de securitate in bagajul artistului

publicat 2024-01-17 12:15:03 (Adevarul)
Julio Iglesias, retinut pe un aeroport din Republica Dominicana. Ce a gasit personalul de securitate in bagajul artistului Artistului spaniol Julio Iglesias, tatal celebrului Enrique Iglesias, i-au fost confiscate bagajele de catre oficialii unui aeroport din Republica Dominicana. ...continuare.

Jim Carrey, de la copilul dislexic, la starul de la Hollywood. De ce a renuntat la scoala si a trait intr-o rulota VIDEO

publicat 2024-01-17 12:15:03 (Adevarul)
Jim Carrey, de la copilul dislexic, la starul de la Hollywood. De ce a renuntat la scoala si a trait intr-o rulota VIDEO In primii lui ani de viata nu prea reusea sa-si faca prieteni din simplul motiv ca era dislexic si reusea cu greu sa-si exprime ideile fara sa rada copiii de el. ...continuare.

Roman: Saltat si amendat de politistii locali pentru ca a curatat zapada de pe trotuar si nu s-a legitimat VIDEO

publicat 2024-01-17 12:15:03 (Adevarul)
Roman: Saltat si amendat de politistii locali pentru ca a curatat zapada de pe trotuar si nu s-a legitimat VIDEO Administratorul unui bloc privat de locuinte din Cartierul Muncitoresc din Roman, a fost protagonistul unui incident cu politia locala in timp ce curata zapada din fata unui magazin de paine. ...continuare.

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a condus delegatia Romaniei in cadrul Comitetului privind Studiul economic al Romaniei 2024 la OCDE

publicat 2024-01-17 12:00:13 (Money.ro)
Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a condus delegatia Romaniei in cadrul Comitetului privind Studiul economic al Romaniei 2024 la OCDE "In cadrul demersurilor vizand procesul de aderare a Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (O.C.D.E.), in data de 16 ianuarie 2024, Romania a fost invitata sa participe la cea de-a 1423-a reuniune a Comitetului pentru Evaluare Economica si Dezvoltare privind Studiul economic al Romaniei 2024, eveniment care s-a desfasurat in format hibrid, la Paris. Delegatia Romaniei a fost condusa de Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, alaturi de reprezentatii... ...continuare.

Biden se intalneste cu lideri din Congres pe tema deblocarii ajutorului destinat Ucrainei si Israelului

publicat 2024-01-17 12:00:13 (Money.ro)
Biden se intalneste cu lideri din Congres pe tema deblocarii ajutorului destinat Ucrainei si Israelului Presedintele democrat ii primeste pe liderul majoritatii democrate din Senat Chuck Schumer si pe "speakerul" republican al Camerei Reprezentantilor Mike Johnson, dar si pe alti sefi ai unor grupuri si presedinti ai unor Comisii.Aceasta cerere de asistenta - care prevede totodata fonduri in vederea unei consolidari a frontierei cu Mexicul - "trebuie sa fie o prioritate a Congesului", a subliniat marti, intr-o conferinta de presa o purtatoare de cuvant a Casei Albe, Karine... ...continuare.

Protest pe contrasens in Constanta. Jandarmeria dezminte ca le-a intins o capcana protestatarilor

publicat 2024-01-17 12:00:13 (Mediafax)
Protest pe contrasens in Constanta. Jandarmeria dezminte ca le-a intins o capcana protestatarilor Jandarmeria precizeaza ca, marti, coloana de protestatari, formata din 47 de autovehicule, se deplasa pe autostrada A4 venind dinspre DN39, fiind insotita de o autospeciala de jandarmi, cu directia catre Port. ...continuare.

Israelul anunta ca a ucis un oficial de contraspionaj al Hamas intr-un raid aerian in sudul Fasiei Gaza

publicat 2024-01-17 12:00:11 (Libertatea)
Israelul anunta ca a ucis un oficial de contraspionaj al Hamas intr-un raid aerian in sudul Fasiei Gaza Fortele de Aparare ale Israelului (IDF) anunta miercuri, 17 ianuarie, ca au ucis un membru Hamas despre care se crede ca era „responsabil de interogarea persoanelor suspectate de spionaj” in sudul Fasiei Gaza, relateaza The Guardian si The Times of Israel. Armata israeliana il identifica pe oficialul Hamas in persoana lui Bilal Nofal. „O aeronava […] ...continuare.

Adolescentul roman de 14 ani impuscat la Roma. A fost retinut al doilea suspect

publicat 2024-01-17 12:00:10 (Jurnalul-National)
Adolescentul roman de 14 ani impuscat la Roma. A fost retinut al doilea suspect Al doilea suspect in cazul uciderii adolescentului roman de 14 ani, Alexandru Ivan, a fost retinut. Politia a ajuns la el dupa o lunga ancheta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.