EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sfaturi esentiale pentru parinti: Cum sa-ti ajuti copilul sa infrunte frica de apa

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Sfaturi esentiale pentru parinti: Cum sa-ti ajuti copilul sa infrunte frica de apa Poate si tu ai acasa un copilas care este plin de energie si curiozitate, dar care, cand vine vorba de apa, poate parea speriat sau ingrijorat. Ei bine, este important sa intelegem ca frica de apa este destul de comuna in randul copiilor si, de cele mai multe ori, este o reactie naturala. Apa este […] ...continuare.

Victorie definitiva in instanta pentru elevul care a primit nota 2 la purtare pentru ca si-a ironizat profesoara: nota va fi stearsa si va primi daune morale

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Victorie definitiva in instanta pentru elevul care a primit nota 2 la purtare pentru ca si-a ironizat profesoara: nota va fi stearsa si va primi daune morale Colegiul National „B.P. Hasdeu“ din Buzau trebuie sa stearga din registru nota 2 pe care a primit-o elevul Alexandru Voicu in 2018 si sa-i plateasca daune morale de 3.000 de lei pentru suferinta cauzata prin scaderea note la purtare pentru ca si-a ironizat profesoare de desen printr-o postare pe Facebook, potrivit deciziei definitive a Curtii […] ...continuare.

SONDAJ INSCOP: Mircea Geoana ramane pe primul loc in intentiile de vot la prezidentiale. Pe cine vor romanii daca oficialul NATO nu va candida

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
SONDAJ INSCOP: Mircea Geoana ramane pe primul loc in intentiile de vot la prezidentiale. Pe cine vor romanii daca oficialul NATO nu va candida Cu 26,5%, Mircea Geoana este in continuare pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale din acest an, potrivit unui nou sondaj INSCOP, la comanda news.ro. Secretarul general adjunct al NATO este urmat de Marcel Ciolacu si Diana Sosoaca. Urmatorii clasati depind de candidatura lui Victor Ponta. INSCOP a testat doua variante de sondaj. […] ...continuare.

De ce simti mereu foame: 8 motive surprinzatoare si solutii eficiente

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
De ce simti mereu foame: 8 motive surprinzatoare si solutii eficiente Foamea persistenta poate sa fie frustranta si uneori confuza. Mai ales atunci cand tocmai ai mancat si parca stomacul cere mai mult. Ai vrea sa te opresti si parca esti in dilema. Sa inchei masa acum? Sa mai completezi in farfurie o portie mai mica? Ce este de facut? Pentru a putea sa ne controlam […] ...continuare.

Motivul pentru care Iana Novac nu si-a dus niciodata copiii la gradinita. "Am discutat cu mai multi medici"

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Motivul pentru care Iana Novac nu si-a dus niciodata copiii la gradinita. Am discutat cu mai multi medici Iana Novac, in varsta de 40 de ani este nascuta in Republica Moldova si este casatorita cu tenotul Octaivan Dobrota, iar impreuna au doi copii, o fetita de 9 ani, Erika, si un baietel de 3 ani, Alexandru. Artista a marturisit recent, care este motivul pentru care a refuzat ca cei doi copii ai ei […] ...continuare.

Avion F-16 american, prabusit in largul coastei sud-coreene. Este al treilea avion de lupta american distrus in Coreea de Sud, intr-un an

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Avion F-16 american, prabusit in largul coastei sud-coreene. Este al treilea avion de lupta american distrus in Coreea de Sud, intr-un an Un avion de vanatoare F-16 al Fortelor Aeriene ale Statelor Unite s-a prabusit miercuri in largul coastelor Coreei de Sud, dupa ce a suferit o urgenta in zbor, in cel de-al treilea accident al unui avion de razboi al armatei americane cu baza in Coreea in mai putin de un an, scrie CNN. Incidentul a […] ...continuare.

Descopera solutiile igienice pentru saloane de infrumusetare si Spa

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Descopera solutiile igienice pentru saloane de infrumusetare si Spa Spatiile precum saloanele de infrumusetare si spa-urile se concentreaza pe oferirea de servicii de calitate pentru clienti, relaxarea si imbunatatirea starii de bine sau a stimei de sine fiind unele dintre prioritati. Pentru aceasta, este deosebit de importanta asigurarea unui mediu curat si igienic, a unui mediu in care sa fie respectate cele mai inalte […] ...continuare.

Marcel Ciolacu, despre atacul cibernetic de la Camera Deputatilor: Un presedinte al Camerei a decis sa nu fie implicate STS-ul si SRI-ul

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Marcel Ciolacu, despre atacul cibernetic de la Camera Deputatilor: Un presedinte al Camerei a decis sa nu fie implicate STS-ul si SRI-ul Premierul si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 31 ianuarie, ca este exclusa o rascumparare dupa ce hackerii au spart in weekend baza de date a site-ului Camerei Deputatilor si a adaugat ca un fost presedinte al Camerei, caruia nu i-a dat numele, a decis ca institutia sa nu fie protejata de STS si […] ...continuare.

Liposculptura 3D cu Vibrasat Pro – Arta si Precizie in Conturarea Corpului

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
Liposculptura 3D cu Vibrasat Pro – Arta si Precizie in Conturarea Corpului In lumea in continua evolutie a chirurgiei estetice, liposuctia asistata electronic reprezinta prezentul si viitorul definirii corpului. Aceasta tehnica de ultima generatie permite utilizarea unor principii avansate de indepartare a grasimii, reduce disconfortul asociat cu procedurile traditionale de liposuctie sau reduce in multe situatii necesarul folosirii tehnologiilor care utilizeaza laser sau plasma pentru distrugerea initiala […] ...continuare.

PNL a votat pentru demararea discutiilor cu PSD privind comasarea alegerilor

publicat 2024-01-31 14:00:08 (Libertatea)
PNL a votat pentru demararea discutiilor cu PSD privind comasarea alegerilor Membrii Biroului Politic National al partidului condus de Nicolae Ciuca au votat miercuri, 31 ianuarie, in unanimitate, inceperea discutiilor din coalitie pentru comasarea alegerilor din acest an, au declarat surse liberale. In cadrul sedintei interne care a avut loc la Parlament, PNL a mandatat o echipa de negociere care sa poarte discutii cu PSD in […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.