EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mireasa sezon 8. Daria sustine ca a fost sunata de Liviu dupa iesirea din competitie: "Nu mai stie cum sa dea de mine"

publicat 2024-01-21 13:45:02 (Antena-1)
Mireasa sezon 8. Daria sustine ca a fost sunata de Liviu dupa iesirea din competitie: Nu mai stie cum sa dea de mine Daria, doamna Lucica, Liviu si Bogdana continua sa se dueleze in declaratii dure in social media. Ce au de impartit acestia. ...continuare.

Un copil din cinci renunta la scoala. Ce masuri ar ajuta la reducerea abandonului

publicat 2024-01-21 13:45:02 (Adevarul)
Un copil din cinci renunta la scoala. Ce masuri ar ajuta la reducerea abandonului O analiza a organizatiei Salvati Copiii Romania arata ca unu din cinci copii romani nu ajunge sa termine studiile la timp. In acest context, organizatia cere Guvernului sa adopte un plan de masuri imediate. Un psihopedagog a explicat ce masuri ar ajuta la reducerea abandonului scolar. ...continuare.

Un aliat-cheie al SUA in Orientul Mijlociu avertizeaza in privinta riscului extinderii regionale a razboiului din Gaza

publicat 2024-01-21 13:45:02 (Adevarul)
Un aliat-cheie al SUA in Orientul Mijlociu avertizeaza in privinta riscului extinderii regionale a razboiului din Gaza Emiratele Arabe Unite au indemnat SUA sa sprijine incetarea imediata a focului in Fasia Gaza, avertizand ca riscul unei conflagratii regionale creste zilnic pe fondul continuarii razboiului dintre Israel si organizatia islamista palestiniana Hamas. ...continuare.

Regina Elisabeta a II-a a ascuns publicului detalii despre averea unei rude. Angajatii Arhivelor Nationale au cenzurat documente care arata acest lucru

publicat 2024-01-21 13:45:02 (Adevarul)
Regina Elisabeta a II-a a ascuns publicului detalii despre averea unei rude. Angajatii Arhivelor Nationale au cenzurat documente care arata acest lucru Acestia au retras recent documentele, au eliminat parti din ele si apoi le-au plasat din nou in domeniul public. ...continuare.

Moneda emisa de imparatul Traian descoperita in apropiere de Vaslui. Valora cat solda unui soldat roman

publicat 2024-01-21 13:45:02 (Adevarul)
Moneda emisa de imparatul Traian descoperita in apropiere de Vaslui. Valora cat solda unui soldat roman Un denar roman emis de imparatul Traian a fost descoperit recent pe raza localitatii Albesti, judetul Vaslui, de catre un tanar pasionat de istorie. Moneda a fost gasita cu ajutorul unui detector de metale, apoi predata institutiilor statului. ...continuare.

Ministerul Mediului a taiat 400 de milioane de lei de la „Saptamana verde” in scoli

publicat 2024-01-21 13:30:16 (Puterea)
Ministerul Mediului a taiat 400 de milioane de lei de la „Saptamana verde” in scoli Bugetul programului „Saptamana verde” in scoli este pe cale sa se reduca semnificativ in 2024 si 2025, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, aflat in consultare publica. Suma de care aceste program ar urma sa beneficieze va fi de aproximativ cinci ori mai mica fata de valoarea anuntata initial. In iulie 2023, Ministrul Mediului, […]The post Ministerul Mediului a taiat 400 de milioane de lei de la „Saptamana verde” in scoli appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ce amenda risca soferii care circula cu masina acoperita de zapada

publicat 2024-01-21 13:30:16 (Puterea)
Ce amenda risca soferii care circula cu masina acoperita de zapada Soferii care circula cu autoturismul acoperit de zapada risca sa primeasca sanctiuni aspre de la politisti. Amenzile pot sa ajunga la suma de 430 de lei, pentru ca se considera ca bucatile de zapada pot sa se desprinda de pe plafon sau luneta, constituind un pericol pentru participantii la trafic. Valoarea punctului de amenda este […]The post Ce amenda risca soferii care circula cu masina acoperita de zapada appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicolae Ciuca se asteapta la un an electoral greu: "E nevoie sa turam motoarele"

publicat 2024-01-21 13:30:13 (Money.ro)
Nicolae Ciuca se asteapta la un an electoral greu: E nevoie sa turam motoarele Nicolae Ciuca se asteapta la un an electoral greu. Tocmai din acest motiv, liberalii au nevoie de o mobilizare exemplara. Mentionam ca presedintele PNL, Nicolae Ciuca, se va intalni, marti, la Iasi, cu sefii a sase organizatii liberale din Moldova si cu echipele de campanie, intalnire la care se va discuta strategia partidului pentru alegerile […] ...continuare.

Scrisoare deschisa a fermierilor. Ce masuri solicita in privinta transporturilor de cereale din Ucraina in UE

publicat 2024-01-21 13:30:11 (Libertatea)
Scrisoare deschisa a fermierilor. Ce masuri solicita in privinta transporturilor de cereale din Ucraina in UE Alianta pentru Agricultura si Cooperare a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, premierului Marcel Ciolacu si ministrului Agriculturii, Florin Barbu, prin care solicita ca la reuniunea Consiliului UE pe teme de agricultura si pescuit sa sustina unele masuri privind transportul de cereale din Ucraina, pe teritoriul Uniunii Europene, relateaza News.ro. Fermierii solicita ca reprezentantii […] ...continuare.

5 zodii care devin socri excelenti. Aceste semne te inteleg si te sustin

publicat 2024-01-21 13:30:11 (Jurnalul-National)
5 zodii care devin socri excelenti. Aceste semne te inteleg si te sustin Sa ai socri care te sustin si inteleg este o adevarata binecuvantare! Armonia contribuie semnificativ la reusita oricarei familii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.