EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cati bani ii da Gigi Becali noii "rachete" de la FCSB

publicat 2024-01-12 11:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cati bani ii da Gigi Becali noii rachete de la FCSB Urartu a acceptat oferta de 50.000 de euro de la FCSB pentru a-l lasa pe fundasul dreapta Nana Antwi (23 de ani) sa plece inca din aceasta luna. Gigi Becali l-a convins pe ghanez sa semneze oferindu-i un salariu important.Al treilea transfer al iernii la FCSB, dupa extrema stanga Luis Phelipe si mijlocasul central Baba Alhassan, este fundasul dreapta Nana Antwi. ... ...continuare.

Dezvaluiri de la nationala: "Nu e normal, unii inca sufera! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce cauta!"

publicat 2024-01-12 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dezvaluiri de la nationala: Nu e normal, unii inca sufera! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce cauta! Daniel Pancu, selectionerul nationalei U21, e de parere ca fotbalistul roman inca mai are mult de invatat la capitolul nutritie si dezvaluie ca inclusiv la "tineret" sunt cazuri de jucatori care au probleme cu greutatea si obiceiurile nesanatoase. ... ...continuare.

Ultimatumul primit din partea mamei-agent de un campion mondial: "Daca nu donezi 30%, eu plec in Maldive si te descurci singur!"

publicat 2024-01-12 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimatumul primit din partea mamei-agent de un campion mondial: Daca nu donezi 30%, eu plec in Maldive si te descurci singur! Kylian Mbappe (25 de ani) a fost amenintat de Fayza Lamari, mama atacantului, sa cedeze aproape o treime din veniturile sale unei asociatiei caritabile "Inspired by KM, care ajuta 98 de copii defavorizati. Altfel, aceasta a anuntat ca nu-i va mai reprezenta interesele.Kylian Mbappe nu face un pas fara sa se consulte cu mama sa. ... ...continuare.

CFR Cluj a anuntat o "reziliere amiabila", GSP a aflat ca fotbalistul a cerut sa plece! Care este motivul

publicat 2024-01-12 11:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
CFR Cluj a anuntat o reziliere amiabila, GSP a aflat ca fotbalistul a cerut sa plece! Care este motivul Joi, CFR Cluj a anuntat despartirea de fundasul Ziv Morgan (23 de ani), care fusese adus de la Kiryat Shmona, din Israel. GSP.ro a aflat ca israelianul a solicitat intreruperea prematura a imprumutului.Imprumutat in vara lui 2023 cu optiune de transfer definitiv la finalul sezonului, Ziv Morgan a jucat 17 meciuri pentru CFR Cluj, 15 in campionat, numai 9 dintre acestea ca titular. ... ...continuare.

Cum isi plateste Eric Dier transferul la Bayern

publicat 2024-01-12 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cum isi plateste Eric Dier transferul la Bayern Bayern nu plateste deocamdata nimic pentru imprumutul lui Eric Dier de la Tottenham. Pretul il stabileste jucatorul insusi, in functie de cat joaca.Bayern a pierdut duelul cu Tottenham pentru Radu Dragusin si a trebuit sa se consoleze, in cele din urma, cu imprumutul lui Eric Dier de la Spurs.Exista insa si un lucru bun in aceasta tranzactie. Bayern nu plateste deocamdata nimic in schimbul internationalului englez. ... ...continuare.

Poli Iasi i-a prezentat inlocuitorul lui Luis Phelipe: "2024, anul victoriilor!"

publicat 2024-01-12 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Poli Iasi i-a prezentat inlocuitorul lui Luis Phelipe: 2024, anul victoriilor! Poli Iasi i-a prezentat inlocuitorul lui Luis Phelipe, pe care l-a vandut la FCSB cu 200.000 de euro. In Copou a ajuns alt brazilian, Allanzinho, tot extrema stanga, in varsta de 23 de ani, mutare anticipata de GSP.ro. Poli Iasi a ramas fara titlularul din banda stanga, Luis Phelipe, cumparat de liderul Superligii, FCSB. ... ...continuare.

Oferta neasteptata pentru un jucator de la FCSB. Are varianta sa plece in strainatate, dar situatia e complicata

publicat 2024-01-12 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Oferta neasteptata pentru un jucator de la FCSB. Are varianta sa plece in strainatate, dar situatia e complicata Ianis Stoica (21 de ani) este imprumutat de FCSB la Universitatea Cluj, dar atacantul a primit o oferta atractiva in aceasta perioada de mercato.Hapoel Beer Sheva a trimis o oferta catre FCSB pentru transferul atacantului, precizeaza Fanatik. El mai are contract cu vicecampioana Romaniei pana in 2026. ... ...continuare.

Otelul a pus pe liber un jucator de baza in 2023

publicat 2024-01-12 10:15:37 (Gazeta-Sporturilor)
Otelul a pus pe liber un jucator de baza in 2023 Otelul Galati a anuntat rezilierea contractului cu Ariel Lopez (28 de ani), mijlocas important in prima parte a sezonului, cu 18 aparitii in cele 21 etape de Superliga de pana acum.Otelul Galati, formatie cu aspiratii de play-off, a anuntat in aceasta dimineata despartirea de mijlocasul uruguayan Ariel Lopez Varela, jucator care poate acoperi mai multe pozitii, evoluand in prima parte a sezonului ca "inchizator", fundas central, chiar inter. ... ...continuare.

Xavi, nerabdator inaintea finalei cu Real Madrid: "Sa se intample ca anul trecut"

publicat 2024-01-12 10:15:37 (Gazeta-Sporturilor)
Xavi, nerabdator inaintea finalei cu Real Madrid: Sa se intample ca anul trecut Barcelona a invins-o pe Osasuna (2-0) in semifinala din Supercupa Spaniei si va evolua impotriva lui Real Madrid in finala, partida ce va avea loc duminica, 14 ianuarie, de la ora 21:00.Robert Lewandowski (35 de ani) si Lamine Yamal (16 ani) au inscris golurile victoriei, iar tehnicianul catalanilor, Xavi, se gandeste numai la El Clasico si spera ca Barcelona sa castige trofeul. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.