EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Din La Liga, inapoi la Manchester United? » Noul actionar a facut anuntul: "Urmeaza sa luam o decizie"

publicat 2024-02-22 14:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
Din La Liga, inapoi la Manchester United? » Noul actionar a facut anuntul: Urmeaza sa luam o decizie Mason Greenwood (22 de ani), aripa dreapta imprumutata de Manchester United la Getafe ar putea reveni la clubul de pe "Old Trafford", noteaza presa din Anglia.Greenwood a fost imprumutat la Getafe in vara lui 2023, dupa ce a fost suspendat de United in urma unor acuzatii pentru tentativa de viol, control, constrangere si agresiune impotriva iubitei lui, Harriet Robson. ... ...continuare.

Cazul Mouratoglou: Mortul de pe Academiei

publicat 2024-02-22 14:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
Cazul Mouratoglou: Mortul de pe Academiei In timp ce Simona Halep asteapta cu speranta verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, cel direct implicat in suspendarea campioanei noastre, Patrick Mouratoglou, e bine mersi. Vesel si ferice, se pregateste sa reia colaborarea, intrerupta o vreme, cu danezul Holger Rune, locul 7 ATP. Anomalie pe care, intre altii, a sesizat-o si Andy Roddick, fostul numarul 1 mondial care, ajuns la 41 de ani, nu se sfieste sa-l arate cu degetul pe tehnicianul francez. ... ...continuare.

Sorin Cartu ii avertizeaza pe jucatorii de la Universitatea Craiova: "Daca se mai intampla, e idiotenie!"

publicat 2024-02-22 13:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Sorin Cartu ii avertizeaza pe jucatorii de la Universitatea Craiova: Daca se mai intampla, e idiotenie! Fost presedinte la Universitatea Craiova, Sorin Cartu a avut un discurs dur dupa ultimele rezultate inregistrate de olteni.CSU Craiova se afla intr-o criza de forma. Are o singura victorie in ultimele 8 etape, in care a mai inregistrat 4 egaluri si 3 infrangeri, iar Sorin Cartu critica prestatia oltenilor, in special in meciurile cu Poli Iasi si U Cluj, cand oltenii au avut 2-0 si au terminat 2-2, si avertizeaza inainte de meciul cu FC Voluntari (26 februarie, ... ...continuare.

Vineri, Premier GSP » Analizam Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii, si discutam despre comunitatea LFC Romania

publicat 2024-02-22 13:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Vineri, Premier GSP » Analizam Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii, si discutam despre comunitatea LFC Romania Vineri, 23 februarie, ora 14:00, Premier GSP revine cu editia numarul 4.De aceasta data, campionatul Angliei trece in plan secundar, pentru ca moderatorul Daniel Grigore impreuna cu Bogdan Nitu, membru al fan clubului Liverpool FC Romania, si Alexandru Mone, jurnalist GSP.ro, vor analiza finala Cupei Ligii, Chelsea - Liverpool, cel mai tare meci al weekendului in Insula. ... ...continuare.

Verdictul dureros dat de presa spaniola in privinta lui Ianis Hagi: "Este una dintre dezamagirile sezonului!"

publicat 2024-02-22 13:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Verdictul dureros dat de presa spaniola in privinta lui Ianis Hagi: Este una dintre dezamagirile sezonului! Ianis Hagi (25 de ani), autor a doua goluri si un assist in 20 de meciuri la Alaves, este criticat in "Noticias de Alava" dupa jumatate de an in Spania: "A trecut complet neobservat in marea majoritate a prestatiilor sale si nu a reusit sa se adapteze la cerintele LaLiga".Rezerva nefolosita in cinci dintre ultimele sapte meciuri din LaLiga, Ianis Hagi traverseaza probabil cel mai slab sezon al carierei sale. ... ...continuare.

Mutare surprinzatoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucatorului "ochit" de cei de la FCSB: "Mi se parea foarte bun"

publicat 2024-02-22 13:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Mutare surprinzatoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucatorului ochit de cei de la FCSB: Mi se parea foarte bun Samuel Asamoah (29 de ani) nu mai este jucatorul celor de la FCU Craiova. Mijlocasul din Togo nu a fost utilizat foarte mult de antrenorul Giovanni Costantino, iar acum si-a reziliat contractul cu oltenii.Clubul a anuntat prin intermediul retelelor de socializare despartirea de jucatorul cu 9 meciuri in acest sezon. Asamoah evolua pentru FCU Craiova din vara lui 2021 si a fost om de baza in primele doua sezoane, atunci cand a evoluat in 66 de meciuri. ... ...continuare.

Totul a iesit la lumina » Salariile de la CFR Cluj s-au prabusit in doi ani

publicat 2024-02-22 13:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Totul a iesit la lumina » Salariile de la CFR Cluj s-au prabusit in doi ani Cristi Balaj, presedintele de la CFR Cluj, a dezvaluit cifrele din spatele taierilor salariale de la echipa din Gruia.Concret, in noiembrie 2021, cand Balaj venea la echipa, jucatorii de la CFR Cluj costau clubul 800.000 de euro lunar, brut. Acum, ardelenii cheltuie 350.000 de euro lunar cu salariile fotbalistilor.Cristi Balaj a dezvaluit cifrele taierii salariale de la CFR Cluj"In urma cu doi ani, masa lunara de salarii era de 300. ... ...continuare.

Alexandru Tudor, prima reactie dupa ce nu mai e arbitrul numarul 1 all-time » "Jos palaria! Coltescu are 25 de ani de sacrificii"

publicat 2024-02-22 13:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Tudor, prima reactie dupa ce nu mai e arbitrul numarul 1 all-time » Jos palaria! Coltescu are 25 de ani de sacrificii Alexandru Tudor (52 de ani) nu mai este arbitrul numarul 1 la numarul de meci conduse in Superliga. Acesta a fost depasit de Sebastian Coltescu (46 de ani) cel care etapa trecuta a condus jocul sau cu numarul 382, Sepsi - Farul 0-1.Cu aceasta confruntare, Coltescu l-a depasit cu un meci pe cel care detinea recordul, Alexandru Tudor, care s-a retras din arbitraj pe 14 decembrie 2018. ... ...continuare.

Nationala Israelului, "cu cortul" prin Europa: s-a stabilit unde va juca barajul cu Islanda pentru Euro 2024

publicat 2024-02-22 10:30:03 (Adevarul)
Nationala Israelului, cu cortul prin Europa: s-a stabilit unde va juca barajul cu Islanda pentru Euro 2024 Reprezentativa unui stat aflat in razboi a si uitat cum e sa disputi o partida pe teren propriu. ...continuare.

Messi, debut furtunos cu Inter Miami in noul sezon din Major League Soccer VIDEO

publicat 2024-02-22 10:30:03 (Adevarul)
Messi, debut furtunos cu Inter Miami in noul sezon din Major League Soccer VIDEO Dupa o vacanta de aproape doua luni, Leo a revenit pe teren intr-o partida oficiala. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.