EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pepe si Yasmine Ody se casatoresc religios. Cand va avea loc nunta

publicat 2024-04-10 16:30:04 (Click)
Pepe si Yasmine Ody se casatoresc religios. Cand va avea loc nunta Pepe a spus adevarul si a anuntat ca el si Yasmine Pascu sunt, intr-adevar, sot si sotie. S-au casatorit civil, iar acum se pregatesc de nunta. Cei doi au inceput deja sa organizeze marele eveniment, acesta avand loc in data de 7 iunie. ...continuare.

Scene ireale in Bucuresti. O soferita a sarit in carca unui politist, iar pe altul l-a luat la palme

publicat 2024-04-10 16:30:04 (Click)
Scene ireale in Bucuresti. O soferita a sarit in carca unui politist, iar pe altul l-a luat la palme Scene ireale in Bucuresti. O femeie nervoasa pentru ca urma sa fie amendata pentru parcare neregulamentara si-a pierdut controlul si s-a napustit asupra politistilor, ...continuare.

Adela Popescu si Laura Cosoi, prietene de-o viata, joaca acum si in "Retreat-Vama Veche". Petre Nastase: "Un film despre femei, pe care sa-l vada barbatii"

publicat 2024-04-10 16:30:04 (Click)
Adela Popescu si Laura Cosoi, prietene de-o viata, joaca acum si in Retreat-Vama Veche.  Petre Nastase: Un film despre femei, pe care sa-l vada barbatii Regizorul Petre Nastase ne-a acordat un interviu despre noul sau film "Retreat-Vama Veche". Adela Popescu, Laura Cosoi si Ada Condeescu detin rolurile principale. ...continuare.

Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divort: "Trebuie sa ne lamurim cine a destramat familia"

publicat 2024-04-10 15:30:06 (Click)
Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divort: Trebuie sa ne lamurim cine a destramat familia Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Laurentiu Reghecampf in procesul de divort cu Anamaria Prodan. ...continuare.

CS Universitatea Craiova, in aer: favoritii sa-i ia locul lui Petev pe banca tehnica

publicat 2024-04-10 15:30:06 (Click)
CS Universitatea Craiova, in aer: favoritii sa-i ia locul lui Petev pe banca tehnica CS Universitatea Craiova e din nou in mijlocul schimbarilor. ...continuare.

Cele mai frumoase case traditionale din Romania scoase la vanzare. Cat costa si unde sunt

publicat 2024-04-10 15:30:06 (Click)
Cele mai frumoase case traditionale din Romania scoase la vanzare. Cat costa si unde sunt Mai multe proprietati deosebite au fost scose la vanzare. Sunt case traditionale care au fost renovate si aduse in modernitate ...continuare.

Iubire la "altitudini" diferite! Jessica are 1.77 m inaltime, iar sotul ei doar 91 de cm: "Suntem facuti unul pentru celalalt"

publicat 2024-04-10 15:15:15 (Click)
Iubire la altitudini diferite! Jessica are 1.77 m inaltime, iar sotul ei doar 91 de cm: Suntem facuti unul pentru celalalt Acest cuplu casatorit nu se poate privi ochi in ochi, decat daca ea se asaza in genunchi. Larry McDonnell (42 de ani) si sotia lui, Jessica (40 de ani), din Virginia de Vest, SUA, sustin ca au fost meniti sa fie impreuna si ca diferenta de inaltime e doar un plus in relatia lor. Povestea lor de drag ...continuare.

Ilie Nastase vrea copil la 77 de ani! "Lucreaza" din greu la asta cu sotia lui, Ioana

publicat 2024-04-10 15:15:14 (Click)
Ilie Nastase vrea copil la 77 de ani! Lucreaza din greu la asta cu sotia lui, Ioana Mihai Morar, fata in fata cu Ilie Nastase. ...continuare.

Mai dura ca niciodata! Ce parere are Dana Budeanu despre masinile electrice: "Trebuie sa ai pampers tot timpul"

publicat 2024-04-10 15:00:05 (Click)
Mai dura ca niciodata! Ce parere are Dana Budeanu despre masinile electrice: Trebuie sa ai pampers tot timpul Dana Budeanu este mereu in centrul atentiei si de aceasta data a facut o marturisire controversata despre masinile electrice. Intr-un clip pe TikTok a recunoscut ca o enerveaza la culme astfel de autoturisme din mai multe cauze. Declaratia ei a fost una cat se poate de transanta. ...continuare.

Ea goala pusca, el imbracat pana-n gat! Bianca Censori si Kanye West au intors toate privirile, pe strada

publicat 2024-04-10 15:00:05 (Click)
Ea goala pusca, el imbracat pana-n gat! Bianca Censori si Kanye West au intors toate privirile, pe strada Bianca Censori (29 de ani) a oferit o noua aparitie socanta! Sotul ei, rapperul american Kanye West (46 de ani), a pus-o sa se imbrace intr-o rochie transparenta, pe dedesubtul careia nu a purtat lenjerie intima. Chiar si fotoreporterii americani s-au rusinat ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.