EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Teroarea alba revine. Zapada si viscol in Botosani: 4 autovehicule au ramas inzapezite, iar un microbuz a iesit in sant

publicat 2024-01-12 07:15:14 (Mediafax)
Teroarea alba revine. Zapada si viscol in Botosani: 4 autovehicule au ramas inzapezite, iar un microbuz a iesit in sant In ultimele ore, la ISU - SAJ Botosani s-au inregistrat sase apeluri din partea unor cetateni care nu puteau inainta cu masinile din cauza zapezii de pe carosabil. ...continuare.

Un condiment verde rezolva problemele de memorie. Un mare impediment: este mai scump decat pestele pe care-l insoteste in farfurie

publicat 2024-01-12 06:15:15 (Mediafax)
Un condiment verde rezolva problemele de memorie. Un mare impediment: este mai scump decat pestele pe care-l insoteste in farfurie Wasabi nu este doar condimentul cu aroma puternica care insoteste sushi-ul, ci si un aliat pretios pentru sanatate. Datorita proprietatilor sale antibiotice si antiinflamatoare, wasabi-ul ii poate ajuta pe cei care practica activitate fizica sa lupte impotriva infectiilor si proceselor inflamatorii rezultate, in urma efortului. ...continuare.

WSJ: Cancerul loveste tot mai multi tineri, iar medicii sunt alarmati si nedumeriti de cauze

publicat 2024-01-12 01:30:14 (Mediafax)
WSJ: Cancerul loveste tot mai multi tineri, iar medicii sunt alarmati si nedumeriti de cauze Rata de diagnosticare in SUA a crescut in 2019 la 107,8 cazuri la 100.000 de persoane sub 50 de ani, in crestere cu 12,8% fata de 95,6 in 2000, arata datele federale. Un studiu publicat anul trecut in BMJ Oncology a raportat o crestere brusca la nivel mondial a cancerelor la persoanele sub 50 de ani, cu cele mai mari rate in America de Nord, Australia si Europa de Vest. ...continuare.

Cine sunt Houthis si de ce ataca navele comerciale

publicat 2024-01-12 00:45:11 (Mediafax)
Cine sunt Houthis si de ce ataca navele comerciale Atacurile luptatorilor Houthi din Yemen asupra navelor comerciale din Marea Rosie au afectat comertul din unul dintre cele mai importante culoare maritime din lume. 26 de atacuri au lansat rebelii Houthi asupra transportului maritim comercial de la 19 noiembrie, potrivit SUA, cand grupul a promis ca va viza navele despre care crede ca se indreapta spre si dinspre Israel. ...continuare.

Adrian Sarbu: Zelenski si-a amintit de noi. Sunt buni si banii marunti ai Romaniei

publicat 2024-01-12 00:15:12 (Mediafax)
Adrian Sarbu: Zelenski si-a amintit de noi. Sunt buni si banii marunti ai Romaniei Nemo: Volodimir Zelenski este in turneu in tarile baltice. Presedintele ucrainean se indreapta catre tarile apropiate pentru a obtine ajutor. El a discutat si cu presedintele polonez Duda si cu Iohannis al nostru. Zelenski a multumit Romaniei pentru cooperare, in special in ceea ce priveste exporturile de cereale si pregatirea pilotilor pentru avioanele F16. ...continuare.

Razboiul Israel-Hamas. Armata israeliana afirma ca Hamas a tinut ostatici israelieni in tunelurile gasite sub Khan Younis

publicat 2024-01-12 00:00:09 (Mediafax)
Razboiul Israel-Hamas. Armata israeliana afirma ca Hamas a tinut ostatici israelieni in tunelurile gasite sub Khan Younis UPDATE Casa Alba discuta cu noul coordonator al ajutoarelor ONU despre cresterea asistentei pentru Gaza Un oficial de la Casa Alba a discutat joi cu noul coordonator al ONU pentru ajutor in Gaza, recent numit in functie, despre eforturile de crestere a fluxului de asistenta umanitara pentru civilii din Gaza. ...continuare.

Transportatorii si fermierii au fortat intrarea in Bucuresti in incercarea de a ajunge la Guverm. Jandarmii i-au oprit in zona Chiajna

publicat 2024-01-11 23:45:13 (Mediafax)
Transportatorii si fermierii au fortat intrarea in Bucuresti in incercarea de a ajunge la Guverm. Jandarmii i-au oprit in zona Chiajna La intrarea in Bucuresti dinspre Chiajna situatia a devenit tensionata. Zeci de jandarmi i-au blocat pe protestari care au incercat sa sparga blocajul autoritatilor. ...continuare.

Cum putem face diferenta dintre o raceala si gripa

publicat 2024-01-11 23:45:13 (Mediafax)
Cum putem face diferenta dintre o raceala si gripa Poate fi usor sa confundam raceala obisnuita cu gripa mai grava atunci cand ne ascundem sub plapuma si ne simtim mai rau. Dar cum putem face de fapt diferenta intre cele doua? In timp ce raceala si gripa au in comun mai multe simptome, exista modalitati clare de a le diferentia, scrie Independent, citat de Aleph News. ...continuare.

TikTok face istorie. Cheltuielile in aplicatie ajung la 10 miliarde de dolari

publicat 2024-01-11 22:45:10 (Mediafax)
TikTok face istorie. Cheltuielile in aplicatie ajung la 10 miliarde de dolari TikTok a facut istorie in 2023 si devine prima aplicatie care a depasit pragul de 10 miliarde de dolari in cheltuieli in aplicatie. E un impact pozitiv al strategiilor de monetizare ale platformei, conform Aleph News. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.