EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Saltele si paturi, scoase din rezerva de stat si date de Guvern. Ajutor pentru mii de copii

publicat 2024-01-11 13:15:15 (Mediafax)
Saltele si paturi, scoase din rezerva de stat si date de Guvern. Ajutor pentru mii de copii Ministerul Familiei anunta ca a solicitat acest ajutor umanitar in valoare de peste 19 milioane de lei, constand in saltele pentru paturi, lenjerii de pat, perne, paturi, treninguri, corturi si saci de dormit - pentru diverse activitati tematice desfasurate in mediu inconjurator si alte bunuri in vederea atenuarii riscului de excluziune sociala a acestor copii si tineri aflati in aceste centre. ...continuare.

Inelele smart promit sa ne imbunatateasca viata. Ofera date inclusiv despre menstruatie si despre ovulatie

publicat 2024-01-11 13:15:15 (Mediafax)
Inelele smart promit sa ne imbunatateasca viata. Ofera date inclusiv despre menstruatie si despre ovulatie Inelele inteligente sunt concepute pentru a fi purtate 24 de ore pe zi, gratie unei baterii care tine aproximativ 4 zile si lipsei unui display. Ele pot masura ritmul cardiac, variabilitatea acesteia (HRV), nivelul de oxigen din sange (SpO2) si temperatura pielii. Unele modele sunt, de asemenea, capabile sa urmareasca ciclurile de somn, oferind date valoroase despre calitatea si durata odihnei noptii ...continuare.

Cardurile educationale vor putea fi ridicate de parinti, anunta Guvernul

publicat 2024-01-11 12:45:18 (Mediafax)
Cardurile educationale vor putea fi ridicate de parinti, anunta Guvernul Marcel Ciolacu spune ca procedura privind tichetele educationale de 500 de lei a fost finalizata, atat la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, cat si la Ministerul Educatiei. ...continuare.

Se deblocheaza angajarile pentru aproape 8000 de posturi in sanatate si asistenta sociala

publicat 2024-01-11 12:45:18 (Mediafax)
Se deblocheaza angajarile pentru aproape 8000 de posturi in sanatate si asistenta sociala "Astfel, toate spitalele importante care au deficit de medici, asistente si infirmieri vor putea face rapid angajari. Ministerul Sanatatii are in acest an un buget cu peste 40% mai mare decat in 2023, deci nu este vorba de vreo problema financiara", a spus premierul. ...continuare.

Putin se lauda cu cifre marete: suntem principala economie a Europei

publicat 2024-01-11 12:30:23 (Mediafax)
Putin se lauda cu cifre marete: suntem principala economie a Europei Presedintele Vladimir Putin a facut cele mai recente declaratii la o intalnire cu antreprenori din Orientul Indepartat rus. "Se pare ca suntem sugrumati si sub presiune din toate partile, dar suntem in continuare cea mai mare economie din Europa", adaugat Putin. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 687. Zelenski este in Estonia / Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia

publicat 2024-01-11 12:30:23 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 687. Zelenski este in Estonia / Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia UPDATE Putin se lauda cu realizari marete in economie UPDATE Zelenski a ajuns la Tallinn Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit in capitala Estoniei, Tallinn. Ministrul de Externe al Estoniei, Margus Takna, scrie acest lucru pe X. "Este o mare onoare sa primim buni prieteni si aliati buni pe Volodimir Zelensky si Dmitro Kuleba la Tallinn. Sa transmitem un mesaj puternic si o confirmare Ucrainei ca Estonia este ferm de partea lor si impreuna vom castiga acest razboi", a scris Takna. ...continuare.

Razboiul Israel-Hamas. A inceput procesul de la Haga impotriva Israelului / Noi raiduri si morti in Gaza / 24 de rachete si drone Houthi, doborate

publicat 2024-01-11 12:30:23 (Mediafax)
Razboiul Israel-Hamas. A inceput procesul de la Haga impotriva Israelului / Noi raiduri si morti in Gaza / 24 de rachete si drone Houthi, doborate UPDATE Brazilia sprijina actiunea Africii de Sud impotriva Israelului de la Haga Presedintele brazilian, Luiz Inácio Lula da Silva, si-a dat sprijinul actiunii prezentate de Africa de Sud impotriva Israelului la Curtea Internationala de Justitie, mentioneaza Ministerul de Externe din Brasilia intr-un comunicat. Potrivit ministerului, decizia luata de liderul progresist a avut loc in cadrul unei intalniri avute ieri cu ambasadorul palestinian in Brazilia, Ibrahim Alzeben. Pozitia sefului... ...continuare.

Dezvaluirea-soc a unui mare antrenor: Am cancer, mai am un an de trait

publicat 2024-01-11 12:15:13 (Mediafax)
Dezvaluirea-soc a unui mare antrenor: Am cancer, mai am un an de trait "Am cancer, in cel mai bun caz mi-a ramas un an sau mai mult de trait, in cel mai rau caz - mai putin", este declaratia-soc a lui Sven-Göran Eriksson facuta la postul de radio suedez P1. ...continuare.

Caile ferate, pericol public. Doua vagoane dezafectate au luat foc intre Gara Basarab si Podul Grant

publicat 2024-01-11 12:15:13 (Mediafax)
Caile ferate, pericol public. Doua vagoane dezafectate au luat foc intre Gara Basarab si Podul Grant Potrivit ISU Bucuresti - Ilfov, se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate. ...continuare.

Scenariile a doua episoade din Friends, recuperate dintr-un cos de gunoi, sunt scoase la licitatie

publicat 2024-01-11 12:00:13 (Mediafax)
Scenariile a doua episoade din Friends, recuperate dintr-un cos de gunoi, sunt scoase la licitatie Scenariile pentru finalul celui de-al patrulea sezon din Friends au fost recuperate in 1998 de catre un membru al personalului de la Fountain Studios, Marea Britanie, unde au fost filmate cele doua episoade. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.