EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania, infrangeri pe linie la Campionatul European de handbal masculin

publicat 2024-01-16 21:15:16 (Mediafax)
Romania, infrangeri pe linie la Campionatul European de handbal masculin Partida Romania-Croatia s-a incheiat cu scorul 25-31 (12-16). Romania a terminat pe ultimul loc in grupa. ...continuare.

HOROSCOP MIERCURI, 17 ianuarie 2024. Scorpionul are parte de o faza romantica, pentru Sagetator este rost de munca prin curte. Rascruce de drumuri pentru Pesti

publicat 2024-01-16 21:15:16 (Mediafax)
HOROSCOP MIERCURI, 17 ianuarie 2024. Scorpionul are parte de o faza romantica, pentru Sagetator este rost de munca prin curte. Rascruce de drumuri pentru Pesti HOROSCOP 17 IANUARIE - Berbec Poate ca ai preferat sa nu-ti recunosti propriile abilitati psihice in trecut, Berbec, dar astazi s-ar putea dovedi imposibil de ignorat. Viziunile, premonitiile si mesajele telepatice de la altii ti-ar putea aparea in minte toata ziua. Acest lucru nu ar trebui tratat ca pe ceva ciudat, ci mai degraba ar trebui sa il consideri o sursa de putere interioara. Abilitati ca aceasta va sporesc intelegerea altora, dar si a propriei persoane. ...continuare.

Kim Jong-un schimba Constitutia: Coreea de Sud devine "inamicul principal si imuabil"

publicat 2024-01-16 20:00:11 (Mediafax)
Kim Jong-un schimba Constitutia: Coreea de Sud devine inamicul principal si imuabil Nu mai sunt "compatrioti", ci "dusmani". Nu mai e vorba despre "reunificare", ci despre "confruntare". Kim Jong-un schimba cuvintele cu care Coreea de Nord ii defineste pe sud-coreeni in Constitutie. ...continuare.

Blinken: Tarile arabe nu doresc sa reconstruiasca Gaza

publicat 2024-01-16 20:00:11 (Mediafax)
Blinken: Tarile arabe nu doresc sa reconstruiasca Gaza Antony Blinken a subliniat in Orientul Mijlociu exista o "noua ecuatie", vecinii arabi si musulmani ai Israelului dorind sa integreze Israelul in regiune si sa se angajeze in mod egal in crearea unui stat palestinian. ...continuare.

Oamenii de stiinta din China au clonat o maimuta cu tehnica oilor Dolly: s-a nascut sanatoasa si a supravietuit doi ani

publicat 2024-01-16 19:45:13 (Mediafax)
Oamenii de stiinta din China au clonat o maimuta cu tehnica oilor Dolly: s-a nascut sanatoasa si a supravietuit doi ani Exemplarul clonat a fost un macac rhesus mascul. Qiang Sun, Zhen Liu si colegii de la Academia Chineza de Stiinte din Shanghai si de la Universitatea Chineza de Stiinte din Beijing au efectuat clonarea. ...continuare.

Razboi in Orientul Mijlociu: Marfa este in pericol in Marea Rosie / Shell suspenda transporturile

publicat 2024-01-16 19:30:12 (Mediafax)
Razboi in Orientul Mijlociu: Marfa este in pericol in Marea Rosie / Shell suspenda transporturile Gigantul petrolier britanic Shell a suspendat pe termen nelimitat toate transporturile prin Marea Rosie, dupa ce atacurile americane si britanice asupra rebelilor Houthi din Yemen au declansat temeri de escaladare. ...continuare.

ADVERTORIAL: Hotarare de referinta pronuntata de CJUE in materia accesului la justitie in probleme de mediu

publicat 2024-01-16 19:30:12 (Mediafax)
ADVERTORIAL: Hotarare de referinta pronuntata de CJUE in materia accesului la justitie in probleme de mediu Prin hotararea pronuntata, Curtea a analizat cu prioritate cea de-a doua intrebare adresata de instanta de trimitere privind interpretarea art. 9 alin. (3) din Conventia de la Aarhus[2] , citit in lumina art. 47 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene (CDFUE). In mod contrar pozitiei exprimate de reclamanta din litigiul principal, Curtea de la Luxemburg a statuat faptul ca prevederile art. 9 alin. (3) din Conventia de la Aarhus nu se opun unei reglementari nationale in temeiul... ...continuare.

Putin face noi declaratii razboinice: Ucrainenii sunt idioti, au renuntat la negocieri

publicat 2024-01-16 18:45:14 (Mediafax)
Putin face noi declaratii razboinice: Ucrainenii sunt idioti, au renuntat la negocieri "Ucraina a renuntat la negocierile cu Rusia. Idiotilor, totul s-ar fi incheiat cu mult timp in urma!", a clamat presedintele rus Vladimir Putin, citat de Ria Novosti. ...continuare.

Romania a terminat in picaj Europeanul de polo: esec cu Serbia

publicat 2024-01-16 18:45:14 (Mediafax)
Romania a terminat in picaj Europeanul de polo: esec cu Serbia Partida pentru locurile 7-8 de la Campionatul European din Croatia a fost castigata clar de Serbia, scor 18-7. ...continuare.

Australian Open. Unui jucator de tenis i s-a facut rau si a vomitat pe teren

publicat 2024-01-16 18:15:13 (Mediafax)
Australian Open. Unui jucator de tenis i s-a facut rau si a vomitat pe teren Britanicul Jack Draper a varsat intr-un cos de pe teren dupa ce l-a invins pe americanul Marcos Giron la Australian Open, potrivit Sky News. El a reusit sa dea mana la fileu cu adversarul sau si apoi a fugit la marginea terenului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.