EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministerul Agriculturii doreste prelungirea plafonarii adaosului comercial la alimentele de baza

publicat 2024-01-10 00:00:04 (Bursa)
Ministerul Agriculturii doreste prelungirea plafonarii adaosului comercial la alimentele de baza Florin Barbu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, doreste mentinerea, pentru inca 90 de zile, a plafonarii adaosului comercial la alimentele de baza, potrivit unor surse din cadrul MADR citate de Digi 24. ...continuare.

Blinken: 'Acuzatia de genocid formulata la adresa Israelului este lipsita de valoare'

publicat 2024-01-09 22:15:03 (Bursa)
Blinken: 'Acuzatia de genocid formulata la adresa Israelului este lipsita de valoare' Secretarul de stat american Antony Blinken a afirmat marti ca acuzatia Africii de Sud conform careia Israelul a comis un genocid contra palestinienilor in Fasia Gaza este lipsita de valoare. ...continuare.

Ministerul Educatiei: Cursurile raman suspendate si miercuri in cateva scoli din judetele Braila, Iasi si Neamt

publicat 2024-01-09 21:00:03 (Bursa)
Ministerul Educatiei: Cursurile raman suspendate si miercuri in cateva scoli din judetele Braila, Iasi si Neamt Ministerul Educatiei anunta, marti seara, ca orele raman suspendate si miercuri in cateva scoli din judetele Braila, Iasi si Neamt. ...continuare.

Klaus Iohannis, discutie cu Volodimir Zelenski despre razboiul din Ucraina si prioritatile pe 2024

publicat 2024-01-09 20:30:03 (Bursa)
Klaus Iohannis, discutie cu Volodimir Zelenski despre razboiul din Ucraina si prioritatile pe 2024 Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie telefonica, marti, cu omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, cei doi sefi de stat facand un schimb aprofundat de opinii si evaluari cu privire la situatia de securitate din Ucraina si din regiune, in special la Marea Neagra. ...continuare.

Iohannis a discutat telefonic cu Zelenski

publicat 2024-01-09 20:15:03 (Bursa)
Iohannis a discutat telefonic cu Zelenski Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie telefonica, marti, cu omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, cei doi sefi de stat facand un schimb aprofundat de opinii si evaluari cu privire la situatia de securitate din Ucraina si din regiune, in special la Marea Neagra. ...continuare.

Softeh Plus a fost achizitionata integral de grupul polonez Symfonia

publicat 2024-01-09 19:30:04 (Bursa)
Softeh Plus a fost achizitionata integral de grupul polonez Symfonia Softeh Plus anunta achizitionarea integrala de catre Symfonia. Symfonia este lider de piata in Polonia pe solutii software ERP si HCM destinate companiilor mici si mijlocii, sustinuta de doi investitori de top in tehnologie: Accel-KKR din Silicon Valley si MidEuropa din Europa Centrala. Aceasta mutare strategica marcheaza primul pas in cadrul planului de dezvoltare internationala al companiei Symfonia. ...continuare.

CES 2024: Tehnologiile Bosch ajuta consumatorii sa utilizeze energia in mod sustenabil

publicat 2024-01-09 19:15:03 (Bursa)
CES 2024: Tehnologiile Bosch ajuta consumatorii sa utilizeze energia in mod sustenabil Bosch incurajeaza electrificarea tehnologiilor si solutiilor sale pentru utilizarea sustenabila a energiei si vede hidrogenul ca pe un element cheie pentru satisfacerea nevoilor energetice ale lumii intr-un mod neutru din punct de vedere climatic. ...continuare.

Air France va relua zborurile catre Israel din 24 ianuarie

publicat 2024-01-09 19:15:03 (Bursa)
Air France va relua zborurile catre Israel din 24 ianuarie Air France va relua zborurile catre Israel din 24 ianuarie, cu trei curse pe saptamana, a declarat marti un purtator de cuvant al companiei aeriene, compania franceza fiind cel mai recent transportator strain care pune capat suspendarii in timpul razboiului Israelului cu gruparea palestiniana Hamas. ...continuare.

Termoenergetica anunta ca a finalizat sudurile pentru reparatia avariei de pe Magistrala Grivita

publicat 2024-01-09 19:00:04 (Bursa)
Termoenergetica anunta ca a finalizat sudurile pentru reparatia avariei de pe Magistrala Grivita Compania Termoenergetica anunta ca au fost finalizate sudurile pentru reparatia avariei produse pe Soseaua Grozavesti, iar furnizarea agentului termic urmeaza sa fie reluata in cursul serii de marti. ...continuare.

Inteligenta Artificiala este prezenta in toate formele la Salonul tehnologiei de la Las Vegas

publicat 2024-01-09 19:00:04 (Bursa)
Inteligenta Artificiala este prezenta in toate formele la Salonul tehnologiei de la Las Vegas Cel mai mare salon mondial al tehnologiei isi deschide marti portile in Las Vegas sub semnul inteligentei artificiale (AI) generative, care ar urma sa confere o noua dimensiune aparatelor din viata de zi cu zi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.