EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Angajat in Romania. Programe pentru tineri si joburi pentru studenti la Kaufland

publicat 2024-01-09 09:15:13 (Mediafax)
Angajat in Romania. Programe pentru tineri si joburi pentru studenti la Kaufland Tinerii aduc inovatie si energie proaspata intr-o companie. Integrarea tinerilor intr-un mediu de lucru divers stimuleaza colaborarea si promoveaza un climat organizational sanatos, esential pentru succesul pe termen lung al unei companii. ...continuare.

Australian Open 2024, calificari. Andreea Mitu si Miriam Bulgaru, eliminate din primul tur

publicat 2024-01-09 08:45:13 (Mediafax)
Australian Open 2024, calificari. Andreea Mitu si Miriam Bulgaru, eliminate din primul tur Programul zilei de luni noapte (calificari - turul 1): Talia Gibson (Australia, 19 ani, 229 WTA) - ANDREEA MITU (32 de ani, 217 WTA) 6-3, 1-6, 6-2 ...continuare.

Vremea in ianuarie. Dupa valul de frig, temperaturile medii vor fi normale pentru aceasta perioada

publicat 2024-01-09 08:30:10 (Mediafax)
Vremea in ianuarie. Dupa valul de frig, temperaturile medii vor fi normale pentru aceasta perioada In saptamana 8-15 ianuarie, valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica negativa mai accentuata in regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar in estul tarii, dar si deficitar in regiunile intracarpatice si local in cele sud-estice. In restul tarii va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. ...continuare.

Mai multe sectoare de drum national, inchise din cauza zapezii si a viscolului

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Mai multe sectoare de drum national, inchise din cauza zapezii si a viscolului Pe cinci sectoare de drum national circulatia este oprita. Este vorba despre DN 23B Stupina-Ciorasti, judetul Vrancea, Centura Ocolitoare Roman Est - Sagna, judetul Neamt, DN 28A Targu Frumos - Motca, judetul Iasi, DN 11A Barlad - Ivesti, judetul Vaslui si DN 29 Rachiti - Saveni, judetul Botosani ...continuare.

Ion Cristoiu: Despre Gazetarul Caragiale doar un gazetar ar putea sa scrie

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Ion Cristoiu: Despre Gazetarul Caragiale doar un gazetar ar putea sa scrie Slava Domnului! am terminat Extremul Occident al lui Petru Dumitriu. Cronica de familie am citit-o de mai multe ori cu creionul in mina. La Extremul Occident, trebuie sa recunosc - rusinat - am sarit unele pagini, cele burdusite cu panseuri filosofice menite a justifica acte artificiale ale personajelor, in stil buricesc. Am notat pe margini mai multe pasaje de descrieri exceptionale ale realului occidental, prin care Petru Dumitriu isi dovedeste talentul de cinematografist. Am inceput... ...continuare.

Iarna loveste cu putere in Moldova. Circulatia a fost oprita pe trei drumuri nationale: sectoarele blocate marti dimineata / Elevii din Iasi nu merg marti la scoala

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Iarna loveste cu putere in Moldova. Circulatia a fost oprita pe trei drumuri nationale: sectoarele blocate marti dimineata / Elevii din Iasi nu merg marti la scoala Vrancea lupta ca nametii Situatia actualizata marti dimineata Trei trenuri stationeaza in gari din cauza ninsorilor "Conditiile atmosferice nefavorabile (ninsori abundente) si vantul puternic (viscol) au generat intreruperea accidentala a traficului feroviar in statia Marasesti si ingreunarea circulatiei in zona macazelor", potrivit unui comunicat de presa al CFR Calatori. ...continuare.

Vrancea: trei persoane au ramas inzapezite si un autocar a iesit de pe sosea

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Vrancea: trei persoane au ramas inzapezite si un autocar a iesit de pe sosea ISU Vrancea anunta ca luni dimineata un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Adjud a intervenit cu o autospeciala de prima interventie si o senilata pentru evacuarea a trei persoane ramase inzapezite pe DJ204E Panciu - Haret. ...continuare.

Incident la Casa Alba. O masina s-a izbit de una dintre porti

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Incident la Casa Alba. O masina s-a izbit de una dintre porti Seful de comunicatii al Serviciului Secret, Anthony Guglielmi, a declarat ca un sofer a fost retinut in timp ce "cauza si modalitatea" incidentului sunt investigate, potrivit Reuters. ...continuare.

Incendiu pe acoperisul unui hotel din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Incendiu pe acoperisul unui hotel din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la acoperisul unei cladiri P+2 cu destinatia de hotel, in Splaiul Independentei. ...continuare.

Tara in care un criminal sadic traieste ca la hotel. Si tot nu e multumit

publicat 2024-01-09 06:45:10 (Mediafax)
Tara in care un criminal sadic traieste ca la hotel. Si tot nu e multumit Ucigasul cu sange rece Anders Behring Breivik s-a prezentat ieri in sala de judecata a inchisorii Ringerike pentru prima zi de proces in procesul pe care l-a intentat statului norvegian pentru conditiile izolarii sale. Sustine ca sufera de depresie si de tendinte suicidare din pricina detentiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.