EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rusia aresteaza trei oficiali, dupa ce mii de moscoviti au ramas fara caldura

publicat 2024-01-10 17:00:05 (Bursa)
Rusia aresteaza trei oficiali, dupa ce mii de moscoviti au ramas fara caldura Anchetatorii rusi au anuntat marti ca au arestat trei oficiali dupa ce mii de persoane au ramas fara caldura pe un ger naprasnic in regiunea Moscovei, ceea ce a atras atentia Kremlinului ...continuare.

USR Iasi cere demiterea conducerii Companiei locale de Transport Public

publicat 2024-01-10 17:00:05 (Bursa)
USR Iasi cere demiterea conducerii Companiei locale de Transport Public Filiala ieseana a USR solicita demiterea conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iasi, pentru 'haosul' din transportul local in urma ninsorilor din ultimele zile, initiind totodata si o petitie online in acest sens ...continuare.

Handbal masculin: Campionatul European debuteaza miercuri la Dusseldorf

publicat 2024-01-10 17:00:05 (Bursa)
Handbal masculin: Campionatul European debuteaza miercuri la Dusseldorf Campionatul European din 2024 debuteaza, miercuri seara, la Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf, unde sunt asteptati peste 53.000 de spectatori, un nou record pentru un meci de handbal ...continuare.

eToro: 65% dintre investitorii tineri si-au crescut alocarea de numerar in portofoliile lor in ultimele sase luni

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Bursa)
eToro: 65% dintre investitorii tineri si-au crescut alocarea de numerar in portofoliile lor in ultimele sase luni Investitorii mai tineri sunt de doua ori mai predispusi decat generatia parintilor lor sa-si mareasca alocarea in active lichide in ultimele sase luni, cum ar fi conturile de economii, potrivit datelor din cel mai recent sondaj Retail Investor Beat (RIB) al platformei de tranzactionare si investitii eToro. ...continuare.

Aegon Pensii devine Carpathia Pensii

publicat 2024-01-10 16:30:03 (Bursa)
Aegon Pensii devine Carpathia Pensii Aegon Pensii se transforma in Carpathia Pensii. Aceasta transformare semnifica o redefinire a identitatii si strategiei companiei. Prin adoptarea numelui Carpathia Pensii, firma isi reafirma angajamentul de a raspunde cu atentie si profesionalism la dinamica pietei locale. ...continuare.

Proiect: 4000 de locuitori sau 500 de metri intre doua puncte farma - criteriu pentru autorizarea unei farmacii la sate

publicat 2024-01-10 16:30:03 (Bursa)
Proiect: 4000 de locuitori sau 500 de metri intre doua puncte farma - criteriu pentru autorizarea unei farmacii la sate Autorizarea infiintarii farmaciilor se va face dupa criteriul geografic care prevede o distanta intre acestea in mediul urban de cel putin 250 de metri, iar in mediul rural de 500 metri, precum si dupa criteriul demografic, prevede un proiect de ordonanta a Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, pus in transparenta de Ministerul Sanatatii ...continuare.

Volodimir Zelenski: 'Ezitarile Occidentului il incurajeaza pe Putin'

publicat 2024-01-10 16:30:03 (Bursa)
Volodimir Zelenski: 'Ezitarile Occidentului il incurajeaza pe Putin' Ezitarile occidentalilor cu privire la livrarile de ajutoare catre Kiev il incurajeaza pe (presedintele rus) Vladimir Putin, care vrea sa and #39; and #39;ocupe and #39; and #39; intregul teritoriu al Ucrainei, a avertizat miercuri presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. ...continuare.

Tarziu: 'Solicit prim-ministrului sa se intalneasca imediat cu reprezentantii protestatarilor din transporturi si agricultura'

publicat 2024-01-10 16:30:03 (Bursa)
Tarziu: 'Solicit prim-ministrului sa se intalneasca imediat cu reprezentantii protestatarilor din transporturi si agricultura' Senatorul Claudiu Tarziu, presedintele Consiliului National de Conducere al AUR, afirma ca sustine revendicarile transportatorilor si agricultorilor si solicita guvernantilor sa se intalneasca 'imediat' cu reprezentantii protestatarilor pentru a gasi 'prompt solutiile care se impun' la problemele pe care acestia le reclama. ...continuare.

Finlanda prelungeste blocada la frontiera cu Rusia

publicat 2024-01-10 16:00:03 (Bursa)
Finlanda prelungeste blocada la frontiera cu Rusia Guvernul Finlandei va prelungi inchiderea punctelor de trecere la frontiera cu Rusia, care ar fi trebuit sa se incheie in 15 ianuarie. ...continuare.

Deloitte: Pregatirea insuficienta a angajatilor si lipsa de predictibilitate fiscala, constrangeri ale mediului de afaceri

publicat 2024-01-10 16:00:03 (Bursa)
Deloitte: Pregatirea insuficienta a angajatilor si lipsa de predictibilitate fiscala, constrangeri ale mediului de afaceri Regulile care guverneaza mediul de afaceri din intreaga lume sunt tot mai complexe si, chiar daca multe dintre ele au drept obiectiv final simplificarea relatiilor dintre entitatile implicate, imbunatatirea performantelor financiare, conditii mai bune de munca pentru angajati si, in final, cresterea nivelului de trai pentru intreaga populatie, implementarea lor este deseori provocatoare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.